Lumanari pentru botezul micutul tau

lumanare-botez-biker-boy1-700x700Daca esti un proaspat parinte, atunci mai mult ca sigur te confrunti cu probleme puse de organizarea uneia dintre cele mai importante petreceri din viata ta, si anume aceea a botezarii copilului tau. Intrucat invitatii vor fi de toate soiurile, trebuie sa ii multumesti pe toti si totul sa arate bine. Un rol deosebit de important in toate aceasta poveste il au lumanarile pentru botez. Ele au devenit, de-a lungul timpului, din simboluri specifice crestinatatii, adevarate elemente de decor in cadrul acestor festivitati.

Desi din punct de vedere religios lumanarile pentru botez au rolul de a lumina calea noului crestinat si de a-I aduce lumina in viata si suflet, in actualitate acestea reprezinta impresionante centre de interes estetic in cadrul festivitatii religioase de botez. Pe piata de profil au aparut din ce in ce mai multe idei de decorare a acestora, care mai de care mai indraznete, facand din lumanarile de botez adevarate opere de arta.

Organizeaza o ceremonie de neuitat cu lumanarile personalizate pentru botez

Daca vrei sa ai amintiri de neuitat de la intrarea in randurile crestinatatii a micutului tau, atunci totul trebuie sa fie planificat pana la cel mai mic detaliu. Un aspect important il reprezinta astfel si lumanarile, iar ca sa faci impresie buna, trebuie sa inlocuiesti traditionalele lumanari albe, simple, cu unele moderne, care sa uimeasca prin estetica lor, sa creeze un impact vizual puternic, de neuitat.

Indiferent ca ai o fetita sau un baietel, lumanarile decorate pentru botez infrumuseteaza decorul si se potrivesc indiferent de locatia in care alegi sa se desfasoare evenimentul, de anotimp sau de posibilitatile financiare de care dispui, intrucat lumanarile personalizate din magazinul online www.nikos.ro sunt accesibile buzunarului oricarui proaspat parinte.

Alege lumanarile personalizate pentru botez de la Nikos.ro

Cum botezul copilului sau este una din cele ma frumoase zile din viata oricarui parinte, www.nikos.ro isi propune sa o faca si mai frumoasa, punand la dispozitia proaspetilor parinti obiecte de decor si nu numai pentru organizarea in conditii cat mai placute si accesibile din punct de vedere economic a oricarui eveniment de crestinare.

Prin intermediul site-ului, oricine poate alege dintr-o gama variata de lumanari pentru botez, cu diferite decoratii, atat pentru fetite,  cat si pentru baietei. Intrucat sunt realizate din materiale de foarte buna calitate si cu mult simt estetic, cu atentie pentru fiecare detaliu in parte, elementele atasate lumanarilor pot fi ulterior folosite ca decoratii pentru camera copilului. In acest fel, se investeste o singura data si se obtin doua avantaje: in primul rand, o lumanare personalizata eleganta si frumoasa, in al doilea rand, viitoare decoratii pentru dormitorul celui mic.

Lumanarile au inaltimea standard de 85 cm si sunt realizate din ceara alba, simbol al puritatii, avand atasate diferite ornamente: voaluri din tul, diferite aplicatii textile din in, jucarii, fundite etc.

Din magazinul online se pot alege atat lumanari pentru botezul fetitelor, cat si pentru al baieteilor, fiecare dintre ele fiind decorate corespunzator: cu roz pentru fetite si albastru pentru baietei, sau cu aplicatii elegante constituite din funde ivoire, de exemplu, pentru un plus de rafinament in cadrul evenimentului.