Master Motors – reparatii electromotoare – rapid, ieftin, corect si transparent

Reparatii-electromotoare-Bucuresti-zfiOAPentru cei care nu sunt familiarizati cu termenii auto, demarorul sau electromotorul, la orice autovehicul, este un sistem auxiliar care serveste la pornirea motorului.

Vi s-a intamplat vreodata ca atunci cand trebuia sa va deplasati la serviciu, la o intalnire, la cumparaturi sau atunci cand urma sa mergeti intr-o excursie, sa urcati la volanul autoturismului si sa constatati cu dezamagire ca acesta nu porneste? In aceste momente, suntem tentati sa actionam demarorul timp indelungat pentru a face motorul sa porneasca. Acest lucru va duce la uzura prematura a pinionului de angrenare si a periilor de contact cu colectorul. In alte cazuri, fie ca incercati sa rotiti cheia de contact si nu se aude nimic, fie ca se aud batai, fie ca demarorul se invarte fara sa porneasca motorul, fie ca invarte prea incet, toate aceste situatii va vor strica ziua sau va pot aduce in pragul unei crize de nervi. In sprijinul vostru vine Master Motors, o societate bucuresteana, ce a luat nastere in anul 2002 prin infiintarea unui atelier de reparatii electrice auto. Promptitudinea, seriozitatea si nu in ultimul rand, calitatea lucrarilor cu care angajatii de la  Master Motors raspund fiecarei solicitari in parte, au facut ca societatea sa fie apreciata de clienti si colaboratori deopotriva.

Daca intampinati vreuna dintre neplacerile enumerate mai sus, va puteti prezenta preventiv la sediul nostru din Str. Bratarii 11-15, sector 3, Bucuresti, pentru diagnoza gratuita. Aici, specialistii societatii va vor oferi consultanta tehnica de specialitate si va vor indruma in alegerea solutiei optime pentru rezolvarea problemei aparute.

Service-ul nostru este specializat in reparatii electrice auto, reparatii alternatoare auto, reparatii electromotoare auto, mecanica auto, diagnoza auto computerizata, clima auto, reparatii instalatii aer conditionat auto, reparatii compresoare aer conditionat, incarcari freon. Pe langa acestea, societatea ofera o gama diversificata de piese pentru electromotoare, piese pentru alternatoare, becuri, instalatii xenon, alarme auto, inchideri centralizate si accesorii audio. Va putem oferi orice model de alternator – 12-24V – produse de firme renumite precum Valeo, Bosch, Mitsubishi sau Hitachi, pentru autovehiculele sau utilajele dumneavoastra.

Electromotorul/demarorul este un dispozitiv electromecanic care transforma energia electrica in energie mecanica. Este compus dintr-un motor electric alimentat de la o sursa de curent continuu (bateria de acumulatori in cazul nostru) si sistemul de cuplare. Modul de lucru al acestuia este urmatorul: cand este inchis circuitul electric pentru pornire, solenoidul actioneaza levierul de cuplare care la randul lui impinge pinionul de angrenare pentru a cupla coroana dintata a volantei motorului. Pentru simplificarea circuitului electric si micsorarea dimensiunilor se folosesc demaroare cu magneti permanenti.

Reparatiile electromotoarelor in Bucuresti sau reparatiile alternatoarelor autovehiculelor, se executa de catre expertii Master Motors, sub supravegherea clientului, garantandu-se astfel transparenta lucrarii si a calitatii serviciilor oferite. Fie ca electromotorul este inca instalat pe autoturism, fie ca l-ati demontat in incercarea de a-l repara in regim propriu, apelati cu incredere la serviciile specialistilor nostri. Acestia il demonteaza, repara si il monteaza, dupa caz, oferind garantie pentru lucrarile efectuate conform legislatiei in vigoare.

Din punct de vedere al legalitatii, societatea noastra este autorizata in respectivul domeniu de activitate de catre toate organele competente.