Lanos iti ofera scari interioare din fier forjat!

12e89c0b33de526f32552b6669cbf9c5Fie ca vorbim despre un spatiu industrial, fie ca vorbim despre o locuinta, in cazul in care cladirea are un etaj sau mai multe, este absolut necesara consultarea unui expert pentru instalarea unei legaturi intre etaje (cu alte cuvinte, instalarea scarilor). Desigur, in functie de caz, clientii care cauta astfel de produse pot fi mai interesati de aspect decat de rezistenta si durabilitate sau vice versa. Exista un tip de scari interioare care poate fi realizat in asa fel incat sa se potriveasca atat interiorului unei locuinte, cat si interiorului unui spatiu industrial : scarile interioare din fier forjat. In cazul in care doresti sa instalezi scari interioare din fier forjat, firma Lanos iti vine in ajutor!

Scarile interioare din fier forjat – potrivite oricarui tip de interior!

Dupa cum am precizat si mai sus, fierul forjat este un material rezistent, care poate fi modelat in functie de preferintele clientului. Astfel, nu ezita sa apelezi la produsele si serviciile noastre, indiferent de tipul de cladire pentru care ai nevoie de scari:

Locuinte – scarile interioare din fier forjat pot fi realizate in asa fel incat sa se potriveasca atat cu un design modern, cat si cu unul clasic sau unul vintage. Odata cu scarile interioare din fier forjat, poti alege si balustradele fabricate din acelasi material; aici, poti fie sa alegi unul dintre modelele existente, fie sa ne propui ideea ta. Balustradele pot reprezenta modele artistice, modele florale si multe altele, transformandu-ti scara interioara intr-o adevarata opera de arta. Desi fierul forjat pare a fi o alegere indrazneata si uneori nepotrivita, designul deosebit ce poate fi obtinut  prin modelarea acestui material nu poate fi obtinut prin nicio alta metoda!

Spatii comerciale – in aceasta categorie intra o multitudine de interioare: poti avea nevoie de scari fie pentru magazinul tau (magazine alimentare, magazine de imbracaminte, magazine de mobila etc), fie pentru o galerie de arta sau spatii asemanatoare. Indiferent de caz, designul deosebit al scarilor interioare din fier forjat poate imbunatati aspectul afacerii tale; spre exemplu, in cazul in care detii un magazin cu produse vintage, cu mobila de acest tip sau un spatiu ce comercializeaza opere de arta, scarile interioare din fier forjat pot intregi aspectul magazinului, oferindu-le clientilor tai posibilitatea de a se vizualiza in propria lor casa cu aspect vintage, inconjurati de produsele ce pot fi gasite in magazinul tau!

Spatii industriale – desigur, pe langa multitudinea de posibilitati cand vine vorba de realizarea diferitelor modele, cea mai importanta caracteristica a fierului forjat ramane rezistenta. Durata de viata a scarilor interioare din fier forjat este de zeci de ani, fiind extrem de rezistente in cazul temperaturilor scazute sau ridicate, dar si in cazul intemperiilor si al diverselor tipuri de substante. Mai mult decat atat, acestea se curata usor si nu necesita eforturi deosebite cand vine vorba de intretinere.

Lanos realizeaza scari interioare, combinand fierul forjat utilizat in realizarea structurii rezistente cu placile de lemn, montate in cadrul suportului. Firma noastra dispune de tehnologii moderne pentru prelucrarea fierului forjat (echipamente de taiere, echipamente de amprentare), iar echipa noastra de experti iti va fi mereu la dispozitie pentru te ajuta sa obtii produsul dorit.

Alege scarile interioare din fier forjat Lanos! Pentru mai multe informatii, acceseaza site-ul www.lanos.ro !