La P. H. Hidro Pneumatic gasesti cilindru pneumatic

image2991Un cilindru pneumatic este un element de actionare care permite ca energia aerului comprimat sa fie transformata in lucru mecanic. Cilindul pneumatic este supus unor presiuni generate de aerul comprimat ce determina obtinerea unor miscari rotative sau liniare intr-un sens si apoi in celalalt.

Motoarele liniare sunt alcatuite dintr-un cilindru pneumatic inchis la cele doua extremitati. In interiorul cilindrului se deplaseaza un ansamblu tija – piston si se disting doua camere: camera activa si camera pasiva. Din punct de vedere functional, exista doua tipuri de cilindri: cilindri cu simplu efect si cu dublu efect.

Clindri pneumatici cu simplu efect

Acest tip de cilindru pneumatic efectueaza un lucru mecanic intr-un singur sens de deplasare al pistonului. Mai exact, este o componenta care prmite exclusiv fie impingerea fie tragerea unei sarcini, fiind utilizate doar pozitiile extreme. Cilindrul pneumatic cu simplu efect are doar un singur orificiu de intrare a aerului sub presiune si dezvolta efort intr-o singura directie.

Cilindri pneumatici cu dublu efect

Spre deosebire de cilindrii cu simplu efect, aceste componente pot sa dezvolte o forta activa in ambele sensuri de deplasare a pistonului. In acest caz, ambele camere ale cilindrului pot fi alimentate.

In situatia alimentarii in presiune a camerei de arie mare a cilidrului, pistonul se va deplasa in sensul tijei din corp si comprimarii aerului in cealalta camera. Acerul din aceasta camera trebuie sa fie evacuat pentru a nu se opune deplasarii pistonului. Cilindrul cu dublu efect are camerele conectate alternatic la alimentare si evacuare.

La cine apelezi cand ai nevoie de cilindru pneumatic?

Daca vrei sa achizitionezi un cilindru pneumatic si nu stii cine furnizeaza astfel de componente, te invitam sa apelezi la compania P. H. Hidro Pneumatic. De aici poti achizitiona cilindru pneumatic de cea mai buna calitate, eficient si la un pret foarte avatajos.

P.H. Hidro Pneumatic este un distribuitor de echipamente pneumatice si hidraulice Parker Hannfin – un concern american ce poate fi considerat un adevarat lider mondial in ceea ce priveste productia componentelor si sistemelor mentionate. P.H. Hidro Pneumatic detine experienta in domeniu si este capabila sa raspunda prompt unor cerinte variate in materie de echipamente pneumatice si hidraulice. Oferta variata de produse si cervicii pe care le ofera aceasta companie o transforma intr-un partener de afaceri la care puteti apela oricand aveti nevoie de ajutor de specialitate. Pentru a fi mai aproape de clienti, aceasta companie a deschis 3 locatii ParkerStore (in Sibiu, Galati, Bucuresti), unde clientii pot consulta o gama variata de produse. De la aceasta companie poti solicita si consultanta de specialitate, service in perioadele de garantie si post garantie si proiectare si montare de grupuri hidraulice.

Prin urmare, daca vrei sa achizitionezi un clindru pneumatic sau orice alte echipamente pneumatice sau hidraulice te invitam sa apelezi cu incredere la compania P. H. Hidro Pneumatic. Pentru mai multe detalii te invitam sa accesezi www.phhidro.ro.