Linosol Design-Pardoseli PVC. Alegerea Nr.1 in materie de pardoseli!

pardoseli pvcPardoseli din lemn, gresie sau mozaic? Daca esti adeptul amenajarilor  practice si ultramoderne, specialistii vin cu o alta propunere: pardoseli PVC. Estetice, functionale si versatile, pardoselile din PVC sunt ideale oricaror amenajari, arhitecturi sau spatii. Chiar daca pot raspunde cu succes exigentelor in materie de  amenajari rezidentiale, pardoselile din PVC sunt recomandate, in special, zonelor cu un trafic intens, precum spitale, spatii comerciale si spatii de birou.

Pardoseli PVC intr-o gama completa si la preturi excelente gasesti in oferta Linosol Design, companie cu experienta vasta in domeniul comercializarii de produse dedicate pardoselilor. Oferta Linosol Design include pardoseli PVC, adezivi PVC, sape autonivelate, parche, etc. Pardoselile din PVC rezista foarte bine la uzura, la actiunea substantelor chimice, nu se pateaza, nu aluneca si nu se decoloreaza. In plus, cu pardoseli PVC ai posibilitatea unor amenajari personalizate gratie numarului aproape infinit de modele.

Din oferta Linosol Design poti opta pentru: pardoseli omogene, eterogene, disipative/conductive, antiderapante&industrie, dale gama de lux, pardoseli PVC cu buget mic, accesorii pentru pardoseli PVC si lista poate continua.

Indiferent de viziuni, cu Linosol Design si gama de pardoseli PVC obtii o amenajare 100% personalizata!

pardoseli pvcPardoseli PVC-Un ¨covor¨ practic si modern

Ai de amenajat un spatiu iar varietatea de pardoseli te pune in dificultate? Inainte sa a face alegerea, analizeaza mai bine oferta pietei. S-ar putea ca solutia sa vina de unde nici nu te astepti.

Probabil ca deja te gandesti la o pardosea din gresie. Ei bine, chiar daca este estetica si disponibila in mii de modele, pardoseala din gresie ramane, totusi, greu de intretinut. Unde mai pui ca o pardosea din gresie este alunecoasa si nu foarte confortabila din punct de vedere termic. Vrei sa optezi pentru o pardosea din lemn? Afla ca vei avea multe batai de cap in ceea ce priveste intretinerea si costul.

De ce pardoseli PVC?

Exista o alternativa extrem de avantajoasa: pardoseli PVC. Acest tip de pardosea ofera o serie de avantaje unice care nu se regasesc la nici unele din pardoselile clasice. In primul rand, vorbim de o pardosea moderna, cu design deosebit si de calitate superioara. Neavand unghiuri drepte la imbinarea cu peretele, pardoseaua din PVC permite o curatare in detaliu, fara efort. In plus, cu o pardosea PVC spui adio rosturilor in care se depune mizeria. Pardoselile PVC reprezinta o solutie optima pentru spatiile ce necesita un plus la capitolul igiena. Mai exact, pardoselile de tip PVC sunt antistatice si antibacteriene.

Pardoseli PVC, doar prin Linosol Design

Daca vrei sa ai garantia unor spatii estetice, consulta oferta celor de la Linosol si comanda pardoseli PVC in gama completa. Linosol se adreseaza atat persoanelor juridice (companii de constructii, etc.) cat si persoanelor fizice care doresc sa-si reconditioneze locuinta sau alte spatii.

Avantaje pardoseli PVC Linosol Designpardoseli pvc

– rezistenta mare la abraziune

– rezistenta mare la trafic intens, paleta larga de culori si modele

– rezistenta mare la agenti biologici, foarte usor de intretinut

– proprietati antistatice, nu se pateaza, nu se zgarie

– grad antiderapant, pret avantajos de achizitie

Cu pardoseli PVC de la Linosol Design poti a amenaja orice spatiu, de la cabinete medicale, fabrici si sali de productie, pana la showroom-uri, hoteluri si spatii publice. Pentru comenzi pardoseli PVC acceseaza www.linosol.ro.