Kwesto – Mobilier de birou perfect pentru orice gust!

mobilier de birouPentru cei mai multi dintre noi, biroul reprezinta un loc perfect pentru studiu, un loc care ne aduce foarte multa inspiratie, care are darul de a ne incarca de energie si care ne poate stimula creativitatea. Tocmai de aceea, unui birou trebuie sa-i acordam o foarte mare atentie din toate punctele de vedere, de la culoarea interioara a peretilor, a usilor si a tavanului, pana la structura si stilul mobilierului de birou. In ceea ce priveste piesele de mobilier, trebuie sa fim tot timpul deschisi la combinatiile indraznete si sa ne orientam catre o linie eleganta, compartimentata intr-un mod inteligent. Pentru a va ajuta sa va decorati in mod elegant si asa cum va doriti biroul, firma Kwesto din Ramnicu Valcea, prin intermediul magazinului online de care dispune, va ofera mobilier de birou de diferite marimi si modele, care se potrivesc perfect in orice spatiu.

Mobilier de birou Kwesto – Pentru un spatiu in care petreceti mare parte din zi!

Biroul in care va derulati zilnic activitatile necesita tot timpul o atentie deosebita din partea dumneavoastra. Pe langa faptul ca trebuie sa fie frumos decorat, acest spatiu are nevoie si de o corecta organizare din punct de vedere al pieselor de mobilier interioare. Acestea din urma constituie o parte foarte importanta si necesara.

Piesele mobilierului de birou ar trebui sa fie foarte confortabile deoarece ele sunt utilizate frecvent in timpul unei zile de munca. Mobila de birou trebuie selectata in functie de nevoi si trebuie incadrata intr-o tema anume, care sa se regaseasca peste tot in sediul companiei respective.

Tocmai de aceea, pentru a indeplini toate cerintele de mai sus, in cadrul magazinului online al firmei Kwesto gasiti o serie de piese de mobilier de birou, de diferite marimi si aspecte, care se incadreaza de minune in orice spatiu. Date fiind functionalitatiile lor multiple, acestea se adreseaza tuturor domeniilor de activitate si pot fi folosite ca spatii de depozitare sau ca spatii utile pentru infrumusetare sau design.

Ce piese de mobilier de birou gasiti la compania Kwesto ?

Pentru ca petreceti o mare parte din viata dumneavoastra profesionala in interiorul sau, orice birou trebuie sa fie amenajat in asa fel incat sa va inspire creativitate. In acest sens trebuie sa va alegeti mobila confortabila, care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra si stilurilor dumneavoastra de munca. Incercand sa va ajute in aceste privinte, firma Kwesto va ofera o gama larga de piese de mobilier de birou, printre care putem enumera:

– Bucatarie de birou: niciun bun profesionist nu se poate concentra la birou fara o hrana consistenta. Bucataria oferita de Kwesto este confectionata din placi fibrolemnoase laminate de calvados, cires, fag, sau salcam si are toate dotarile necesare: chiuveta din inox, prevazuta cu baterie si amplasata in stanga mobilierului, si cel mai important, un frigider, marca Gorenje.

– Dulapuri de birou:  simple sau complexe, cu marimi si forme din cele mai diverse, acestea sunt destinate oricarui model de birou. Printre produsele oferite se numara: dulapurile cu unul pana la patru rafturi, prevazute sau nu cu o usa pentru inchidere, dulapuri de stanga sau de dreapta, cu rulouri, special create pentru depozitarea documentelor sau a hainelor, sau dulapuri cu geamuri.

– Mese conferinte: nu exista birou fara activitati precum negocieri, discutii, mitinguri informationale, astfel ca mesele nu trebuie sa va lipseasca. Kwesto propune mese de conferinte de diferite marimi. Acestea sunt realizate din materiale precum: tevi de metal pentru rama, si placa fibrolemnoasa laminata, de culoarea fagului, pentru blat.

In cazul in care doriti sa cumparati toate piesele de mobilier dintr-o lovitura, firma Kwesto va propune un ansamblu de birou format din: o masa, cu latimea de 1600mm si inaltimea de 720mm, un container, a carui dimensiuni sunt: 590mm pentru inaltime, 428mm pentru latime, si adancimea de 560mm, un dulap deschis, si nu in ultimul rand, un dulap destinat pastrarii intr-un mod organizat a diferitelor acte sau documente de care dispuneti.

In afara de acest mobilier de birou, magazinul online al firmei Kwesto mai ofera peste 12,000 de produse incepand de la dotarea de baza a birourilor si teminand cu variantele de dotare a spatiilor de productie.

Date de contact: 

Telefon: 0250 702 110 sau 0720 54 94 15

Fax: 0250 744 400

E-mail: kwesto@kwesto.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.