Matrix IT – De ce sa alegem monitoarele refurbished?

Monitoare-refurbishedChiar daca laptopurile, iPad-urile si toate celelalte echipamente IT de ultima generatie aparute pe piata electronica sunt produse mult mai usor de manevrat pentru utilizatori, care ofera o comoditate foarte ridicata, calculatoarele clasice de tipul desktop – unitate centrala isi au farmecul lor si, deopotriva, importanta lor in viata de zi cu zi. Locuri in care acestea sunt prezente frecvent sunt in diferitele companii, call-center-uri sau alte spatii destinate business-ului. In general, cand se achizitioneaza astfel de produse pentru asemenea spatii se investesc sume foarte mari de bani, in produse noi si de calitate. Ei bine, daca vreti sa faceti economii financiare, dar in acelasi timp sa dispuneti de calitate desavarsita, monitoarele pentru desktop refurbished de la Matrix IT va vor conveni de minune.

Monitoarele refurbished puse la dispozitia dumneavoastra de firma de IT din Arad pot fi folosite atat in scop profesional, cat si pentru uz personal. Aceste produse comercializate de catre Matrix IT sunt echipamente IT cu configuratii solide, fiind special create pentru mediul de afaceri. Sunt produse ale unor branduri ca Dell sau HP, care arata impecabil si functioneaza excelent.

Un monitor refurbished al magazinului online din Arad pleaca spre tine:

– Fara pixeli morti, fara pete pe display

– Cu o garantie de 2 ani

– Cu cablurile aferente

– Si intr-o cutie, protejat de socurile transportului

Atentie! A nu se confunda monitoarele second-hand pe care le vedeti zilnic prin toate magazinele de profil, cu monitoarele refurbished pe care Matrix IT vi le pune la dispozitie. Desi evident folosite, aceste monitoare sunt repuse in starea originala, atat functional, cat si estetic. Producatorul asigura garantie de 24/36 luni, similara unui produs nou. De partea cealalta, cele second-hand sunt monitoare folosite care sunt revandute ca atare. Pot prezenta semne de uzura, pot avea eventuale defectiuni, si in general nu beneficiaza de garantie.

Probabil ca multi va intrebati de unde provin aceste monitoare. Ei bine, aflati ca acestea sunt echipamente IT ce au fost utilizate in mediul de afaceri european si care, prin diferite programe de leasing, se reintorc la producator (Dell, HP etc). Acolo sunt testate atent, pentru ca toate componentele sa functioneze optim. In final, dupa ce toate testele sunt trecute si functioneaza la parametrii specificati de producator, sunt certificate si reintroduse pe piata sub denumirea refurbished.

Tot despre monitoarele refurbished Matrix IT trebuie sa stiti ca, nu numai ca va ofera o functionalitate perfecta, asemenea unor produse noi, dar va ofera si prilejul de a economisi 40% dintr-o eventuala suma platita pe produse dintr-un magazin de specialitate. De asemenea, la Matrix IT aveti 2 ani garantie cu posibilitatea extinderii acesteia pana la 5 ani. Mai mult, beneficiati si de posibilitatea returnarii produsului in 30 de zile si inlocuirea acestuia cu un altul.

Prin intermediul magazinului online pe care il detine, Matrix IT va ofera prilejul de a achizitiona si alte produse IT de calitate superioara, cum ar fi: imprimante laser, tablete, calculatoare, laptopuri si multe alte accesorii si componente specifice acestui domeniu.

Date de contact: 

Arad, Str. V. Goldis, Nr. 6, Ap. 2, Jud. Arad

Telefon: 0758.224.162

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.