Lac parchet de la Alveco Montaj – Pentru o podea ca noua!

Pentru un decor placut, din cand in cand trebuie sa-i chemati pe specialisti pentru a se ocupa de dusumeaua dumneavoastra. Cea mai la indemana varianta o reprezinta aplicarea unui strat de lac parchet. Acesta poate fi achizitionat din oferta Alveco Montaj.

Lac parchet – produs pentru specialisti

Din oferta Alveco Montaj puteti cumpara lac parchet in functie de ce anume va trebuie. In catalogul de produse sunt lacuri monocomponente, bicomponente si 100% poliuretanice. Despre acestea trebuie mentionate urmatoarele lucruri:

– au preturi reduse;

– sunt pe baza de apa;

– au emisie foarte mica de substante organice volatile.

Iata cateva aspecte ale produselor din categoria lac parchet:

– nu se ingalbenesc, in ciuda perioadei indelungate dintre intretineri;

– rezista foarte bine la uzura si abraziune. Intr-o firma, unde se circula foarte mult, orice lac parchet din oferta Alveco Montaj este perfect, intrucat nu-si pierde din aspect;

– acopera foarte bine parchetul;

– e potrivit si pentru o locuinta, si pentru un spatiu comercial, si pentru un sediu de birouri;

– scoate in evidenta culoarea parchetului, conferindu-i un ton mai cald.

Daca doriti sa cumparati lac parchet din oferta Alveco Montaj, gasiti produsul in 3 grade de luciu, si anume: gloss 10, gloss 30 si gloss 60.

Avantaje utilizare lac parchet

Oricine poate utiliza lac parchet. Totusi, pentru a obtine rezultatele scontate, este necesar ca acesta sa fie aplicat de muncitorii specializati in asa ceva. Iata de ce este bine sa cumparati lac parchet:

– protejeaza parchetul de zgarieturi, praf si chiar apa. Cum anume? Simplu: stratul care se formeaza nu lasa impuritatile sa patrunda printre bucatile de parchet. De asemenea, daca sunteti nevoiti sa mutati mobila, iar aceasta e foarte grea, nu veti zgaria parchetul in sine, ci stratul de lac;

– schimba aspectul parchetului. Daca atunci cand l-ati montat arata foarte bine, dupa doi-trei ani, in functie de traficul la care a fost supus, e cu totul diferit. Ca sa-i redati stralucirea initiala, e necesara aplicarea unui strat de lac;

– schimba usor decorul, conferindu-i parchetului un ton mai cald;

– veti face mai rar raschetarea parchetului;

– rezista la pete de suc de fructe, ceai, cafea etc.;

– face fata substantelor chimice;

– este usor de aplicat si usor de intretinut etc.

 

Informatii despre Alveco Montaj

Compania Alveco Montaj ofera tuturor celor interesati solutii eficiente, personalizate, pentru montarea si intretinerea parchetului. Din oferta puteti alege: rasini, amorse, adezivi, mortar, lacuri, grunduri, chituri, ceara si uleiuri. De asemenea, pentru cei specializati in domeniu, Alveco Montaj are si masini si echipamente fabricate special pentru intretinerea parchetului.

Oricand aveti nevoie sau doriti sa obtineti mai multe informatii, luati legatura cu specialistii Alveco Montaj. Produsele sunt de calitate foarte buna, preturile sunt avantajoase, iar conditiile unui parteneriat, flexibile.

Cumparati lac parchet din oferta companiei Alveco Montaj! Pentru a-i reda dusumelei aspectul frumos, aveti nevoie de un produs de calitate! Achizitionati produse din oferta Alveco Montaj si folositi-le! Clientii vor fi mai mult decat multumiti.

Date de contact

Adresa: Bucuresti, str. Monumentului, nr. 2, Sector 2

Telefon: 0732.837.912