Lumineaza-ti locuinta cu perdeaua de lumini – Decoratiuni de Craciun!

Craciunul este acea perioada magica a anului, de care se bucura atat cei mici, cat si cei mari. Cand vine vorba de impodobit casa, mancaruri traditionale si clipe petrecute alaturi de cei dragi, fiecare persoana asteapta cu drag aceasta perioada frumoasa. Pe langa bradutul frumos impodobit, iti doresti probabil sa aduci spiritul de sarbatoare si in celelalte camere ale locuintei tale. Pentru un plus de lumina , iti recomandam sa utilizezi perdeaua de lumini de la Decoratiuni de Craciun!

Perdeaua de lumini este un accesoriu de Craciun ideal in cazul in care doresti sa iti impodobesti balconul, geamurile, peretii exteriori sau interiori sau, in cazul in care esti detinatorul unei mici afaceri, vitrina. Indiferent de spatiul pe care doresti sa il acoperi utilizand astfel de decoratiuni, compania Decoratiuni de Craciun iti pune la dispozitie perdele de lumini de toate dimensiunile si formele, pentru a gasi modelul perfect spatiului pe care doresti sa il impodobesti!

Perdelele de lumini puse la dispozitie de catre firma noastra pot fi de mai multe tipuri, fiind realizate fie pe mai multe siruri cu beculete LED, fie sub forma de plasa. Design-ul elegant le transforma in accesoriul ideal pentru interior, insa perdelele de lumini sunt si foarte rezistente, in cazul in care doresti sa le expui la exterior. Acestea au factor de protectie impotriva frigului 44,  ceea le le protejeaza atat impotriva zapezii cat si a prafului.

In cazul in care doresti sa impodobesti un spatiu mai mare cu perdele de lumini, ai posibilitatea de a achizitiona perdele cu dimensiuni mari, de 2×4 metri cu 800 de becuri LED! Daca, dimpotriva, ai nevoie sa iti impodobesti doar geamul sau un spatiu asemanator, poti alege perdeaua de lumini mica, cu dimensiuni de 2×1.5 m sau 2×1 metri.

Un alt avantaj al perdelelor de lumini oferite de Decoratiuni de Craciun este utilizarea unei cantitati mici de energie, astfel incat nu vei simti o schimbare prea mare in momentul in care vei primi factura pentru energia electrica. Becurile LED sunt atat o varianta economica, cat si o varianta ce nu afecteaza mediul inconjurator.

Ce poti impodobi cu ajutorul perdelelor de lumini?

  • Fatadele cladirilor
  • Balconul locuintei tale
  • Vitrine
  • Ferestre cu expunere larga
  • Terase
  • Pereti interiori
  • Pereti exterior

Anul acesta, Craciunul tau va fi ca in povesti, luminat cu perdeaua de lumini Decoratiuni de Craciun! Pe langa perdeaua de lumini, firma noastra iti pune la dispozitie si alte accesorii dedicate acestei perioade, cum ar fi: instalatii de Craciun cu LED, banda LED decorativa, instalatie sub forma de turturi pentru exterior, furtunuri luminoase. Cu ajutorul gamei vaste de echipamente pentru iluminat de Craciun, vei putea impodobi apartamente sau chiar vile, hoteluri si alte tipuri de cladiri.

Pentru a obtine mai multe informatii despre produsele comercializate in cadrul firmei noastre sau pentru a plasa o comanda, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Decoratiuni de Craciun ( 2000 Bazil Electrics), date de contact:

Adresa: Str. Bogdan Voda, nr 40, Viseu de Sus, Maramures

Nr. de telefon: 0752 369 898

Articol oferit de zoom-biz.ro!