Mai simplu si mai rapid cu Simba’s Group

Mai simplu si mai rapid cu Simba's GroupLucrezi in domeniul petrolier si ai nevoie si tu de un kit complet pentru a transfera motorina, transfer absolut necesar atunci cand se fac livrari catre diferiti consumatori? De ce este un astfel de kit atat de util pentru tine si afacerea ta? Pentru ca acesta presupune o munca facuta mult mai simplu si mai usor, un kit fiind prevazut cu tot ce ai nevoie pentru a-ti desfasura activitatea cat mai bine si cat mai in siguranta.

Ai nevoie de un rezervor mobil pentru combustil, pentru a transporta benzina, motorina sau petrolul in toata tara, de la o statie la alta? Stiai ca acest gen de combustibil este inflamabil si trebuie transportat in recipiente speciale care sa nu puna in pericol viata oamenilor si nici a mediului inconjurator in caz de accidente?

Si daca tot te-ai apucat de cumparaturi pentru afacerea ta, un distribuitor de motorina nu ti-ar fi util? Cu siguranta ca da. Acesta este ideal pentru o alimentare rapida si in siguranta, atat pentru clienti, cat si pentru angajati.

Nu stii de unde sa achizitionezi toate aceste articole? Compania Simba’s Group din localitatea Pascani, judetul Iasi iti pune la dispozitie inca din anul 2008 produse de cea mai buna calitate. Nu esti din Pascani? Nu-i nici o problema! Simba’s Group iti face livrarea in orice oras din Romania iti doresti.

Un transfer in deplina siguranta, numai cu Simba’s Group

Pentru nestiutori, motorina reprezinta un combustibil lichid si se obtine prin distilarea petrolului. Poate ca-ti mai amintesti ce se facea inainte vreme cu petrolul sau poate ca erai prea mic, insa pe timpuri petrolul era folosit pentru lampi si pentru incalzirea in locuinte. Existau sobe special concepute pentru arderea petrolului, iar acesta degaja caldura.

Astazi, cel mai mult se folosesc benzina si motorina. Unde? Desigur, pentru alimentarea autoturismelor. Poate ca benzina este inca pe primul loc in vanzari, dar multi oameni s-au orientat inspre motorina, care este mai ieftina. Plus ca motorina se foloseste in multe domenii, unul dintre ele fiind agricultura, si este indicat sa poti oferi clientilor cele mai bune modalitati de a ajunge la acest produs.

Daca ai o afacere dezvoltata in acest domeniu esti nevoit sa transferi motorina dintr-un oras in altul si pentru acest lucru ai absolut nevoie de un kit complet pentru transferarea in siguranta a motorinei. De ce sa te chinui cumparand piese separat si sa dai si bani mai multi, cand poti achizitiona cu singur kit care contine absolut tot ce ai nevoie?

Acest kit contine in primul rand o pompa de transfer si apoi urmeaza si filtrul, sorbul, pistolul cu furtun, intrerupatorul si racordul de conectare. In plus, ai si cateva accesorii neceare.

Simba’s Group – calitate si preturi competitive pentru Romania

Kit-ul complet de transfer al motorinei il gasesti spre cumparare la Simba’s Group. Compania te ajuta sa tranferi nu numai motorina, dar si alti combustibili in toata tara, in deplina siguranta. Iar pretul este exact ceea ce ti-ai dorit!

Intra pe site-ul companiei, consulta oferta si fa prima ta comanda de la Simba’s Group. Cu siguranta nu vei regreta!Mai simplu si mai rapid cu Simba's Group1

Daca ai nevoie de un kit transfer motorina, ia legatura cu firma Simba’s Group. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numarul 0722-752.840 si 0332-565.339 sau trimite un mesaj direct la sectiunea Contact.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre incinerare deseuri.