Lex Grup. Avantajele pedagogice ale jocului

Lex Grup. Avantajele pedagogice ale joculuiEsti mama doar de putina vreme si acest fapt ti-a adus implinire asa cum nici nu ai sperat vreodata, dar, totodata, maternitatea te-a responsabilizat si te-a facut sa constientizezi ca aceasta mica viata pe care ai adus-o in lume are nevoie nu numai de hrana, iubire, ci si de cunoastere? Tocmai de aceea, te-ai pus pe citit tot ce se poate despre acest subiect si ai ajuns la concluzia, la fel ca marii pedagogi ai tuturor timpurilor, ca cea mai potrivita metoda prin care un copil poate cunoaste lumea in care traieste este, nici mai mult, nici mai putin, decat jocul!

Ti-ai putea inchipui copilaria fara joaca si fara diversele jocuri pe care ti le cumparau parintii si de care te bucurai nespus de mult impreuna cu fratii si verisorii tai? Cu siguranta iti mai aduci aminte de celebrul joc Nu te supara frate, de cuburile din lemn, care-ti exersau indemanarea si creativitatea, sau de plansele din carton pe care coseai cu ata diverse imagini imprimate.

Nimic nu-ti va lua amintirea si bucuria clipelor petrecute in copilarie, clipe care te-au ajutat sa te dezvolti corespunzator si sa devii adultul care esti astazi. Acorda si tu atentia cuvenita acestui aspect si cumpara, din timp, pentru copiii tai jocuri educationale potrivite fiecarei varste in parte, deoarece fiecare copil trebuie sa invete ca a invata este un lucru natural si placut si ca acest proces nu se va incheia niciodata!

Avantajele invatarii prin joc

In ultimii ani s-au efectuat numeroase cercetari cu privire la capacitatea copiilor de a invata prin joc si s-a ajuns la concluzia ca fiecare copil isi infatiseaza personalitatea in formare inca de mic, iar prin joc si jocurile potrivite se poate contura si modela cat mai frumos aceasta peronalitate in devenire.

Printre avantajele invatarii prin joc si jocuri, trebuie sa amintim neaparat urmatoarele aspecte:

– In primul rand, copilul isi dezvolta imaginatia si creativitatea;

– Jocul ii ajuta pe copii sa exploreze realitatea inconjuratoare si sa inteleaga lumea in care traiesc;

– Le dezvolta capacitatile motrice, indemanarea si le cizeleaza vointa;

– Toate informatiile sunt insusite mult mai usor si mai temeinic prin joc, invatarea devenind mai atractiva si mai interesanta pentru micii “bureti”;

– Se modeleaza gandirea si se ascute spiritul de observatie;

– Se dezvolta ingeniozitatea si inventivitatea;

– Se cultiva spiritul de investigatie si de intreprinzator;

– Creste increderea in propriile forte si stima de sine;

– Invata copilul ce inseamna un grup, ce este colaborarea si rabdarea, pregatindu-l pentru asumarea de roluri social-culturale pentru viitor.

Jocuri educationale de la Lex Grup

Si pentru ca, in ziua de astazi, nu este usor sa gasesti jocuri educationale potrivite pentru gusturile tale, Lex Grup are numeroase propuneri pentru tine si copiii tai.Lex Grup. Avantajele pedagogice ale jocului1

Intra in magazinul online Lex Grup si in partea din stanga a site-ului vei vedea rubrica dedicata Jocurilor creative si educative. In aceasta categorie vei intalni numeroase modalitati foarte ingenioase de a-i invata pe copii cum sa scrie sau cum sa citeasca, cum sa socoteasca sau cum sa deprinda diverse meserii. De asemenea, imaginatia, gandirea si toata fiinta celor mici va fi captivata de aceste jocuri atractive, adaptate pentu fiecare varsta in parte.

Cu ajutorul Lex Grup si a jucariilor comercializate de aceasta firma, copilul tau va vedea cu proprii ochi cum creste o planta, va citi, isi va face un ierbar sau va invata despre Sistemul Solar!

Daca vrei ca al tau copil sa iubeasca invatatura si sa se si distreze invatand, alege jocuri educationale Lex Grup. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Lex Grup? Suna la numarul 0744-433.149.

Articol oferit de zoom-biz.ro.