Maghebo – solutii ideale pentru a mentine o apa purificata!

Constructii-spatii-epurareParca niciodata nu s-a pus atat de accentuat problema calitatii apelor din Romania, asa cum vedem in prezent. Pe undeva este si normal, avand in vedere faptul ca orice exploatare cauzeaza poluari majore, insa pe de alta nu e corect ca doar acum sa se puna o astfel de problema. Trebuie sa spunem clar si raspicat faptul ca apa a fost, este si va fi cel mai important “diamant” pentru oameni, iar calitatea ei trebuie protejata pana in cele mai mici detalii.

Apa o folosim in primul rand pentru hrana, apoi pentru igiena, agricultura, industrie si in aproape toate celelalte activitati ale omului de zi cu zi. Un mod prin care putem eficientiza procesul de mentinere si purificare a apei este reprezentat de statiile de epurare. O societate comerciala din Romania care are in aria sa de activitati si constructia statiilor de epurare este firma Maghebo din Câmpulung Moldovenesc. O statie de epurare elimina deversarea de substante periculoase pentru fauna si flora acvatica, dar si pentru mediu in general, prin eliminarea produsilor nedoriti din metabolismul bacterian, produsi care pot fi toxici si care duc la colorarea apei.

Calitatea apelor este cel mai mult afectată de deversarea de catre om de ape uzate. Prin urmare, principala activitate a acestor statii de epurare este protectia calitatii apelor de suprafata. Acest proces se face prin sisteme de canalizare. Apele uzate cu caracter predominant anorganic vor fi tratate in statii de epurare numai prin mijloace fizico-chimice de retinere si neutralizare: sedimentare, neutralizare, precipitare, coagulare, floculare, adsorbtie pe carbune activ, schimb ionic. Apele uzate cu un caracter predominant organic sunt epurate intr-o statie de epurare prin procedee fizico-chimico-biologice.

Intrucat apa este cea mai importanta resursa a oamenilor, statiile de epurare Maghebo sunt absolut necesare in locatiile care se confrunta cu un deficit sau cu un surplus de apa. Iar cand vorbim de seceta sau de inundatii, stim bine ca Romania este de departe un stat european ocolit de noroc. Vedem an de an cum jumatatea de Est a tarii si Campia Romana se confrunta cu seceta, iar regiunile celelalte au de infruntat inundatii devastatoare.

Epurarea apelor uzate in statii de epurare se imparte in:

– retinerea sau neutralizarea substantelor nocive;

– prelucrarea substantelor rezultate din prima operatiune, denumite namoluri.

Epurarea apei in statii de epurare se realizeaza in mai multe trepte si anume: treapta primara, treapta secundara si treapta tertiara. Ca produsi finali ai procesului de epurare dintr-o statie de epurare rezulta: apa purificata in diferite grade, functie de proces si de starea ei initiala, precum si namoluri.

Reusita proiectelor companiei Maghebo este asigurata prin intermediul unor solutii eficiente si a unor tenologii de ultima generatie. Schema de epurare se alege pe baza unor calcule tehnico-economice comparative intre mai multe variante, facute prin considerarea mai multor factori ca: existenta de terenuri disponibile pentru statii de epurare sau economic inapte pentru alte folosinte, posibilitatea asigurarii zonei de protectie sanitara in jurul statiei de epurare, obligativitatea asigurarii gradului de epurare necesar, distanta fata de emisarul in care se deverseaza apele purificate, cantitatile de namoluri rezultate in fiecare proces de epurare si posibilitatile de depozitare sau de distrugere a lor, posibilitatea asigurarii statiei de epurare cu personal calificat.

O companie relativ tanara, Maghebo dispune de un mare avantaj, care este elasticitatea tehnologica. Echipele de lucru ale firmei pot sa se adapteze usor, fara modificari esentiale la comenzi diferite, reorganizarea in vederea realizarii contractelor este rapida si eficienta, iar trecerea se face usor, fara disfunctii mari si in timpi optimi.

Date de contact:

Calea Bucovinei 139 B, Câmpulung Moldovenesc

Telefon/Fax: 0230 313 690

Adrese e-mail de contact:

maghebo_tehno@yahoo.com

info@maghebo.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.