La Novia-Rochii de mireasa sirena, cele mai in voga alegeri!

rochie de mireasa sirena

 

Sofisticate, rafinate si extrem de feminine. Asa pot fi descrise, pe scurt, rochiile de mireasa sireana, preferatele mireselor in lumea intreaga. Si nu intamplator! Rochiile de mireasa sirena sunt usor de purtat, marcheaza frumos talia, contureaza intreaga silueta si lasa la vedere un decolteu superb. Pot fi simple sau accesorizate cu perle, paiete si cristale, in functie de preferinte. Indiferent de alegeri, rochiile de tip sirena sunt superbe si pot fi purtate de toate miresele!

Daca te pregasesti de marele eveniment si inca nu ai gasit rochia mult visata, La Novia iti propune o colectie impresionanta de rochii de mireasa, inclusiv rochii de mireasa sirena. Acestea sunt creatiile celor mai renumiti designeri ai lumii si pot fi achizitionate la preturi atractive.

La Novia iti asigura accesul la tot ce te intereseaza in materie de rochii de mireasa sirena. Cu trena ampla sau simpla, din dantela sau matase, decupate la umeri ori pline, cu diferite accesorizari sau simple, rochiile de tip sirena sunt un MUST pentru toate miresele care se vor superbe in ziua nuntii!

Si surprizele nu se opresc aici. La Novia iti propune si o sectiune de OUTLET. Mai exact, primul si unicul outlet de rochii de mireasa create de designer!

Rochii de mireasa sirena-Silueta bine conturata, eleganta la superlativ!

Alegerea rochiei de mireasa este, fara doar si poate, una dintre cele mai importante etape din intreaga organizare a marelui eveniment. Conteaza sa ai inspiratie, sa stii ce vrei si totodata, sa ai la dispozitie suficiente rochii pentru proba. De asemenea, conteaza sa ai alaturi un specialist in rochii de mireasa, capabil sa-ti puna la dispozitie nu doar cele mai in voga modele de rochii, ci si sfaturi utile. De toate acestea te bucuri la magazinul La Novia, situat in Bucuresti.

Rochii de mireasa sirena, un MUST! Iata de ce

Rochia de mireasa tip sirena este cel mai sofisticat, mai special si mai elegant model de rochie. Chiar daca este recomanata, in special, mireselor inalte, rochia tip sirena poate fi purtata, fara probleme, si de o femeie mai putin inalta, cu o singura conditie: sa poarte pantofi cu platforma. Secretul? Croiala rochiei tip sirena  subliniaza talia si creaza iluzia unei inaltimi  mai mari.

Pentru ca nu este infoiata, rochia tip sirena este usor de purtat si deloc pretentioasa. Corsetul rochiei este realizat din materiale care dau iluzia unui trunchi perfect proportionat, avantajand astfel si femeile cu forme. Totodata, corestul ridica bustul, lasand la iveala un decolteu frumos, voluptos si bine pus in valoare.

Sa nu uita de trena. Acest element unic asiugra o nota de mister, dar si un look sofisticat, inspirat din basme si povesti cu zane si contese. In ceea ce priveste lungimea, poti opta pentru o trena scura insa chic, ori pentru o trena elaborata, cu detalii impresionante. Tot ce conteaza este sa te simti perfecta in ziua nunti!

La Novia, salonul dedicat mireselor pasionate de fashion si designeri, iti sta la dispozitie cu rochii de mireasa sirena, creatii ale unor nume precum: Divina Sposa, Alessandara Rinaudo, Justin Alexander, Colet Spose si Lilian West.

Salonul te asteapta cu o atmosfera deosebita dar si cu personal amabil, specializat. Pentru informatii suplimentare, acceseaza www.lanovia.ro.

 

rochii de mireasa sirena Divina Sposa, Alessandara Rinaudo, Justin Alexander, Colet Spose si Lilian West