In materie de operatiuni de sudura, alege invertor de sudura de la eUnelte!

invertor suduraEsti un sudor profesionist care vrea sa se puna la curent cu ultimele aparitii in materie de aparate de sudura? Vrei sa iti achizitionezi un aparat de sudura profesionist, dar nu stii la cine sa apelezi? Opteaza pentru un invertor de sudura de la eUnelte! Se stie ca odata ce avem langa noi instrumente de cea mai buna calitate, efortul depus pentru munca noastra se va reduce considerabil, iar timpul de desfasurare poate si el sa descreasca. De aceea, nu are cum sa dai gres cu un invertor de sudura si alege sa il cumperi prin intermediul magazinului online eUnelte!

Ce este un invertor de sudura?

Cei care lucreaza in sectorul de sudura au auzit cu siguranta de invertor de sudura. Aceasta denumire face trimitere la un aparat de sudura nou, de ultima generatie cu care orice sudor isi va face treaba mult mai simplu si mai usor. Ce aduce nou acest invertor de sudura? Este vorba despre un proces care are la baza electrozi supertit si bazici spre deosebire de vechile aparate de sudura cu transformatoare de aluminiu si cupru. Cu toate ca aparitia unui invertor de sudura pe piata de specialitate a adus oarece probleme pentru utilizatori, astazi este un produs excelent, foarte simplu de manevrat si cu un raport pret-calitate extrem de bun.

Daca este sa avem in vedere avantajele unui invertor de sudura, printre cele mai importante se numara faptul ca dimensiunile dispozitivului sunt mici. Este vorba despre un echipament foarte compact, suficient de mic pentru a fi transportat cu usurinta acolo unde ai nevoie de el. Chiar si transformatoarele care se afla in componenta sa sunt unele destul de mici si prin urmare, transportul invertorului se realizeaza foarte usor si in plus, nu consuma foarte multa energie putand fi conectat de la o priza normala de 10 W.

O investitie pe care o vei face intr-un invertor de sudura este o investitie economica intrucat consumul de energie este unul redus. Acest echipament poate fi folosit in diverse aplicatii industriale, iar daca esti un sudor autorizat, iata produsul pe care il poti lua cu tine la fiecare lucrare pe care trebuie sa o realizezi. Acum este momentul sa iti iei adio de la echipamentele vechi si grele si sa optezi pentru cele noi cu care ajungi sa sudezi mult mai repede si sa obtii cele mai bune rezultate!

De unde iti poti cumpara un invertor de sudura?

In cazul in care ai in vedere cumpararea unui invertor de sudura, magazinul online eUnelte iti sta la dispozitie mereu. Acest magazin este detinut de compania Valdicom Tools si iti ofera echipamente si dispozitive necesare in domeniul constructiilor, industrial si rezidential, produse care apartin producatorilor cu renume cum ar fi Stager, Taifu, Kipor, Proweld etc. Printre aceste produse, se numara generatoare de curent, compresoare, motopompe, hidrofoare si accesorii, redresoare si roboti auto, aparate de sudura etc. Daca vrei o parere cu privire la aceste produse, te poti adresa cu incredere reprezentantilor magazinului pentru consultanta tehnica. Alege sa iti usurezi munca cu echipamente de prima clasa doar de la eUnelte!

Este timpul sa iti achizitionezi un invertor de sudura de la eUnelte!