Lumina eco friendly de la Solar Watts

1352913493_untitled-1-250x250Stii ce sunt LED-urile si la ce se folosesc? Cu siguranta ai auzit vorbindu-se despre LED-uri prin preajma ta, ba chiar le-ai si vazut, fie la telefonul mobil, fie la instalatia de brad, ca tot se apropie Craciunul cu pasi repezi sau chiar la renumitele televizoare care poarta denumirea de LED. Una peste alta, led-urile s-au impanzit in toata lumea si au acaparat toate domeniile de activitate. De ce? Deoarece prezinta numeroase avantaje de necontestat, cum ar fi o durata mare de viata sau faptul ca sunt prietenoase cu mediul si nu produc poluare. Chiar si numai datorita acestui ultim aspect, toata lumea ar trebui sa cumpere led-uri. Natura are nevoie de o mana de ajutor si din partea noastra, iar daca acest lucru se poate, de ce sa nu-l facem?

Unul dintre domenile la care este folosit led-ul este si iluminatul. Aici includem iluminatul public, caci led-urile sunt utilizate si pentru lampile stradale, in industria auto pentru faruri, dar si pentru iluminarea locuintelor.

Sa nu uitam si de lampile industriale cu led-uri. Ele se utilizeaza in fabrici, depozite, benzinarii, hale sau tuneluri. In toate aceste cazuri este nevoie de o putere mult mai mare decat in cazul iluminatului unei locuinte personale si tocmai de aceea s-au inventat lampile industriale care permit o functionare de calitate.

Daca ai si tu nevoie sa achizitionezi lampi industriale cu led-uri pentru fabrica ta si nu stii de unde, nu ezita sa iei legatura cu Solar Watts din Braila. Aceasta companie are o experienta bogata si te poate ajuta cu multe sfaturi si produse de calitate superioara.

Intra pe site-ul Solar Watts si convinge-te de multitudinea de oferte si fa prima comanda de produse!

Iluminat de calitate pentru toata lumea

Pentru ca toata lumea doreste in zilele noastre sa participe activ la reciclare si sa pastreze o natura cat mai curata, oamenii au inceput sa cumpere becuri cu led-uri in locul celor clasice. S-a observat ca acestea au anumite beneficii, dintre care trebuie sa amintim neaparat faptul ca scad consumul energetic, ceea ce se masoara intr-o factura mai mica.

Pornind de la aceste doua considerente, mediul si propriul buzunar, led-urile au inceput sa fie folosite si la scara larga in fabrici, uzine, hale sau altele asemanatoare. Astfel, au luat nastere lampile industriale cu led-uri.

Printre caracteristicile acestor lampi se numara rezistenta ridicata la vibratii si la socuri mecanice, sunt usor de montat si de reglat, reduc costurile la energie, cat si pe cele HVAC, functioneaza si la temperaturi extreme, costurile cu mentenanta sunt minime, lumina este echilibrata, nu emit radiatii, deci nu dauneaza organismului uman, au o durata mare de viata si pot fi chiar si reciclate, iar investitia mare pe termen scurt – in momentul achizitionarii – se va amortiza rapid.

Solar Watts – putere solara la maxim

Citind despre atatea beneficii cu siguranta ti s-a facut si tie “pofta” si-ti doresti achizitionarea unei lampi industriale cu led-uri. De unde o poti cumpara? De la Solar Watts.

Daca te-ai saturat sa tot platesti facturi enorme la energia electrica, nu uita, Solar Watts este solutia ideala pentru tine!

Iar daca mai pui la socoteala si faptul ca lampile industriale cu led-uri de la Solar Watts sunt eco friendly, ei bine, atunci cu atat mai mult trebuie sa iei legatura cu aceasta companie si sa beneficiezi de experienta si produsele sale!