Manipularea apetitului cu ulei de cocos

ulei de cocos

Continuam seria despre beneficiile aduse de consumul de ulei de cocos prin a oferi detalii despre cum puteti slabi cu ajutorul acestui produs miraculos al naturii. Plantum va pune la dispozitie produse complet naturale pentru sanatatea dumneavoastra, dar si starea generala de bine a corpului. Astfel, printre cele mai mari probleme cu care o parte majora a populatiei din lumea civilizata se confrunta, este obezitatea. Datorita preparatelor alimentare care sunt extrem de gustoase si apetisante, insa foarte daunatoare, tot mai multe lume se indreapta asupra remediilor naturiste pentru a isi recapata echilibrul organismului. De asemenea, tot mai multi inlocuiesc dietele cu preparate bogate in lipide, cu diete echilibrate si cu un puternic aport de carbohidrati si lipide cu inalta densitate.

Dieta cu ulei de cocos, una eficienta, sanatoasa si rapida

In articolul trecut am vazut cum prim adaugarea de ulei de cocos in mancaruri, putem reduce nivelul de colesterol, iar in cadrul acestui articol vom vedea cum consumarea unei lingurite de ulei de cocos inainte de mese, poate sa va ajute in procesul de slabire.

Starea de satietate este o senzatie destul de usor de alterat, iar acest lucru este foarte bine cunoscut de anumite lanturi de fast-food din lume. Practic, desi un produs contine o cantitate suficienta de calorii pentru intregul organism pe parcursul unei intregi zile, senzatia de satietate tot nu apare. Acest lucru se datoreaza substantelor chimice adaugate in timpul prepararii ingredientelor incluse in meniul de fast-food. Acelasi principiu, insa inversat si pe o cale naturala, exista si in cazul consumului de ulei de cocos inainte de mese.

Senzatia de satietate este oferita corpului printr-o serie de stimulenti generati de catre glande, care odata ajunsi la creer, spun intregului organism ca “sunt satul de mancare”. Datorita acestor stimulenti, si a manipularii lor, putem sa controlam apetitul. Astfel, prin consumul unei lingurite de ulei de cocos, datorita excipientilor si a grasimilor, dar si a proteinelor aflate in acest ulei, organismul va genera stimulentii care dau senzatia de satietate.

Luati o lingurita de ulei de cocos pentru a inhiba apetitul

Cu 15-20 minute inainte de masa, luati o lingurita de ulei de cocos. Veti constata ca desi nu veti mai manca foarte mult, starea de plin a organismului va aparea mult mai repede. Acest lucru se datoreaza modului in care grasimile din uleiul de cocos sunt asimilate in organism. Ketonele, proteine ce stimuleaza secretia de substante stimulatoare a senzatiei de satietate sunt generate de catre corp in momentul in care consumati ulei de cocos. Astfel, organismul va genera mult mai repede senzatia de satietate decat in mod normal.

Asadar, daca inainte de a porni dieta cu ulei de cocos la pranz aveati nevoie de 400g de mancare, dupa consumarea unei lingurite de ulei de cocos veti constata ca la consumarea unei jumatati din cantitatea de mancare normala apetitul va fi cu mult diminuat. Pentru doamnele si domnisoarele ce tin la talie, dar si pentru sportivii ce trebuiesc sa respecte anumite conditii de masa corporala, magazinul de produse naturiste este solutia perfecta pentru a achizitiona ulei de cocos la cele mai bune preturi de pe piata.