Materiale tipografice de calitate numai cu Expert Promotion!

Materiale tipografice de calitate numai cu Expert Promotion!8 Martie bate la usa si ai vrea ca in acest an sa oferi femeilor din viata ta niste felicitari unice, personalizate dupa gustul tau, astfel incat cele care primesc acest cadou original sa fie placut surprinse? Nu vrei altceva decat sa-ti lasi creativitatea sa se descatuseze si sa creezi felicitari deosebite, cu incarcatura sufleteasca pentru toate persoanele dragi.

In mod cert, ai nevoie de ajutor pentru a putea duce la bun sfarsit planul tau. Insa cine te poate ajuta in acest sens? Trebuie sa gasesti o companie care are drept domeniu de activitate comercializarea de articole promotionale, dar si servicii de personalizare si tiparire a acestora.

Daca esti din Bucuresti, Expert Promotion este exact echipa de care ai nevoie. Compania se ocupa de tipar offset si digital, servicii de care si tu ai nevoie pentru a putea crea felicitarile personalizate de 8 Martie.

Ce este tiparul offset?

Este vorba despre un mod de tiparire care utilizeaza placile pentru a transfera imaginea dorita pe suprafata de hartie. In plus, tiparul offset este o varianta de productie low-cost, in special pentru cantitati foarte mari de printuri.

Care sunt beneficiile tiparului offset?

– Calitate exemplara pentru toate produsele tiparite;

– Cost redus de productie atunci cand ai de efectuat un tiraj mare;

– Calitatea culorilor si a printurilor este de necontestat;

– Hartia care se utilizeaza este speciala;

– Lacuirea se face selectiv, la cererea clientului.

Ce este tiparul digital?

Daca nu ai de tiparit o cantitate foarte mare de produse, in acest caz tiparul digital este solutia ideala pentru tine si afacerea ta. Calitatea de executie este buna, iar timpul necesar este foarte scurt.

Printre avantajele tiparului digital trebuie sa amintim:

– Tiraje mari sau mici, tiparul digital este ideal;

– Nu exista limita la culori;

– Calitatea produselor este superioara;

– Timpul de productie este mic;

– Produce mai putine deseuri;

– Ofera flexibilitate in ceea ce priveste modificarea continutului.

Topul materialelor tipografice oferite de catre Expert Promotion

De ce sa apelezi la serviciile Expert Promotion? Deoarece compania iti ofera numeroase beneficii printre care se numara si posibilitatea de a realiza imprimari pe diferite materiale sau tipuri de hartie, calitate ireprosabila si decupaje exacte.

Expert Promotion lucreaza cu echipamente de printare de ultima generatie si utilizeaza, in special, tehnologia Print&Cut, ceea ce confera o calitate deosebita articolelor sale.

In functie de preferintele tale, dar si de necesitati, poti alege hartie de tip blueback sau whiteback, hartie foto – transparenta, mata sau lucioasa – panza de tablouri, autocolant, material pentru steaguri sau plasa publicitara.

Printre materialele tipografice obtinute prin tiparire de tip digital sau offset, Expert Promotion iti pune la dispozitie urmatoarele articole:

Afise. Dimensiunea maxima este de 50X70cm, iar greutatea poate varia de la 90 si pana la 300g/mp.

Calendare. Acestea sunt ideale pentru a te promnova ca si afacere, iar Expert Promotion iti sta alaturi.

Cataloage. Gama de cataloage pe care compania ti-o pune la dispozitie este variata, astfel incat sa ai de unde alege.

Brosuri. Poti opta intre mai multe tipuri de hartie sau dimensiuni, in functie de preferinte.

Invitatii si felicitari. Sunt recomandate hartiile speciale pentru un efect deosebit.

Flyere. Este indicata hartia de tip offset pentru o mai buna rezistenta.Materiale tipografice de calitate numai cu Expert Promotion!1

Pliante. Dimensiunea recomandata a pliantului inchis este de 21/10 cm.

Mape de prezentare. Prin tehnologia de care dispune, Expert Promotion iti ofera mape de prezentare de calitate.

Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate, alege tipar offset si digital Expert Promotion. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Expert Promotion? Suna la numarul 0742-148.8800742-148.880 sau trimite un e-mail pe adresa contact@expertpromotion.ro.