Magazin online articole de pescuit Ideal Fishing – Toate accesoriile de care aveti nevoie!

magazin online articole de pescuitAparent o activitate plictisitoare, pescuitul, pentru cei care il inteleg, este cea mai placuta activitate posibila sau, pentru profesionisti, un sport pe care il practica oricand cu placere. Pentru cei care vor sa-si ocupe timpul cu ceva care sa nu ii solicite si care sa ii ajute sa se relaxeze, atunci, pescuitul este raspunsul pe care il cauta. Fie ca este un hobby practicat de multi amatori, sau un sport pentru profesionisti, trebuie sa stiti ca pescuitul nu este deloc o activitate care se poate realiza asa usor. Pescuitul este o investie destul de serioasa, cu fel si fel de scule, de la undite, ace, momeli, pana la fel si fel de alte accesorii fara de care aceasta activitate nu ar fi posibila. Pe toate dintre ele le gasiti de acum inainte in magazinul online articole de pescuit Ideal Fishing.

Magazinul online articole de pescuit Ideal Fishing – Casa oricarui pescar impatimit!

Pescuitul la orice tip de peste fara sculele potrivite poate duce la o partida esuata. Pescuitul reprezinta una dintre activitatile pe care o buna parte dintre romani o indragesc foarte mult. Dezvoltarea acestei activitati in tara noastra este strans legata de existenta unui relief impanzit de rauri, lacuri si, mai ales, de raiul oricarui pescar: Delta Dunarii. In cadrul magazinului online articole de pescuit Ideal Fishing gasiti o gama extinsa de articole de pescuit. Acestea sunt adunate intr-o oferta bogata pentru toate tipurile de pescuit cunoscute in Romania.

In paralel cu accesoriile si echipamentele comercializate pentru activitatea de pescuit in sine, Ideal Fishing mai intampina clientii cu produse aditionale, precum: sonare de pescuit, saci, juvelnice, cutii, huse, valigete si alte accesorii diverse. Toate produsele din oferta Ideal Fishing sunt importate de la producatori renumiti, precum: IF, Hayabusa, Salmo, Gamakatsu, Arrow, Gold Star, Kamasaki, Colmic, Owner, Kamasan, Carp Zoom, Jaxon, Energo Team, Daiwa, Cormoran, Maver etc. In oferta sunt mii de articole de calitate din care clientii pot alege, iar magazinul online dispune de filtre de cautare avansata, cu ajutorul carora se poate ajunge usor la produsul dorit.

Cele mai importante produse de pescuit oferite de magazinul online Ideal Fishing!

In momentul in care vizitezi un magazin destinat pescarilor, fie el si virtual, te astepti sa gasesti absolut toate produsele necesare unor partide de pescuit perfecte. Ei bine, Ideal Fishing se inscrie in lista magazinelor online unde va puteti completa arsenalul cu absolut orice accesoriu. Printre acestea se numara:

– fire monofilament: produse de calitate exceptionala, acestea provin de la mari companii in acest domeniu, precum: Carbotex, Carp Expert, Colmic si Jaxon. Firele sunt ideale pentru mai multe tehnici si obtin performante variate, in functie de parametri alesi. Ele pot avea rezistente superioare la incarcarea cu apa, aluneca foarte bine, sunt suple pentru distantele mari in lanseuri, se scufunda rapid, sunt rezistente la rupere, la nod si la abraziune si obtin un grad inalt de invizibilitate in apa.

– momeala vie: din aceasta gama de momeli putem enumera viermi albi si rosii, coropisnite mari si mici, rame de diverse dimensiuni si forme, pestisori vii, lipitori de apa si de pamant. Vitala pentru orice pescuit, momeala va este oferita in cea mai buna stare, proaspata. Aceasta este pastrata in cutii sigure, si pregatita pentru utilizare.

– sonar de pescuit: de obicei, lacurile si raurile sunt locuri in care pestii sunt dispersati. Tocmai de aceea, orice pescar are nevoie de un sonar, cu ajutorul caruia sa identifice locurile in care stau pestii tinta. Pentru a va veni in ajutor, Ideal Fishing va ofera sonare marca HumminBird, cu doua frecvente, pentru o acoperire mai buna catre fundul apei.

– unelte variate de pescuit: ca o luati de la zero sau nu, Ideal Fishing este gata oricand sa va echipeze cu toate uneltele de pescuit de care aveti nevoie. Printre acestea se numara: unditele, mulinetele, firele si momeala, cat si articole destinate unei bune echipari sau pentru imbunatatirea experientei, precum: sonare, lanterne, imbracaminte si incaltaminte speciala, saci, genti etc. Sculele de pescuit sunt impartite in categorii specializate, dupa tehnica utilizata: pescuit la crap, pescuit la rapitor, pescuit la musca, pescuit la copca si pescuit  stationar. Produsele comercializate provin de la producatori renumiti pe piata de profil si au preturi ce acopera un spectru larg de posibilitati bugetare.

In cazul in care doriti sa vizualizati oferta completa a firmei, intrati pe site-ul gazduit de magazinul online cu articole de pescuit Ideal Fishing!

Date de contact:

Str. Magura Vulturului, nr.85, Sector 2, Bucuresti

Telefon: 0723-241-242 / 0740-396-492

Articol oferit de zoom-biz.ro!