Masti de protectie de la Inedit Grup – protejeaza-te la locul de munca!

TN Poly MAC 247Vrei sa te asiguri ca angajatii tai dispun de toate echipamentele de protectie la locul de munca astfel incat sa nu apara accidente neprevazute? Mediul de munca este supus prafului si ai nevoie de masti de protectie pentru a te feri? Compania Inedit Grup iti poate furniza echipamentele si accesoriile de protectie si de siguranta astfel incat tu sa nu fii expus la pericolele in timp ce iti desfasori munca si totodata, sa nu-ti expui nici angajatii. Toti vrem sa ne ferim de tot posibil de necazuri atunci cand ne facem treaba, dar pentru asta este nevoie sa ne luam minime masuri de protectie: la Inedit Grup, gasesti tot ce iti trebuie!

Tot ce trebuie sa stii despre masti de protectie purtate la locul de munca

Toti angajatorii sunt obligati prin lege sa furnizeze echipamente de protectie necesare pentru angajati astfel incat riscul ca acesti sa fie expusi unui pericol sa scada considerabil. Totodata, si angajatii se obliga sa respecte intocmai aceasta lege utilizand echipamentele care le-au fost furnizate Fie ca este vorba despre un mediu plin de praf, fie despre un spatiu unde se prelucreaza metale, echiparea celor implicati in procesul de executie se va face prin purtarea de halate de protectie, manusi, masti de protectie etc., dupa caz. In altfel de conditii, pot aparea situatii mai putin dorite care vor duce la sanctionarea persoanei vinovate.

Aceste masti de protectie isi fac cu succes treaba mai ales in locurile unde exista foarte mult fum si praf: in aceste conditii, angajatorul trebuie sa asigure aceste masti intregului colectiv de munca. De obicei, purtarea mastilor de protectie trebuie sa se faca concomitent si cu purtarea unor ochelari de protectie: intr-un mediu cu mult praf si fum, si capacitatea vizuala poate fi pusa in pericol. Asadar, daca te confrunti cu astfel de situatii, cel mai bine este sa iti iei toate masurile de protectie si sa le indici si celor din jurul tau sa o faca!

Ce masti de protectie vei gasi la Inedit Grup?

Compania Inedit Grup se ocupa cu comercializarea de produse si consumabile destinate industriei auto, echipamente si piese de moblier pentru service-uri, echipamente si accesorii de protectie. Marea majoritate a produselor sunt importate de la producatori cunoscuti, insa unele dintre acestea sunt fabricate de catre Inedit Grup. Daca ai nevoie de masti de protectie sau de scule pneumatice, de acum inainte vei sti cui sa te adresezi: toate produsele sunt de calitate si la achizitionarea lor, vei primi si un certificat de garantie.

Cat despre mastile de protectie de la Inedit Grup, trebuie sa stii ca poti alege din mai multe modele: masti de protectie clasice, masti cu supapa si barete sau masti marca Kleenguard. Toate aceste masti sunt foarte usor de folosit si sunt perfecte in mediile in care este foarte mult praf, fum, aburi de apa etc. Ele nu sunt greu de manevrat si te protejeaza in totalitate de pericolele la care poti fi expus atunci cand nivelul de umezeala, caldura, praf etc. este destul de ridicat. Daca vrei sa dispui de aceste masti de protectie, apeleaza la cei de la Inedit Grup!

 Inedit Grup iti furnizeaza masti de protectie potrivite mediului in care iti desfasori munca!