Linie alimentare pod rulant – Calitate si eficienta de la Elro!

8ce935d04c93173ce9744294cd06ee9ePentru administratorii fabricilor in care se lucreaza cu diverse produse sau se ruleaza foarte multe marfuri este recomandata cel putin o linie alimentare pod rulant. O gasiti in oferta companiei Elro! De ce? Intrucat e solutia perfecta!

Linie alimentare pod rulant – aspecte generale

Intr-o fabrica de conserve, acolo unde se imbuteliaza berea, dar si in multe alte locuri, transportul marfurilor nu se poate realiza manual. Fiind vorba de cantitati mari de produse rulate, aveti nevoie macar de o linie alimentare pod rulant. Achizitionati asa ceva din oferta Elro! De altfel, aceasta este  necesara inclusiv in locurile in care exista deja instalate podurile rulante. Indiferent pentru ce aveti nevoie, luati legatura cu echipa firmei Elro, iar ea va va oferi solutii personalizate in functie de cerinte si necesitati.

Pentru ca podul rulant sa functioneze, calea de rulare e prevazuta cu o linie de contact. Conductoarele de pe aceasta alimenteaza cu electricitate podul rulant, iar energia ajunge acolo unde trebuie, intrucat este colectata de captatoare. Pentru a nu exista nici o problema, nici o intrerupere, orice linie alimentare pod rulant e prevazuta si cu un rost de dilatatie. Acesta consta, de fapt, intr-un interval liber din linia de contact care permite o anumita dilatare cauzata de variatiile de temperatura.

De ce aveti nevoie de linie alimentare pod rulant? Intrucat, datorita ei, podul este pus in miscare, iar marfa este transportata in conditii optime acolo unde trebuie. Primul pas in mecanizarea productiei consta, bineinteles, in proiectarea, montarea si darea in functiune a podului rulant. Pentru ca intr-adevar sa fie eficient, el e prevazut cu captatoare, rolul acestora fiind de a colecta si raspandi electricitatea. Odata prezenta energia electrica, podul se pune in miscare, iar produsele sunt transportate pe diverse distante. In afara de acest lucru, o linie alimentare pod rulant prezinta si avantajul ca ajuta la economisirea atat de resurse umane, cat si financiare.

Sa facem cunostinta cu firma Elro!

In urma cu aproximativ 13 ani a fost infiintata compania Elro, printr-un parteneriat romano-olandez. Obiectul de activitate al acesteia consta in furnizarea produselor si serviciilor necesare in domeniul industrial, cu precadere pentru segmentul automatizarilor industriale. Datorita experientei vaste si calificarii in domeniu, angajatii Elro sunt experti cand vine vorba mai ales de confectionarea panourilor electrice industriale, dar si de reabilitarea instalatiilor electrice de ridicat.

Colaborati cu Elro oricand aveti nevoie, inclusiv pentru linie alimentare pod rulant. Iata cateva motive care va vor convinge cu siguranta:

– clientii de pana acum s-au declarat multumiti de serviciile si produsele din oferta;

– raportul calitate-pret este optim;

– angajatii companiei dispun de o experienta vasta, astfel ca fac fata cu succes oricarei provocari;

– in portofoliu se regasesc atat lucrari realizate in tara, cat si in strainatate;

– solutiile propuse sunt intotdeauna customizate, personalizate etc.

Luati legatura cat mai repede cu reprezentantii de la compania Elro si solicitati o oferta pentru linie alimentare pod rulant. Veti beneficia de o solutie optima, la pret avantajos.

 

Date de contact

Adresa: Constanta, str. Varful cu Dor, nr. 26, Incinta Sere

Telefon: 0241.508.228, 0241.486.450