Luel Procust. Cum sa incepi o afacere profitabila

Luel Procust. Cum sa incepi o afacere profitabilaStiai ca una dintre cele mai profitabile afaceri, la ora actuala, este cea cu albine? Parca nici nu-ti vine a crede ca micile insecte reprezinta o adevarata comoara pentru un apicultor priceput. Romanii si-au dat seama si ei de acest lucru, nu de astazi sau de ieri, ci chiar din perioada dacica, stramosii nostri fiind vestiti apicultori pe meleagurile mioritice.

In ceea ce priveste productia romaneasca de miere, aceasta se ridica la 15 – 20.000 de tone pe an. Din aceasta cantitate, mai bine de 80% se exporta, atat datorita productiei ridicate de miere, cat si calitatii ei deosebite pe care strainii stiu sa o aprecieze cum trebuie, adica cu un ban in plus. Pe de alta parte, se pare ca romanul nu este adeptul consumului de miere sau poate ca nu-i cunoaste proprietatile, de aceea statisticile arata ca, in medie, un roman consuma intre 0.2 si 0.3 kg de miere pe an. In schimb, in Germania de exemplu, media este de 1.5 – 1.7 kg de miere pentru fiecare locuitor.

Toate aceste statistici iti demonstreaza faptul ca a detine o astfel de afacere nu poate fi decat o alegere profitabila. In Romania ai o piata larga de desfacere si ar trebui sa profiti de ea, acum, cat lucrurile sunt la inceput, iar pentru strainatate nici nu mai vorbim, tot ce este bun si ecologic va fi cumparat de catre straini cu bani grei.

Cand vine vorba de albine, Luel Procust este ajutorul tau principal!

Cum asa? Daca ti-ai pus in gand sa te faci apicultor este clar ca, in primul rand, ai nevoie de albine. Dar unde le adapostesti, astfel incat sa poti culege roadele muncii lor? Desigur, intr-un stup creat special pentru ele.

Nu stii de unde poti face si tu rost de un stup pentru primul tau roi de albine? De la Luel Procust din Lugoj, judetul Timis. Aceasta companie are o experienta de aproape 20 de ani in executarea de mobilier la comanda, ceea ce o face ideala pentru planurile tale.

In urma unei discutii cu echipa Luel Procust poti pune la punct toate detaliile ce te intereseaza cu privire la un stup de calitate, iar personalul se va ocupa de implinirea visului tau. Oricum, compania iti pune la dispozitie mai multe modele dintre care poti alege. Sau daca ai o idee noua, pe care ai gasit-o la vreun apicultor strain, o poti aplica cu succes, caci Luel Procust te va ajuta.

Stiai ca poti alege stupi verticali, stupi orizontali, stupi stas sau chiar si stupi multietajati? Fiecare stup are urmatoarele componete esentiale:

– Corpul propriu-zis al stupului;
– Fundul stupului;
– Capacul stupului;
– Dispozitivul de impachetare;
– Podisorul hranitor;
– Bloc urdinis;
– Magazinul;
– Diafragma;
– Ramele;
– Cuibul.

Luel Procust iti poate construi unul dintre aceste modele, care are la baza un lemn de o calitate superioara. Datorita constructiei, stupii de albine se monteaza foarte usor. Important este Luel Procust. Cum sa incepi o afacere profitabila1sa retii faptul ca, atunci cand iti comanzi un stup trebuie sa tii cont de capacitatea stupului, dar si de forma si dimensiunile fiecarei rame in parte, de distanta dintre axele fagurilor, dar si de spatiile de trecere, lasate special pentru albine. Toate sunt importante daca vrei sa ai succes in acest domeniu!

Daca vrei sa ai parte de o afacere de succes, alege stupi de albine Luel Procust. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Luel Procust? Suna la numerele 0256-352.051 si 0744-577.079 sau trimite un e-mail pe adresa luelprocust@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.