Lavobad Electric – Avantajele peretilor din gips carton!

Montaj-pereti-din-gips-carton-juvNJPlacile din gips-carton sunt din ce in ce mai utilizate ca material pentru constructii la nivel international. In interiorul cladirilor, acestea pot fi utilizate pentru a realiza pereti despartitori, tavane si podele. Ele au un rol foarte important in izolarea acustica si termica, dar si in protejarea impotriva incendiilor si a umezelii. Montarea lor este rapida, usoara si la preturi foarte competitive. Placile din gips-carton sunt tip sandwich, compuse dintr-un strat de ipsos intre doua folii de carton, fiind reciclabile in totalitate. O firma din Romania care beneficiaza de experienta in domeniul constructiilor si care va pune la dispozitie servicii de montaj pereti din gips carton, este Lavobad Electric din Bucuresti.

Montarile de pereti din gips carton fac parte din gama extrem de extinsa de servicii de amenajari interioare pe care firma din capitala vi le ofera. Angajatii firmei nu au experienta doar in montajul peretilor simplii de gips carton, ci si al peretilor despartitori, al tavanelor, scafelor si niselor. Avantajele aduse de acest tip de lucrari sunt extrem de numeroase.

Peretii din gips-carton montati de Lavobad Electric prezinta multe avantaje pentru utilizatorii lor:

– sunt mai ieftini decat cei realizati prin procedeul de constructie umed;

– fiind vorba de montare uscata, nu avem o umezeala inutila;

– este mai curata si mai rapida cu 50% fata de sistemul umed;

– timpul de finisare si curatare este mai redus;

– capacitate de izolare termica si fonica mai buna decat peretii masivi;

– greutate redusa (25 – 50 kg/mp, fata de peste 200 kg/mp pentru un perete masiv);

– nu necesita o prelucrare ulterioara, putand fi tapetati sau zugraviti imediat dupa montare;

– regleaza climatul interior datorita marii capacitati de absorbtie;

– siguranta in exploatare verificata.

In ceea ce priveste avantajele peretilor despartitori din rigips, trebuie spus faptul ca acestia sunt prima optiune in primul rand datorita avantajelor costurilor de executie dar si datorita calitatilor lor fizice si mecanice. Unul din marile avantaje al peretilor despartitori il reprezinta maleabilitatea executiei acestora in conditiile impuse de constructie, cat si faptul ca se pot dezasambla atunci cand se impune acest lucru. Suprafata peretilor din rigips prezinta un mare avantaj prin eliminarea timpului lung de uscare si aplicarea vopselelor sau a zugravelii mult mai repede fata de un perete de beton standard. Peretii despartitori din rigips prezinta principalele caracteristici de care aveti nevoie pentru un perete de compartimentare la interior: izoleaza fonic, este ignifug, izoleaza termic, greutate mica a contructiei (25-50 kg/m2).

Asadar, este cat se poate de evident faptul ca unul dintre finisajele moderne, fara de care nu ne putem imagina renovarea sau finisarea unei case, este gips cartonul sau rigipsul. Pentru  astfel de lucrari, firma Lavobad Electric va furnizeaza personal calificat, experimentat. Totodata, in paralel cu lucrarile de calitate executate, compania din capitala va avea grija intotdeauna sa va ofere informatiile necesare despre mersul executiei si vor alege cele mai bune metode de eficientizare a proiectului de montaj, fara a scadea calitatea rezultatului.

La baza aparitiei firmei Lavobad Electric a stat o echipa de oameni cu experienta in domeniul constructiilor, care au demonstrat pe parcursul anilor o deosebita deschidere catre inovatie si au avut curajul sa lucreze in orice conditii, finisand fiecare lucrare astfel incat sa fie reprezentativa pentru portofoliul lor. Firma din Bucuresti realizeaza amenajari interioare, lucrari de instalatii, finisaje, proiectare de instalatii termice si electrice, constructii civile.

Date de contact: 

Sediu: Str. Vladeasa nr. 1,

Sector 6, Bucuresti, Romania

Telefon: 0724-1299260724-129926 / 0727-9215760727-921576

Tel/Fax: 021-3352520

office@lavobadelectric.ro

www.lavobadelectric.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro!