Lanturi comerciale de calitate de la Alpha Partner

Lant comercial zincatShopping-ul a fost intotdeauna una din pasiunile tale. Indiferent ca trebuie sa colinzi zeci de magazine din centrele moderne comerciale sau pur si simplu sa faci cumparaturi cu cele necesare casei intr-un hipermarket sau supermarket, pentru tine nu are nici o importanta. Tot ce conteaza pentru tine este faptul ca iesi din casa, ca uiti de problemele cotidiene si ca pentru o scurta perioada de timp te relaxezi. Ceea ce pentru tine este o activitate de relaxare, pentru altii poate reprezinta munca zilnica, serviciul de zi cu zi. Si aici ma refer la vanzatori, la agentii comerciali sau la agentii de paza, care au grija ca noi sa gasim servicii de cea mai buna calitate si sa ne simtim in siguranta cand facem cumparaturi.

Insa mai mereu este un lucru care ne atrage atentia, nu noua in mod special ciĀ  mai ales celor mici, care au imediat tendinta de a se juca cu ele…cu lanturile, datorita prezentei numeroaselor zale. Desi sunt acolo cu un scop precis, cu rol antifurt sau pentru a delimita anumite spatii speciale, copiii nu pot rezista tentatiei de a se juca cu ele.

Lanturi comercialeFirma Alpha Partner se ocupa cu comercializarea de lanturi de uz comercial, dar si gospodaresc. Lanturile au certificate de conformitate la standarde internationale de calitate, ceea ce dovedeste profesionalismul si seriozitatea, care sunt doua dintre principiile pe care compania Alpha Partner le promoveaza si le aplica in producerea si comercializarea produselor proprii.

Lanturile comerciale pe care compania Alpha Partner le propune viitorilor sai clienti si colaboratori sunt urmatoarele: genovez, uzual, antifurt, za rasucita, za lunga DIN 763/5685 “C”.

Lanturile antifurt

Sunt fabricate din otel cementat si zincat, ce prezinta un invelis termoretractil rosu. Diametrele zalelor sunt cuprinse intre 4.5 si 8 mm si au o lungime ce variaza intre 60 cm si 200 cm.

Alte tipuri de lanturi antifurt sunt asimetrice cu za patrata, iar zaua prezinta un diametru ce variaza intre 6 si 10 mm si au o lungime cuprinsa intre 60 cm si 200 cm.

Lanturile cu za rasucita

Pot avea un aspect mat, cementat sau zincat electrolitic. Diametrul zalei este cuprins intre 3 si 7 mm, cu o masa liniara ce variaza intre 180 si 1050 g.

Lanturi comercialeĀ  cu za lunga DIN 763/5685 “C”

Pot avea urmatoarele aspecte:

  • Lant comercialotel inox Aisi 304, ce prezinta o masa liniara de 100-1100 g si un diametru al zalei intre 2.5 si 8 mm;
  • otel inox Aisi 316, cu o masa liniara de 70-1750 g si un diametru al zalei cuprins intre 2 si 10 mm;
  • lucios-zincat electrolitic/la cald, a caror sarcina de lucru variaza intre 0 si 7000 kg, sarcina de lucru depinzand de diametrul zalei si de masa liniara a lantului;
  • zincat la cald/vopsit bicolor, ce pot fi livrate la lungimea de 30 m in colete.

Lanturi uzuale

Acestea prezinta un aspect lucios- zincat electrolitic si pot fi livrate la lungimea de 50 m in colete.

Lanturi genoveze

Prezinta urmatoarele aspecte:

  • lucios, cu un diametreu intre 1.5 si 16 mm, cu o masa liniara cuprinsa intre 37 si 5115 g;
  • zincat la cald, zaua prezinta un diametru intre 3 si 39 mm;
  • zincat electrolitic, in care zaua are un diametru cuprins intre 1.5 si 16 mm;
  • otel inox Aisi 316;
  • otel inox Aisi 304;
  • nichelat, ce poate fi livrat la lungimea de 25 m.

Astfel lanturile comerciale oferite de catre compania Alpha Partner sunt extrem de variate si pot fi livrate intr-un timp foarte scurt clientilor sau colaboratorilor, datorita logisticii foarte bune de care dispune compania.

Poti sa citesti articole interesante si pe articole-zoombiz.ro.