Lindec Romania – Apeleaza la profesionisti in curatarea pardoselilor industriale!

curatare pardoseliCand spunem “curatare pardoseli industriale”, ne referim exclusiv la serviciile de curatare si intretinere a pardoselilor din hale industriale, depozite, centre logistice, ateliere de productie, hangare, centre comerciale, fabrici, uzine, parcari, statii de benzina, muzee, piete, etc. Atunci cand aveti nevoie de astfel de lucrari, trebuie sa contactati firme specializate in domeniu, care utilizeaza produse speciale in derularea acestor procese. In aceasta categorie se incadreaza si firma Lindec Romania din Bucuresti. Unic reprezentant al companiei AB Lindec din Suedia in tara noastra, si avand ca domeniu de activitate realizarea pardoselilor industriale, precum si efectuarea altor operatiuni specifice acestor tipuri de suprafete, toate executate la cele mai inalte standarde europene, firma din capitala ofera cel mai bun raport calitate-pret in domeniul pardoselilor si a platformelor exterioare superfinisate, datorita calitatii materialelor folosite si gradului ridicat de profesionalism in executia lucrarilor.

Dupa ce intr-o prima faza va ajuta la realizarea propriu-zisa a acestor tipuri de pardoseli industriale, Lindec Romania vine ulterior cu un serviciu prin intermediul caruia sunt efectuate lucrari de intretinere a pardoselilor, oferindu-va in acest fel posibilitatea de a va bucura de acestea o perioada indelungata de timp. Pentru realizarea procedurii de curatare a pardoselilor industriale, firma Lindec Romania va propune utilizarea unor solutii speciale de curatare, care nu afecteaza in niciun fel calitatea pardoselilor, dar care curata intr-un mod eficient suprafata acestora. Operatiunea este executata cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie, si a unui personal special instruit in acest domeniu.

Utilizarea in procesul de curatare a unor produse de calitate in scopul intretinerii pardoselilor reprezinta o conditie vitala care trebuie indeplinita in scopul prelungirii duratei de utilizare a acestora. De acum, aveti posibilitatea de a achizitiona aceste solutii prin intermediul firmei Lindec Romania. In cadrul acestei categorii de produse pentru curatarea betonului ce nu afecteaza suprafata pardoselilor, curatandu-le totodata intr-un mod eficient, firma din capitala Romaniei va propune solutiile marca Lino Floorwash, produse de top in ceea ce priveste acest domeniu. Produsele sunt recomandate a fi folosite pentru pardoselile din beton specifice halelor de productie, depozitelor, sau magazinelor universale. Principalul avantaj al acestora il constituie faptul ca nu au in componenta substante chimice sau solventi care ar putea dauna calitatii suprafetelor. Prin intermediul solutiilor oferite de Lindec Romania, pardoselile din beton devin anti-derapante si totodata impermeabile la apa si in special murdarie.

In ceea ce priveste locul de utilizare a solutiei Lino Floorwash, este recomandat a fi folosita pe pardoseli industriale, in ateliere, magazine, magazine universale, unitati de productie, zone de parcare si depozite. Pentru a prelungi durata de utilizare a unei pardoseli de beton, trebuie sa folositi numai produsele de intretinere recomandate. Evitati solventii sau alte substante chimice agresive.

Iata care sunt calitatile acestui produs de curatare a pardoselilor industriale oferit de Lindec Romania:

– Lino Floorwash ajuta la indepartarea precipitarilor de var;

– Lino Floorwash previne deraparea;

– Suprafata pe care s-a folosit Lino Floorwash devine impermeabila la murdarie si apa;

– Lino Floorwash nu lasa pete de apa;

– Lino Floorwash previne absorbtia murdariei dizolvate in apa de catre microporii suprafetei.

Date de contact:

Adresa:  Str. Grigore Ionescu nr. 22, Sector 2, Bucuresti

Email: office@lindec.ro

Telefon: +40 21 2122111

Numarul de fax: +40 21 2122111

Numar mobil: 0786.020.000

Articol oferit de zoom-biz.ro.