Magia luminii in tablouri luminoase

TSK039-MARUL-VERDE-478x520

Eleganta si arta se imbina cu lumina! Charming Glass isi propune sa arunce o lumina aparte asupra conceptului de tablou, oferindu-va tablouri luminoase de diferite marimi cu o paleta extrem de variata de modele. Spuneam ca oferim o noua lumina asupra artei prin gama noastra de produse, acest lucru fiind posibil fara a folosi surse artificiale de lumina (bec, LED sau neon) ci doar Fosfor. Intr-adevar, acesta este ingredientul secret care ofera o stralucire perfecta tuturor imaginilor pe care le puteti admira in colectia noastra tablouri luminoase. Fosforul este o substanta care are capacitatea de inmagazina lumina zilei sau cea artificiala, pe care apoi o radiaza pe timp de noapte sau intuneric. Un material folosit mai mult fie pentru cadranele ceasurilor analogice, dar si pentru obiecte religioase, Fosforul intra si in lumea designului interior.

De la utilitate, la tablouri luminoase

Poate cea mai raspandita utilizare in domeniul amenajarilor interioare a Fosforului este utilizarea sa in  decoratiuni, in special pentru copii si dormitorul acestora. Noi, il folosim pentru a creea superbetablouri luminoase care pe timpul noptii ofera o lumina relaxanta care poate indeplini si rolul de lumina de veghe. Insa secretul acestor tablouri luminoase sta in modul in care ele sunt create.

Totul pleaca modul in care realizam aceste tablouri luminoase. Mai exact, pe langa printarea standard in 4 culori (CMYK) mai folosim si o a 5-a vopsea care contine particule de Fosfor. Astfel, prin intermediul echipamentelor de prin performante putem aplica stratul de Fosfor ce dubleaza modelul graficii color. Deoarece acest strat este transparent, pe timpul zilei, stratul cu particule de Fosfor nu altereaza calitatea si detaliile imaginii.

Tablouri luminoase personlizabile

Putem realiza orice tip de tablouri luminoasefie ele pe panza sau material de tip plexi-glass. De asemenea, puteti opta pentru tablouri complete sau segmentate. Cele din urma fiind chiar la moda datorita aspectului modern pe care acest gen de tablouri luminoase il au. Pentru cei care doresc sa ofere un cadou aparte, oferim posibilitatea de a crea tablouri luminoase personalizate. Asadar, fie ca doriti sa oferiti un portret special persoanei iubite sau pur si simplu doriti sa oferiti un dar de casa noua, Charming Glass este alegerea perfecta.

Pentru cei ce doresc sa experimenteze idei noi de amenajare folosind tablouri luminoase puteti incerca folosirea unor spoturi LED pentru a pune in evidenta detaliile din imagine dar si pentru a oferi un aer aparte camerei. De asemenea, puteti creea combinatii intre culoarea luminii LED si cea a ramei, sau orice idee creativa.

Noi va asteptam pe siteul nostru, www.tablouriluminoase.ro pentru a va alege tipul de tablouri luminoase pe care il doriti, iar daca vreti sa imprimati propria grafica sau imagine, va asteptam. Pentru a putea folosi imaginea propusa de catre dumneavoastra, trebuie sa tineti cont de dimensiunile necesare ale imaginii pentru a putea obtine un print de calitate. Pe langa tablouri luminoaseva oferim si alte tipuri de obiecte decorative sau utile acoperite cu strat de Fosfor, cum ari fi obiecte pentru baie, aplice, dar si jenti auto.