Materiale de calitate pentru constructii durabile!

lambriuri-si-dusumea-lemnConstructiile din lemn vor fi rezistente si durabile doar in cazul in care vei utiliza cele mai bune materiale; in acest scop, Depozitul de cherestea de pe soseaua Chitila Bucuresti iti sta la dispozitie cu o gama vasta de materiale de calitate. Indiferent de tipul de constructie din lemn, pe care doresti sa il realizezi, compania Depozit-cherestea-chitila.ro isi deschide portile pentru ca tu sa-ti poti alege materialele necesare!

Printre produsele comercializate de catre firma noastra, se numara si:

–         Grinzi din lemn de diferite dimensiuni

–         Sipci si dulapi din lemn de brad

–         Scanduri din lemn de brad uscat pentru a nu permite deformarea

–         Baghete din lemn

–         Lemn necesar in constructii

–         Cusaci

… si multe altele. Cu noi, vei avea posibilitatea de a realize o casa din lemn in cel mai scurt timp, la standarde inalte din punct de vedere calitativ. Pe langa comercializarea materialelor utilizate in constructii, firma noastra se ocupa si cu confectionarea anumitor produse din lemn, cum ar fi:

–         Cotete din lemn pentru animale

–         Mobilier pentru gradini

–         Foisoare din lemn

Un alt puncte forte al firmei Depozit-cherestea-chitila.ro, este dusumeaua din lemn de brad. Aceasta va este oferita in cadrul Depozitului de cherestea la cele mai mici preturi de pe piata capitalei. In plus, firma noastra va asigura transportul dusumelelor pana la domiciliul tau, scutindu-te astfel de banii cheltuiti pentru inchirierea unui mijloc de transport.

Dusumeaua din lemn de brad este ideala pentru a acoperi podeaua casei tale datorita unei serii vaste de avantaje:

–         Aspectul deosebit oferit incaperii in care este instalata

–         Rezistenta la intemperii, schimbari ale temperaturii

–         Durabilitatea in timp; isi pastreaza structura si aspectul, nu va suporta deformari odata cu trecerea timpului

–         Rezistenta marita in cazul umiditatii

–         Ofera un grad marit de izolare termica, ceea ce te va ajuta sa reduci semnificativ costurile la factura de energie electrica

–         Izolare fonica, extrem de utila in cazul locuintelor cu mai multe etaje

–         Foarte usor de intretinut si de curatat

–         Rezistenta in cazul socurilor metalice

Compania Depozit-cherestea-chitila.ro iti ofera reduceri extraordinare la dusumeaua de lemn: o vei putea achizitiona cu doar 26 RON pe mp (Dimensiuni: 15 cm latime, 4 metri lungime, 2 cm grosime).

Pe langa calitatea superioara a materialelor pe care le poti gasi in cadrul Depozitului de cherestea de pe Soseaua Chitilei, un alt avantaj al colaborarii cu firma noastra este reprezentat de preturile extrem de avantajoase, comparativ cu preturile existente pe piata constructiilor din lemn.

Construirea unei case din lemn va deveni cea mai buna alegere, mai ales daca alegi materiale rezistente, durabile si obtii cele mai mici preturi! Pentru a plasa o comanda sau pentru a obtine mai multe informatii despre produsele oferite de catre firma noastra, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

SC ADY PROSPER CONSTRUCT SRL, date de contact:

Adresa: Soseaua Chitilei nr. 215A, cam. 1, Sector 1 Bucuresti

Nr de telefon: 0766 271 741