Manusi de protectie de la Inedit Grup – ia-ti toate masurile de precautie la locul de munca!

ineditCat de atent esti sa iti protejezi mainile ori de cate ori ai de-a face cu diferiti solventi sau substante chimice? Cauti un furnizor de echipamente protectie printre care si manusi de protectie astfel incat sa le asiguri toate conditiile necesare angajatilor tai? Inedit Grup comercializeaza echipamente de protectie pe care sa le poti folosi in activitatile tale.

Pentru a te asigura ca angajatii tai dispun de echipamente de protectie necesara, este indicat sa apelezi la un distribuitor in domeniu: Inedit Grup iti poate pune la dispozitie toate produsele de care ai nevoie, de la manusi de protectie si pana la masti si combinezoane de protectie pentru ca tu sa le poti folosi si astfel sa nu iti expui nicio parte a corpului la vreun risc de accidentare. Alege sa apelezi la Inedit Grup de fiecare data cand este cazul!

Care este rolul unor manusi de protectie?

De cate ori nu ti s-a intamplat sa te ranesti la maini fiindca nu ai purtat manusi de protectie? Cu siguranta, s-a intamplat de cateva ori. Daca vrei ca acest lucru sa nu ajunga sa ti se intample, este indicat sa te echipezi corespunzator ori de cate ori vrei sa mai mesteresti cate ceva prin casa sau prin gospodarie. Vei vedea ca aceste manusi sunt extrem de comode si iti vei putea face treaba extrem de simplu.

Pe de cealalta parte, prevederile legale actuale obliga angajatorii sa puna la dispozitia angajatilor echipamente de protectie cu care sa poata sa-si faca treaba: ei trebuie sa se prezinta in fiecare zi cu combinezoane, masti, manusi de protectie etc., iar in alte conditii, atat angajatorul cat si angajatul vor trebui sa raspunda in fata legii.

Aceste manusi de protectie au la baza materiale diverse pentru a fi comode la purtare si pentru a nu incomoda persoana care alege sa le poarte. Sunt mai multe categorii de manusi de protectie: modele de manusi de unica folosinta, manusi de protectie din nitril, manusi de protectie din tesatura de nylon si captusine cu poliuretan, manusi de protectie pentru mediile chimice etc.

Daca manusile de unica folosinta pot fi extrem de utile la curatarea unor suprafete, acele manusi de protectie din nitril sunt special concepute pentru manevrarea diluantilor, la care se adauga manusile de protectie pe care trebuie sa le ai in cazul in care ai de-a face cu solventi, uleiuri, acizi etc. Materialele din care sunt confectionate aceste manusi lasa pielea sa respire si astfel, nu vei simti niciun disconfort la purtare.

 La cine vei gasi manusi de protectie pentru activitatile pe care le desfasori?

Pentru a-ti reface stocul de manusi de protectie atat pentru uz casnic cat si pentru uz industrial, te poti adresa celor de la Inedit Grup. Compania are in vedere importul si comercializarea de produse si consumabile necesare in industria auto, scule si echipamente de protectie, echipamente si mobilier pentru service-uri si ateliere de specialitate etc. Produsele sunt aduse de la producatori importanti la care se adauga si marca proprie de produse Car & Truck.

Inedit Grup asigura si servicii de consultanta in vederea alegerii produselor celor mai bune, servicii de montaj si punere in functiune a echipamentelor pentru service-urile auto. Pentru toate produsele pe care vei alege sa le cumperi de la ei, vei beneficia de garantie si livrare gratuita in anumite localitati. Ai incredere in Inedit Grup si nu vei fi dezamagit!

Manusi de protectie de la Inedit Grup – echipeaza-te corespunzator inainte de a te pune pe treaba!