Masina profesionala de curatat pardoseli marca Fiorentini

ETPentru curatare profesionala, spalat si aspirat, ai si tu nevoie de o masina profesionala de curatat pardoseli, fie ca este vorba despre marmura sau gresie, despre beton sau beton sclivisit, marca Fiorentini din Italia.

Ce este o masina profesionala de curatat pardoseli?

O masina profesionala de curatat pardoseli este un echipament industrial, un utilaj de aspirat si de spalat pardoselile conceput special pentru suprafete dure precum gresia sau marmura, betonul sau betonul sclivisit sau tartanul.

O astfel de masina poate avea dimensiuni mari, medii sau mici, insa indiferent de acest aspect randamentul ei este maxim, iar costurile sunt minime. Cert este ca vine in intampinarea oricarei suprafete ce trebuie curatata, fie ca este vorba despre spatii mici – baruri, restaurante, vile, birouri -, fie ca este vorba despre spatii mari – hale industriale, supermarketuri, mall-uri.

De cate tipuri sunt aceste masini profesionale de curatat pardoseli? De 2 tipuri, pot fi impinse sau cu om la bord. Ele se alimenteaza la curent, iar pardoselile vor straluci de curatenie.

De unde cumpar o masina profesionala de curatat pardoseli?

Daca ai nevoie de o masina profesionala de curatat pardoseli trebuie sa iei legatura cu Dutescu Profesional Cleaning. Aceasta companie avandu-si sediul in judeul Arges este unic importator in tara noastra a celebrei marci Ing. O. Fiorentini din Italia ce produce numai echipamente de curatare profesionale, de calitate superioara si la un pret accesibil.

Nu ai mai auzit pana acum de marca Fiorentini? Aceasta companie s-a infiintat in anul 1978 in Italia, desigur, si a scos pe piata echipamente performante  dedicate curateniei industriale. Astazi, Fiorentini este lider pe acest segment de piata, iar producerea masinilor de curatat pardoseli se realizeaza in mai multe localitati din Italia. De la bun inceput si pana in zilele noastre s-a pus accent pe inovatie si tehnica, astfel incat produsele sa corespunda exigentelor clientilor de pretutindeni.

Toate echipamentele comercializate sub aceasta denumire sunt cunoscute in toata lumea si sunt intrebuintate in tari precum China, Japonia, Rusia, Australia, Romania, ba chiar in toata Europa.

De ce sunt atat de cunoscute masinile profesionale de curatat pardoseli de la Fiorentini? Deoarece prezinta avantaje incontestabile:

–          Sunt fiabile pentru domeniul retail;

–          Sunt robuste si rezistente;

–          Fac fata gradului de uzura de zi cu zi;

–          Functioneaza in proportie de 90% mecanic;

–          Sunt simple si sunt usor de manipulat;

–          Au un design placut;

–          Sunt echipate cu toate accesoriile necesare pentru curatare impecabila a pardoselilor;

–          Sunt eficiente;

–          Au durata mare de viata;

–          Au un pret foarte bun de achizitie.

Ei bine, Dutescu Profesional Cleaning tocmai aceste masini profesionale ti le pune la dispozitie foarte rapid. Tot ce ai de facut este sa iei legatura cu echipa companiei, sa vizitezi site-ul de prezentare si sa citesti caracteristicile tehnice ale fiecarui model in parte. Doar astfel te poti decide si poti lua cea mai buna alegere pentru tine.

Ai nevoie de service? Dutescu Profesional Cleaning in maxim 48 de ore iti ofera serviciile de service in toata tara, astfel incat tu sa fi pe deplin multumit de alegerea facuta!