Marand: Beneficiaza de produse realizate prin prelucrare prin ambutisare

Produsele obtinute prin proces de ambutisare sunt de regula utilizate in realizarea obiectelor de artizanat sa de decor interior. Desigur, procesul de ambutisare poate fi utilizat si pentru alte scopuri industriale si nu numai, aceasta operatie necesitand insa aparatura de profil si cunostinte in domeniu. De aceea, daca doriti executia unor produse care sa fie realizate prin proces de ambutisare va recomandam serviciile oferite de compania Marand.

Dupa cum am mentionat, procesul de ambutisare se poate realiza doar prin utilizarea unei aparaturi specifice. De fapt ambutisarea este de 2 tipuri: ambutisare la rece si ambutisare la cald. Ambutisarea la rece presupune deformarea metalului fara incalzirea prealabila a corpului si se utilizeaza pentru corpurile de dimensiuni relativ mici. In schimb ambutisarea la cald presupune incalzirea corpului inainte de a se executa deformarea propriu-zisa. Aceasta metoda din urma este de regula utilizata pentru corpurile cu duritate ridicata sau cu grosimi mari.

Ambutisarea presupune actionarea unor prese mecanice care actioneaza asupra unei table de fier. Astfel se realizeaza cavitati fara unghiuri ascutite sau denivelari. Desigur, calitatea procesului depinde in mod direct de calitatea preselor si de experienta si dexteritatea personalului care le actioneaza. De aceea, daca nu dispuneti de asemenea echipamente sau de cunostinte de specialitate dar doriti realizarea unor piese prin ambutisare, va trebui sa solicitati ajutorul unor experti.

Aici este momentul oportun pentru interventia companiei Marand. Aceasta ofera servicii pentru executia pieselor prin proces de ambutisare la rece. Compania dispune de aparatura de specialitate de cea mai buna calitate posibila. Mai mult, in cadrul firmei activeaza personal calificat si experimentat care poate solutiona orice tip de cerere indiferent de volumul de munca impus sau de exigentele fiecarui client in parte. Toate piesele solicitate vor fi executate fara cusur si in cel mai scurt timp posibil.

Tarifele solicitate pentru astfel de servicii sunt avantajoase si accesibile pentru orice buget. Desigur, tarifele vor varia in functie de fiecare comanda in parte, insa raportul calitate-pret obtinut va fi unul care nu va va dezamagi. Aceste oferte sunt garantate doar de catre compania Marand care isi ofera serviciile tuturor celor interesati, atat persoanelor fizice cat si celor juridice. In afara acestor servicii compania va mai asteapta si cu urmatoarele oferte pentru: strunguri automate, ornamente sarbatori, masini de prelucrat prin electro eroziune, cartuse pentru electrozi, socluri firme luminoase, stantare metal, prelucrari metalice de precizie, placari metalice, eloxare dura, prelucrare prin strunjire dar si multe altele.

Lista completa a produselor si serviciilor oferite de Marand poate fi accesata prin vizitarea site-ului oficial al companiei. Tot prin accesarea platformei online se pot obtine informatii referitoare la preturile practicate, la ofertele promotionale sau la termenii prin care se pot stabili noi parteneriate de lunga durata. Puteti solicita serviciile de realizare prin ambutisare Marand fie prin completarea formularului stas disponibil pe pagina web precizata mai sus, fie prin utilizarea datelor de contact ce sunt listate in subsolul articolului de fata.

Marand, date de contact

S.C MARAND S.R.L
Aleea Sinaia nr. 83, Doicesti – Dambovita
Tel: 0724 308 410
0723 623 597
Fax: 0245 227 388
Email: contact@marand.ro