Masina de tocat carne industriala pentru afacerea dumneavoastra

efa1c9e2fdbba17690bbee8fc347168cUtilajele si aparatele pentru industria alimentara sunt extrem de pretioase daca vreti sa aveti succes in afacerea pe care o demarati. Un utilaj mic sau mediu, ori chiar un utilaj de mari dimensiuni, pentru carne, pentru fast-food si bucatarie ori pentru legume-fructe, este piesa de rezistenta a oricarei afaceri pentru a satisface si cele mai exigente cereri ale clientilor dumneavoastra. O masina de tocat carne industriala trebuie aleasa cu grija, sa fie de calitate si sa nu va dezamageasca asteptarile. O astfel de masina de tocat carne o gasiti la Stelas Consulting, ce se ocupa exclusiv cu utilaje din industria alimentara.

Ce masina de tocat carne industriala sa achizitionez?

In functie de necesitatile afacerii dumneavoastra, aveti o gama foarte variata de produse din care puteti alege, si anume cateva categorii de masini de tocat carne industriale. Masina de tocat carne industriala trebuie sa satisfaca exigentele dumneavoastra si ale clientilor dumneavoastra, deoarece, daca nu veti avea clienti multumiti, nu veti mai putea exista pe piata ca si o afacere de succes. O masina de tocat carne industriala este destinata exclusiv usului industrial, mai ales pentru carmangerii, bucatarii, supermarketuri, pentru a prelucra carne (si o gama foarte variata de carne si preparate de carne). Ce caracteristici trebuie sa aiba o masina de tocat industriala? Aceasta trebuie sa fie complet functionala, sa nu dezamageasca clientii in privinta timpului pe care trebuie sa il petreaca asteptand ca personalul sa toace carnea, sa poata marunti perfect carnea cruda sau fiarta si sa poata prelucra, in mod succesiv, carnea si preparatele acesteia. In functie de nevoile dumneavoastra, puteti achizitiona o masina de tocat carne industriala din Italia, Spania sau Germania, toate produsele fiind de calitate. De asemenea, puteti cere si o oferta pentru utilajele de tip second hand, si acestea fiind de calitate.

De ce sa achizitionez o masina de tocat carne industriala de la Stelas Consulting?

Stelas Consulting are o traditie de 15 ani pe piata din Romania, infiintata in anul 2000 sub denumirea de Zguby International, ca si restaurant de renume din Bucuresti. Insa in timp, domeniul de activitate s-a modificat si a devenit, treptat, una din cele mai mari companii de pe piata din Romania ce se ocupa cu utilajele necesare producerii mezelurilor, prelucrarii carnii si a celor pentru fast-food-uri si bucatarii. Compania Stelas Consulting si-a extins in timp domeniul de activitate si a inceput sa comercializeze si utilaje pentru restaurante de la furnizori de calitate, proveniti din Italia, Spania, Germania si Polonia. Aici, pe site-ul web al companei Stelas consulting, www.stelas.ro, veti gasi o gama variata de uilaje pentru legume si fructe (masini de taiat, ambalat, curatat, spalat, de sortat legume, de scos cotorul, de malaxat), o gama variata de utilaje si aparate pentru industria carnii si a mezelurilor (ghilotine, malaxoare, masini de tocat industriale, cuttere, masini de gheata, de injectat, de umplut, e ambalat, prese de sunca, etc), utilaje pentru fast-food-uri (aragaze, grills, cuptoare, rotisoare, masini de facut hot dog, etc) si utilaje complete pentru hamburgeri.