parchet masiv
16/03/2017

E momentul sa va ganditi sa va montati un parchet masiv? Iata cateva argumente in acest sens

parchet masiv

Daca va aflati in stadiul in care poate v-ar tenta renovarea locuintei, e clar cazul sa va ganditi si la un parchet masiv. De ce? Motivele sunt nenumarate, la fel sunt insa si avantajele pe care le aduce acest tip de parchet. La Bilavio.ro regasiti modele diverse, din esente diferite de lemn. Fiecare in parte are propriile caracteristici, propriile insusiri si beneficii si nu in ultimul rand o culoare aparte.

Un parchet masiv usor de integrat intr-un design oricat de personalizat

Iata un prim argument pro montarii unui parchet masiv. Faptul ca acesta este usor de integrat in orice decor il face a fi foarte mult dorit e catre proprietarii de apartamente si de case deopotriva. Nici nu e de mirare, daca ne gandim mai atent.

Un parchet masiv are o calitate deosebita, o calitate care se si vede. Astfel, fie ca va ganditi sa renovati sau sa remodelati livingul sau dormitorul sau alta incapere din casa, un parchet din lemn masiv va adauga un plus de stil, de eleganta, de naturalete oricarui spatiu.

In ceea ce priveste calitatea unui astfel de parchet, dupa cum am mentionat, ea va depinde in foarte mare masura de esenta de lemn pe care o veti alege. De aceea se si recomanda magazinele specializate in domeniu si evitarea achizitionarii unui parchet din lemn masiv “la negru” sau “pe sub mana” si asa mai departe. Puteti gasi o multime de informatii despre acest tip de parchet si online: www.bilavio.ro.

Desigur, puteti regasi si oferte concrete, iar specialistii in domeniu va vor sta la dispozitie spre a va ajuta in alegerea pe care o veti face.

Cand e momentul potrivit sa va ganditi sa montati un parchet din lemn masiv?

Ei bine, e destul de dificil de raspuns la aceasta intrebare. Un parchet masiv este ceva mai scump, intr-adevar, fata de alte tipuri de parchet. Insa calitatea sa, rezistenta si durabilitatea in timp fac sa merite din plin aceasta investitie. Lemnul masiv are o eleganta aparte, imposibil de egalat. Montarea parchetului nu e dificila, deci nu trebuie sa va ganditi ca va trebui sa tineti cont neaparat de acest factor al timpului de montare cad va hotarati asupra unui parchet masiv.

Ceea ce e bine de stiut din nou este si faptul ca acest tip de parchet poate fi raschetat, lacuit. Ce inseamna acest lucru? Ei bine, inseamna ca, chiar si dupa ani de utilizare, podeaua dvs. poate arata ca si noua. Pe scurt, cand hotarati sa investiti intr-un parchet din lemn masiv, fie el de bambus sau de nuc, de stejar si asa mai departe, hotarati de fapt ca doriti un plud de calitate in casa dvs.

Pana si daca veti dori sa vindeti la un moment dat locuinta, valoarea sa va fi una mai mare daca are un parchet care este confectionat din lemn masiv.Culegeti mai multe informatii, aflati mai multe oferte si veti vedea cat de simpla va fi hotararea dvs. asupra unei podele de calitate din lemn masiv: www.bilavio.ro.

amenajare gradini
12/12/2016

Etapele proiectului de amenajare gradini

amenajare gradini

Punerea in practica a unui proiect de amenajare gradini inseamna executarea unor lucrari cu un anumit grad de complexitate.

Etapele proiectului de amenajare gradini se refera la anumite lucrari specifice care pornesc de la pregatirea solului. Astfel, se are in vedere curatarea suprafetei de eventuale resturi de materiale de constructii, defrisare, respectiv indepartarea oricaror resturi vegetale, scarificare si, in functie de necesitati, o completare cu pamant fertilizat.

Inaintea oricaror plantari in cadrul unui proiect de amenajare gradini este momentul pentru instalarea sistemelor de irigatie si de drenaj. Aceste sisteme de irigatie sunt parte integranta a unei lucrari de amenajari gradini, iar de buna functionare a acestora depinde viabilitatea si mentinerea aspectului unei amenajari peisagistice.

Derularea unui proiect de amenajare gradini

Derularea unui proiect de amenajare gradini prevede ierarhizarea lucrarilor de plantare. Dupa instalarea sistemelor de irigatie, se poate trece la plantarea arbustilor, a gardurilor vii si a pomilor. Aceste elemente verzi de mare impact peisagistic pot fi plantate in grupuri, perdele, platbande etc.

In functie de coordonatele proiectului de amenajare peisagistica, respectiv de dispunerea unor elemente decorative cum ar fi o pergola sau un ansamblu de mobilier, gradina poate fi trecuta „la verde”. Este momentul pentru lucrarile de montare a rulourilor de gazon sau pentru insamantarea gazonului. Acesta va fi numitorul comun in cadrul proiectului de amenajare gradini si, de aceea, merita o atentie deosebita. La inceput orice lucrare de gazon are nevoie de udari dese, apoi de fertilizare si tundere. Operatiunea de rasadire a plantelor ornamentale incheie, in principiu, un proiect de amenajare gradini. La acestea se pot adauga si alte vase ornamentale sau alte elemente de decor, conform proiectului.

Chiar avem nevoie de un specialist peisagist?

O simpla insiruire a etapelor unui proiect de amenajare gradini pare sa simplifice intregul tablou. Planificarea in amanunt si o corecta dimensionare a tuturor elementelor incluse in proiect, fie de ordin tehnic, fie de ordin vegetal, nu poate fi decat rezultatul efortului unor specialisti in peisagistica si amenajare gradini. Numai acestia vor putea crea cu adevarat un echilibru, o armonie intre toate elementele care pot fi incluse intr-un proiect de amenajare gradiniwww.Topgradini.ro.

Un proiect de amenajare gradini si gradinaritul pentru copii

Intr-un proiect cuprinzator de amenajare gradini se poate include si o mica parcela destinata gradinaritului pentru copii. Curiozitatea si entuziasmul copiilor vor fi rasplatite prin sentimentul ca au luat parte la realizarea gradinii familiei. Micii gradinari vor putea urmari plantele cum cresc, in timp ce vor invata lucruri utile despre natura. Copilul va petrece timp in aer liber, dezvoltandu-si personalitatea prin gradinarit, si va reduce timpul petrecut in fata unui monitor sau a unui smartphone.

O gradina feerica

Un alt element in cadrul unui proiect de amenajari gradini il reprezinta sistemul de iluminat al gradinii. Pentru o reusita, acesta trebuie dimensionat si, de asemenea, trebuie corelat cu punctele de interes ale gradinii. Am putea spune ca iluminarea gradinii ii confera o a doua viata, atunci cand pe timpul serii si al noptii, gradina se poate transforma intr-o feerie plina de elemente vizuale cu totul surprinzatoare.

dezinfectie in oradea
18/11/2016

Serviciile de dezinfectie in Oradea, optiunea necesara in fel si fel de situatii

dezinfectie in oradea

Serviciile de dezinfectie in Oradea pot fi necesare in multe situatii, iar ca si definitie in sine putem spune ca aceste servicii sunt unele care fac referire la procesul de prevenire sau de combatere a unor germeni patogeni. Astfel, practic serviciile de dezinfectie in Oradea vor reprezenta servicii de protectie, protectie impotriva raspandirii unor infectii, a unor probleme de sanatate implicit si altele.

Cat de profitabil e sa apelati la servicii de dezinfectie in Oradea?

Ei bine, in acest sens trebuie sa mentionam in priuml rand faptul ca serviciile de dezinfectie in Oradea sunt obligatorii prin lege pentru orice angajator, la fel cum sunt si cele de dezinsectie si deratizare.

Pe scurt, orice societate comerciala va fi nevoita sa apeleze la serviciile de dezinfectie in Oradea la un moment dat, iar in acasta ordine de idei, e bine sa aveti la indemana o companie pe care va puteti baza in acest sens: www.aderamed.ro.

Institutiile publice de asemenea, adica atat spitalele cat si alte astfel de institutii, vor avea si ele obligatia sa apeleze la astfel de servicii de dezinfectie in Oradea, asadar iata ca ele sunt de-a dreptul necesare in multe situatii.

Fiecare societate comerciala de pilda are obligatia de a solicita astfel de servicii o data la cateva luni, in caz contrar riscand sa primeasca amenzi foarte mari.

Mai multe tipuri si procedee de dezinfectie in Oradea

Exista mai multe moduri de a se realiza un proces de dezinfectie in Oradea, de exemplu prin pulverizare. Acest proces se va realiza cu ajutorul unor pompe de joasa presiune sau unele de mare presiune, de la caz la caz.

Mai exista si procedura de nebulizare cu ajutorul unui nebulizator, desigur. Acesta este un echipament ce va fi generator de “ceata rece”. Termonebulizarea se va realiza cu ajutorul unor generatoare de “ceata calda”. Serviciile de dezinfectie in Oradea se vor realiza deci in domenii cum sunt alimentatia publica, sau de asemenea in spitale si institutii medical, in institutii publice si private pe scurt.

Serviciile prestate de catre o companie serioasa sunt importante, intrucat in acest mod se va obtine un raport excelent calitate-pret: www.aderamed.ro.

Dezinfectia va asigura sanatatea pe scurt, in fel si fel de spatii. Stoparea raspandirii unor germeni patogeni de exemplu poate sa duca in fapt la stoparea raspandirii unor infectii ce se pot dovedi a fi dstul de grave. Fie ca vorbim de un spatiu cum ar fi de pilda o sala de fitness, sau de un spatiu de wellness, cu piscina si altele, sau poate de un spatiu in care se comercializeaza divesre alimente, cu siguranta ca va fi nevoie de servicii de dezinfectie pentru a se asigura igiena maxima. Asadar, companiile care ofera servicii DDD, respective dezinfectie, dezinsectie si deratizare sunt des cautate. Nu ezitati sa adresati in timp util astfel de servicii, pentru a evita astfel de fapt unele amenzi considerabile si pentru ca in egala masura sa mentineti sanatatea si siguranta in spatiul dvs.

sisteme de irigatii pret
27/09/2016

Sisteme irigatii la pret convenabil, gradina perfecta in cel mai scurt timp

sisteme de irigatii pret

Ingrijirea plantelor in zilele noastre e mult mai simpla decat era in trecut, fara indoiala. Astfel, e din ce in ce mai simplu sa intretineti o gradina de exemplu, fie ea una cu flori, una cu legume sau una cu alte plante, cu Irigo.ro. Aici veti regasi sisteme de irigatii la preturi mai mult decat convenabile, astfel incat ingrijirea plantelor dvs. sa fie foarte simpla si la indemana.

O gradina asa cum ati visat cu sisteme de irigatii Irigo.ro

Fie ca e vorba de suprafete mai mici sau de unele mai vaste, cu sistemele de irigatii la preturi convenabile de la Irigo.ro va va fi mult mai simplu sa ingrijiti orice fel de plante din gradina dvs.

Daca ati visat mereu sa aveti un design unic si deosebit realizat din plante in gradina casei dvs. de exemplu, nu a fost nicicand mai simplu decat in zilele noastre. Acum nu mai e nevoie sa carati apa pentru a uda plantele, sau sa investiti timp si efort in plantarea lor doar ca ele sa se usuce dupa cateva zile sau saptamani, din cauza lipsei de apa. E mult mai simplu cu sisteme de irigatii la pret convenabil de la Irigo.ro si totodata e si mult mai ieftin pe termen lung.

Cu sistemele de irigatii nu veti consuma atat de multa apa, din contra, mult mai putina. In plus, vegetatia dvs. va fi mai sanatoasa si implicit gradina dvs. va fi mai frumoasa si mai verde.

Instalarea corecta a unui sistem de irigatii cu Irigo.ro

Nu trebuie sa va imaginati ca un sistem de irigatii va trebui instalat de dvs. personal. De fapt, e chiar indicat sa nu faceti acest lucru, intrucat daca nu e corect instalat, acesta este practic inutil.        Accesand doar www.irigo.ro puteti apela la specialisti in domeniu care va vor ajuta sa beneficiati de o montare corecta si corespunzatoare a sistemului dvs. de irigatii.

Echipa de specialisti de la Irigo.ro proiecteaza, executa si instaleaza sisteme de irigatii la pret convenabil, iar in plus acestea vor fi adaptate cerintelor fiecarui client in parte.

Sistemele de irigatii oferite de Irigo.ro sunt durabile si rezistente, fara doar si poate, insa chiar si in caz de eventuale reparatii necesare, puteti apela cu incredere la acesti specialisti. Cereti o oferta cel putin, fie online la www.irigo.ro, fie la nr. de telefon 0725 627 623, sau la adresa de email afisata pe site. Astfel veti avea cel putin o idee in ceea ce priveste modul in care va puteti ingriji gradina, in mod comfortabil si simplu, eficient si rapid.

Sistemele de irigatii disponibile sunt de mai multe tipuri, puteti alege exact ce e mai convenabil pentru dvs., in functie de diverse criterii, de preferinte si necesitati. Daca nu sunteti chiar hotarati, cereti doar sfatul specialistilor in domeniu de la Irigo.ro. Calitatea serviciilor oferite de companie si de asemenea a produselor va completa perfect necesitatile dvs., oferindu-va avantaje in plus pe termen scurt si lung deopotriva.

 

automatizari porti
19/07/2016

Automatizari porti

automatizari porti

Ca sistem de protectie, orice porti de intrarea automate, fie ca sunt culisante sau batante este de fapt unul din sistemele care sunt cele mai utilizate, asta pentru ca asigura un confort maxim, deasemenea au o durata mare de viata mare si au inclusiv o rezistenta mare in caz de incercare de patrundere prin  efractie.

Automatizarea portilor le dau o deschidere cat si o inchidere silentioasa acestora, au un sistem de protectie si unul de deblocare in caz ca nu functionaza la un moment dat curentul electric si se  intrerupe in timpul accesarii portilor.

Usile de garaj reprezinta componentele principalele ale portilor automate, fiind realizate din otel care e sub forma unor panouri ce au  grosime de circa 40 mm. Aceste usi  sunt izolate din punct de vedere termic, folosindu-se pentru asta spuma poliuretanice si mecanismul de inchidere cat si cel de deschidere se va face culisand tavanul garajului ce il are montat.

Actionarea automata facuta asupra usilor este una electrica, se face manual sau folosind pentru asta,  telecomanda. Usile acestea au un cheder facut din cauciuc pe tot conturul pe care il are usa, iar acesta  duce la o buna izolare.

In privinta sigurantei utilizarii, ea e asigurata de catre panourile de protectie ce au ca scop protejarea  impotriva eventualelor prinderi ale mainilor si ale degetelor. Folosind acest dispozitiv, daca se intampla sa se rupa arcul usii si sa cada, atunci o sa actioneze fotocelulele alaturi de motorul de protectie al sistemelor de usi automatizate atunci cand acestea intalnesc un obstacol si in acest fel trec pe varianta de actionare automata.

Exista pe piata multe sisteme de automatizari ale usilor iar dintre acestea de mentionat este tipul „linii” cat si tipul „casetat”, deasemenea se gasesc sistemele in variante multe de culori, incepand de la alb pana la maro, acestea sunt din imitatie de stejar auriu si stejar care e inchis la culoare, acestea fiind in functie de dorintele pe care le are cumparatorul.

Clientii pot achizitiona astfel de sisteme de automatizari porti si usi chiar si online, accesand site-urile firmelor de specialitate ca de exemplu www.alarme-supravegheri-automatizari.ro.

Aici orice client gaseste solutii complete atat pentru persoanele juridice cat si pentru persoane fizice in privinta sistemelor si mecanismelor de securitate.

Obiectivele firmelor de automatizari

Dintre principalele obiective si servicii ce sunt oferite de catre firmele de profil, pot fi mentionate:

 • Sistemele de iluminat ce pot include si leduri;
 • Sistemele de alarma cat si cele de detectie antiefractie;
 • Sisteme de pontaj;
 • Sistemelee si mecanismele de supraveghere video cat si prin videointerfonie;
 • Sisteme de parcare;
 • Bariere magnetice;
 • Automatizari porti si usi descrise mai sus;
 • Solutii de voce si date;
 • Sistemele ce pot asigura ventilatia;
 • Usile de garaje industriale cat si garaje rezidentiale;
 • Sistemele de aer conditionat;
 • Sistemele de tip control patrula;
 • Sistemele de protectie perimetrala.

Pentru toate, firma asigura inclusiv servicii de mentenanta ale sistemelor si mecanismelor mai sus mentionate si in acelasi timp, inclusiv reparatii si service in garantie ori post garantie cand acest serviciu este solicitat de catre clienti.

proiecte de case ilfov
27/06/2016

Proiecte de case Ilfov, Bucuresti, dar si oriunde in tara, la cele mai bune costuri

proiecte de case ilfov

De la proiecte de case Ilfov, Bucuresti, pana la, cam oriunde exista cerere pentru serviciile noastre, toate solicitarile include acea mica doza de supriza daca este sa spunem astfel. Asta si pentru ca fiecare casa trebuie sa aiba propria personalitate, propriul design exterior si interior, iar pentru a reusi asta, expertii firmei se folosesc de toate cunostiintele lor din domeniul arhitecturii, dar si de experienta vasta pe care acestia o au. Firma Crihan Construct exista in Bucuresti inca din 2008, oferindu-si serviciile sale atat in Capitala, cat si in judetul Ilfov si nu numai. Printre serviciile oferite, se enumara si cele de realizare a proiectelor de constructii civile, industriale, speciale, dar si de audit energetic, proiectare urbanistica, instalatii diverse dar si, bineinteles, de implementare si executie lucrari de constructii.

Calitatea pleaca de la profesionalism

Revenind la serviciul de realizare de proiecte de case Ilfov, si nu numai, spuneam intr-un articol recent ca design-ul modern este uneori si costisitor, insa exista o arta, pe langa cea a arhitecturii. Vorbim aici despre arta de a oferi solutii complete si la cele mai inalte standarde, pastrand totusi un bun echilibru al ofertei.

Este evident, ca atunci cand vorbim despre arhitectura in zilele noastre, vorbim despre metode moderne de a lucra si de a interactiona cu proiectul sau schita in sine. In trecut arhitectii foloseau creioane si hartii pentru a-si schita ideile, urmand ca apoi cu ajutorul uneltelor complexe (rigle cu functii matematice, compase, raportoare, etc.) sa fie realizate toate calculele necesare pentru a stabili dimensiunile elemetentelor de rezistenta, dar si pozitionarea intregii structuri. Acum, in era IT, computerul a inlocuit multe dintre uneltele folosite in trecut, iar acum talentatii arhitecti folosesc in loc de hartii si creioane, tablete grafice si stilusuri pentru a putea transpune desenul in format digital al unor proiecte de case Ilfov spre exemplu. Datorita unor programe performante cum ar fi ArhiCAD, se pot realiza proiecte foarte complexe pe care le putem previzualiza in format 3D. Astfel, arhitectul are un control mult mai bun asupra proiectului sau.

Realizam proiecte de case Ilfov la un raport pret/calitate de exceptie, fara rabaturi

Spuneam mai devreme ca arhitectura este parte arta, parte stiinta, deoarece implica si un studiu amanuntit asupra elementelor care confera sustinere pentru structura respectiva. Astfel, proiectantul poate verifica oricand orice aspect privind solicitarile la care sunt supuse grinzile si structurile de rezistenta, dar, de asemenea, poate face calcule complexe care in mod normal ar fi luat foarte mult timp.

Asadar, folosind o tehnologie foarte performanta, sunt eliminate multe costuri inutile, iar prin simplul fapt ca se merge la sigur in ceea ce priveste alegerea materialelor de constructii dar si a celor folosite in amenajarea interioara a unei case sau structuri, putem vorbi despre o reducere palpabila a costurilor.

Evident, in atat in cazul unor proiecte de case Ilfov cat si in Bucuresti sau oriunde in tara, ne axam in jurul ideii de a oferi calitate la preturi cat mai bune. Insa, nu putem spune ca oferim cel mai mic pret de pe piata deoarece asta ar insemna sa facem undeva un rabat, fie in procesul de proiectare, fie la implementarea lucrarii. Asadar, pentru a afla mai multe detalii, va invitam cu drag pe siteul www.crihan-construct.ro.

sisteme de irigatii
15/06/2016

Sisteme irigatii

sisteme de irigatii

Investitia ce se face intr-un sistem de irigatii nu o sa fie inutila niciodata, dupa cum dovedeste practica din anii anteriori. Dupa seceta ultimilor ani, pierderile care sunt inregistrate in agricultura sunt destul de mari, ele ajungand in anumite cazuri ca numai in cazul culturilor de porumb sa se ajunga la scaderea recoltelor chiar si cu 60% decat cele inregistrate din anii anteriori,  fermierii putand sa intelega astfel cat de necesare sunt investitiile care se fac in sisteme de irigatii.

Unii din producatorii acestor sisteme au ajuns sa afirme ca au acoperita toata capacitate de productie. Producatorii si-au extins intreaga gama a produselor si au adaugand si acestei game si utilaje care au o capacitate mai mare, care pot sa acopere suprafete care ajung sa fie si de pana la 5 ha intr-o singura trecere. Inclusiv fermierii din Bulgaria au facut contracte pentru utilaje de acest fel si urmeaza ca astfel sa rezolve inclusiv problema finantarii.

Pana in momentul actual, producatori ce aveau utilaje au produs pe stoc apoi urmand sa vada in timpul verii daca le vand, dar acum inclusiv pe perioada de iarna productia a fost marita, ajungand sa cheme chiar si mai multi lucratori, inclusiv cei care erau la pensie pentru a produce astfel de sisteme.

Sunt cerute mai ales de clienti, atat motopompe dar si diverse instalatii de irigat, iar producatorii au cereri de sistemele irigatii, asta deoarece sunt multi clienti ce au in zona lor diverse surse de apa.

Firmele specializate in sisteme de acest fel si-au dezvoltat compartimentele de proiectare pe de productie ale sistmelor de acest fel, compartimente cu care pot realiza toate componentele ce sunt necesare sistemelor utilizate la irigatii.

Puturile forate aferente irigatiilor

Multi dintre clienti sunt interesati de solutiile care sunt propuse de catre specialisti in privinta puturilor forate la adancime medie, asa dupa cum au declarat reprezenti ai diverselor firme producatoare.

Unele dintre instalatiile de irigatii cele mai scumpe, ce au un tubul de circa 600 m in lungime, are pretul de 14.000 euro iar o instalatie similara produsa in Austria sau in Germania, cost undeva intre 25.000 pana la maxim 27.000 euro.

Printre instalatiile cele mai ieftine au un tub de circa 220 m, si costul de circa 5.000 euro, conform preturilor care sunt afisate pe site-urile specializate ale producatorilor din Romania.

Investitia ce e facuta pe suprafate ce au circa 40 hectare si un put de aproximativ 120 m, e de 24.000 maxim 25.000 euro. Fermierii ce au irigat utilizand metoda aceasta, au reusit recuperarea banilor investiti, asta deoarece pretul graului si al porumbului irigat, practic s-a dublat.

Sistemele mobile cu sasiu

Motopompele produse in Romania sunt in general sub licenta germana, si in timp, performanete lor au fost adaptate si imbunatatite de specialistii romani. In functie de ce suprafata detine un agricutor si de tipul culturilor cultivate, poate fi aleasa instalatia de irigare potrivita. In acelasi timp, orice agricultor poate sa fie consiliat de producatorii sistemelor de irigatii chiar si prin prezentarea de proiecte ce pot fi adaptate necesitatilor lui.

Mai multe pe www.rulou-gazon.ro.

acoperis verde extensiv
11/05/2016

Pentru ce este acoperisul verde extensiv?

acoperis verde extensiv

V-ati construit o casa si va doriti sa fiti mai deosebiti fata de cei din jurul dumneavoastra apeland la un acoperis verde extensiv? Nu va pricepeti si nici idei nu aveti?

Ati inceput sa cautati persoane bine pregatiti si specializate in realizarea acestui acoperis verde extensiv? Ati nimerit exact la locul potrivit si la persoanele potrivite in acest domeniu. Suntem o firma de constructii specializate in acest domeniu dar si in construirea de care incepand de la fundatie pana la finalizarea acestui proiect de constructie.

Suntem de foarte multi ani pe piata in acest domeniu si suntem foarte mandrii de realizarile pe care le-am avut pe parcursul acestor ani. Apeland la noi va asiguram consultanta in realizarea acestui acoperis verde extensiv tuturor tipurilor de acoperisuri verzi, cu solutii optime adaptate specific proiectului dumneavoastra.

Care este contributia noastra in acest acoperis verde extensiv?

Contributia noastra in realizarea acestui acoperis verde extensiv este aceea de a executa un acoperis foarte frumos si foarte rezistent. Realizam si intretinem pe termen lung acoperisuri verzi extensive cu materiale de constructii durabile, folosind rulouri de vegetatie special cultivate pentru astfel de acoperisuri.

Aceste materiale pe care le folosim se pot realiza de la acoperisuri cu vegetatie usoara, pana la spatii de recreare, acoperis verde cu panouri solare, cladire de birouri cu terasa verde extensiva.

Fiecare amenajare de acoperis verde extensiv de catre echipa noastra va avea cea mai mare eficienta, siguranta in exploatare, oferindu-va solutii de sistem de terasa verde adaptata proiectului pe care l-ati drit.

De ce furnizam acest acoperis verde extensiv?

Firma noastra activeaza pe piata de mult timp in constructii si amenajari spatii verzi. Cativa ani mai tarziu am inceputsa realizam si acoperisuri verzi fiind printre primele firme din tara noastra.

Vazand ce realizari am obtinut pe parcursul acestor ani cei avem in spate prin realizarea acestor tipuri de acoperis verde extensiv ne-am dat seama cat de cautati si solicitati suntem. Ca dumneavoastra sa beneficiati de o astfel de constructie cu acoperis verde extensiv puteti accesa site-ul nostru www.odu.ro pentru toate informatiile necesare.

Echipa noastra este formata dintr-un grup de profesionisti care iubesc natura si considera ca fiecare spatiu verde este o provocare prin care dorinta de a realiza un mediu linistitor.

Ce avantaje are acest acoperis verde extensiv?

Avantajele acestui acoepris verde extensiv sunt ca totul este realizat ecologic, este foarte rezistent. In camerele dumneavoastra veti obtine un aer foarte curat si veti beneficia si de un miros foarte placut.

Veti observa cat de calduroase or sa fie incaperile casei dumneavoastra. Cu acest tip de acoperis verde extensiv o sa beneficiati si de un aer bine improspatat cel veti avea atunci cand o sa lasati ferestrele larg deschise.

Optand la acest tip de acoperis verde extensiv o sa realizati cat de putin o sa va coste toate ansamblarile.

Contactati-ne si v-om veni in ajutorul dumneavoastra, cu toata echipa pentru a va putea raspunde cerintelor si preferintelor pe care le aveti in realizarea acestui acoperis verde extensiv.

plase insecte
31/03/2016

Plase insecte pentru linistea locuintei

plase insecte

Cu sigurnta cand o sa vina sau cand este sezonul cald nu putine sunt momentele in care doriti sau deschideti geamurile pentru a va aerisii intreaga casa si pentru a va bucura de un aer curat si de un confort sporit. Pentru cei care nu se bucura de prezenta unui aparat de aer conditionat cu atat mai mult acest lucru este conditionat de deschiderea geamurilor si de o aerisire intr-un mod clasic dar pentru care nu ar strica sa aveti montate unele plase insecte.

De ce plase insecte

Rolul sau importata unor plase insecte poate varia de la o persoana la alta deoarece in unele cazuri acestea nu pot constituii altceva decat un mijloc de protectie pentru a nu fi deranjati de unele muste sau diverse insecte zburatoare in nici un moment al zilei. Daca ne referim la persoanele care au insa unele fobii cauzate de acestea atunci mai mult ca oricand este nevoie de aceste plase insecte pentru a se simtii mereu in siguranta.

Dupa cum precizam si in introducere exista momente in care poate sunteti obositi si vreti sa va odihniti iar zgomotul pe care il poate produce o musca poate fi cel mai terorizant lucru posibil si cel care va face sa va sara tot somnul. Acesta este insa inca un motiv pentru care prezenta unor plase insecte este necesara si pentru care nu este tarziu sa apelati la www.reparatiitermopane-pvc.ro pentru a alege un model sau pentru instalarea acestora.

Plase insecte pentru orice locuinta

Fiecare imobil sau fiecare spatiu pe care doriti sa il protejati poate avea unele caracteristici speciale si astfel poate avea nevoie de unele modele de plase insecte mai speciale. Acest aspect are legatura fie ca vorbim despre utilizarea de plase insecte pentru geamuri sau este vorba despre plase insecte care se monteaza pentru usi.

De la aceleasi caracteristici pleaca si posibilitatea optarii pentru plase insecte care sa fie instalate pe o rama normala rigida si care sa se manevreze functie de preferinte si de posibilitati. Exista astfel plase insecte care vin cu o deschidere normala spre dreapta sau spre stanga, plase insecte care vin cu o deschidere batanta dar exista si modele care pot fi culisate sau plase insecte de tipul rulou sau perdea.

Pentru plase insecte cu viata lunga

Nimanui nu cred ca ii convine ca in fiecare an sau poate de mai multe ori pe an sa apeleze la instalarea si utilizarea de noi plase insecte iar pentru asta trebuie sa acordati o atentie destul de mare si intretinerii lor sau protectiei lor. Cele mai des intalnite situatii in care aceste plase insecte sunt deteriorate sunt cele in care exista au loc unele furtuni dar si cele in care animalele de companie pot fi mai nazdravane.

Din aceste considerente exista nu doar servicii sau firme de executie a unor plase insecte dar si unele firme care se ocupa cu reparatia acestora. In ambele situatii insa puteti sa va ajutati de www.reparatiitermopane-pvc.ro si de gama variata de servicii pe care le puteti gasi aici nu doar de cele legate de plase insecte.

Plase insecte sunt cele care va pot garanta ca in interiorul locuintei voastre nu va patrunde nici o insecta dar si faptul ca va puteti odihni oricand doriti fara a fi deranjati.

parchet laminat
30/03/2016

Pasii de urmat pentru montajul parchetului laminat

parchet laminat

Site-urile de specialitate, gen Decolandia.ro isi invita vizitatorii sa urmeze sfaturile, si modelele prezentate sub forma de  ghiduri pentru a invata care sunt modalitatile prin care pot sa instaleze un parchet laminat. Acest tip de parchet este unul foarte usor de instalat dupa care rezultatul va fi ca va infrumuseta camerele intr-un mod placut.

In primul rand specialistii recomanda sa se pastreze in camera parchetul laminat care urmeaza sa fie instalat.

E de preferat  sa se tina parchetul timp de aproximativ 48 de ore in camera unde  va fi instalat, inainte de montaj. Asta va asigura ajustarea parchetului chiar la umiditatea camerei, avand ca scop prevenirea dilatarii ce se poate face ulterior si prevenirea umflarii dupa ce este instalat.

Un alt aspect important este acela al efectuarii unui studiu asapra suprafetei.

Trebuie sa fie verificata cu ajutorul riglei daca podeaua e dreapta ori daca are cumva umflaturi. In cazul in care exista denivelari care sunt mai adanci de 3 mm ce apar intre rigla si podea, se umplu aceste gauri folosindu-se material izolant dupa acre se niveleaza suprafata.

Instalarea suportului

Pentru a se putea demara instalarea, trebuie sa intindem o bucata de nailon care sa aiba aceeasi suprafata ca si pardoseala dupa acre se deruleaza suportul deasupra nailonului pentru a se putea proteja de umiditatea care se afla dedesupt, parchetul laminat. Acest suport o sa ajute la umplerea acelor adancituri care sunt mai mici de 3 mm ceea ce inseamna defecte minime pe care le are suprafata si la fixarea intr-un mod adecvat a parchetului.

Pentrua  a se prinde prima placa, se pot  plasa distantierele pe lungul peretilor pe care-i are camera in asa fel incat sa ramana un spatiu intre podeaua de lemn si perete, spatiu care sa permita extinderea ulterioara ce poate sa fie cauzata de umiditate. Distantierele au rolul de a distanta placa fata de perete cu 1,5 cm. Este suficienta utilizarea a  doua distantiere in cazul unei  placa de parchet. Dupa ce se pun distantierele, se va pune prima placa a parchetului, avand inspre perete,  canelura.

Daca avem peretele curbat, atunci se poate placa in asa fel incat  incat sa nu ramana nici un fel de spatiu intre placa si perete. Folosindu-se distantierul, se va desena o linie care sa ajunga pana la capatul placii, astfel incat sa se contureze curba peretelui pe placa. Apoi, trebuie sa decupati acea zona desenata folosind  un ferastrau pentru ca acesta sa se potriveasca la curba peretelui.

Adaugarea placilor

Ceea ce trebuie sa faceti este sa cuplati urmatoarea placa la primul rand, in asa fel incat canelura si limba sa se suprapuna. Este important sa se puna o mica bucata de placa , de aproximativ 10 cm la  intersectia facuta de doua placi, in acest fel prevenind ca placile sa alunece inainte sa fie imbinate.

Dupa ce sunt plasate capetele de la prima si a  doua placa, atunci se poate prinde prima placa de cea de a doua si se pot imbina la capete placile prin lovirea marginilor, folosindu-se o pana pentru parchet si un  ciocan.