Luminatoare policarbonat de la Panoterm!

0a3b9091f8db47580efbc6215fb09a4cLuminatoare policarbonat poti gasi la Panoterm la preturi avantajoase. Luminatoarele din policarbonat sunt solutii special adaptate panourilor termoizolante pe care Panoterm le comercializeaza. Produsele dispun de aceeasi modalitate de imbinare ca si panourile sandwich, dar se pot imbina si sub forma casetelor structurale din aluminiu. Luminatoarele se intrebuinteaza la iluminarea naturala a halelor, incaperilor industriale sau a depozitelor. Aceste luminatoare policarbonat distribuite respecta toate standardele europene ce reglementeaza conditiile de productie si caracteristicile finale.

Aceste produse au un aspect deosebit fiind montate pentru a oferi o iluminare naturala a incaperilor mari. Astfel, sunt reduse costurile de energie electrica folosita la iluminat, plus ca lumina naturala este mai puternica decat cea artificiala. Preturile competitive si calitatea produselor este garantata, la care se adauga avantajele luminatoarelor si promptitudinea serviciilor Panoterm, reprezinta reteta pentru satisfacerea celor mai exigenti clienti. Toate produsele comercializate indeplinesc cerinte riguroase de calitate, fiind destinate constructiei de hale industriale functionale si eficiente. Luminatoarele din policarbonat sunt oferite la un raport calitate-pret avantajos.

Avantajele luminatoarelor din policarbonat

Luminatoarele din policarbonat sunt utilizate pentru acoperisuri, pereti exteriori sau fatade. Beneficiile acestora sunt numeroase, si anume: montaj facil, iluminare naturala si eficienta energetica. Constructiile industriale acoperite cu luminatoare din policarbonat asigura o luminozitate optima in incaperi in timpul zilei. Aceasta modalitate este mai sanatoasa decat cea artificiala, astfel ca si angajatii din halele industriale au beneficii de pe urma montarii luminatoarelor. Placile din policarbonat utilizate pentru constructia luminatoarelor sunt ideale datorita greutatii reduse si a coeficientului de transfer termic mic. Aceste placi se imbina perfect, pentru a nu lasa temperatura interioara sa scada sau sa creasca din cauza golurilor de aer. Calitatea luminatoarelor este inalta, placile din policarbonat respectand toate standardele de fabricatie impuse. Daca esti in cautarea calitatii si a unor preturi rentabile, Panoterm ti le ofera pe cele mai bune, serviciile fiind prompte, indiferent de tipul comenzilor.

Cine ofera luminatoare policarbonat?

Cu sediul in Iasi, compania Panoterm pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de produse, cum ar fi: panouri termoizolante, tabla cutata, usi si porti industriale, evacuatoare de fum si alte accesorii pentru constructia halelor industriale. Calitatea produselor, preturile avantajoase si serviciile prompte fac ca Panoterm sa fie alegerea perfecta. Specialistii firmei vin in ajutorul tau cu sfaturi practice, astfel ca vei putea alege produsele potrivite, indiferent de necesitati. Scopul lor este sa iti ofere alternative eficiente si sigure la sistemele clasice care se folosesc in constructia de hale industriale si nu numai.

Preturile de transport si pretul produselor sunt negociabile, in raport cu tipul cererilor si situatia fiecarui client. Produsele sunt disponibile pentru mai multe judete din zona Moldovei, nu doar pentru Iasi. Stocul este semnificativ astfel ca se pot vinde en-gros cantitati mari din depozitul firmei. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Panoterm. Achizitioneaza luminatoare policarbonat oferite de Panoterm pentru a ilumina natural anumite spatii, si pentru a economisi energia electrica.

 

Datele de contact ale firmei Panoterm

Adresa firmei: Soseaua Pacurari, Nr. 134, Iasi

Telefon: 0332 411 808

Email: office@panoterm.ro