KSK Clean, calitate in echipamentele de curatenie semiprofesionale

Echipamente-curatenie-semiprofesionalEDispuneti de o gospodarie complexa, de un service auto extins sau de un spatiu comercial si aveti nevoie de cele mai bune echipamente de curatenie care sa va ajute si, in acelasi timp, sa faceti economie de spatiu? In acest caz, cea mai buna solutie este reprezentata de echipamentele semiprofesionale de curatenie de la firma KSK Clean din Bucuresti.

Spre deosebire de echipamentele obisnuite de curatenie care va ocupa mult spatiu si va creeaza dificultati in amenajarea spatiului dumneavoastra privat, aceste echipamentele semiprofesionale de curatenie se diferentiaza prin faptul ca sunt mai subtiri, verticale si inalte, ocupand un spatiu mai mic de depozitare. De asemenea, un alt element distinctiv este acela ca ele dispun de saci de gunoi cu volum mare pentru depozitarea impuritatilor.

Performantele acestor echipamente utilizate in prestarea serviciilor de curatenie, recunoscute la nivel international, permit firmei din Bucuresti sa satisfaca, aproape in totalitate, si cele mai exigente cerinte de calitate ale clientului. Echipamentele de curatenie semiprofesionale comercializate de KSK Clean sunt produse in fabrici ale unor producatori de renume la nivel mondial, din Germania, Spania sau Italia.

Din gama de  echipamente de curatenie semiprofesionale pe care le puteti achizitiona de la firma Ksk Clean, fac parte:

 – Echipamentul de spalat cu jet de apa rece G150: Indiferent ca il folositi pentru serviciul dumneavoastra propriu sau il utilizati in cadrul service-ului, modelul G 150 OT, din noua generatie de echipamente de spalat cu jet de apa rece, marca Portotecnica (Italia) reprezinta alegerea perfecta. Daca aveti mai multe masini, puteti spala zilnic un numar de pana la 8-10 pe zi. Fiabile, economice si usor de manevrat, aceste aparate sunt din ce in ce mai des intalnite atat la firmele cu parc propriu de masini sau utilaje, cat si in gospodariile persoanelor private. Printre accesoriile cu care acest produs este livrat se afla: furtun de inalta presiune de 8 m, pistol si lance avand cupla rapida, cu posibilitatea controlului din lance al pulverizarii de detergent la presiune joasa/inalta.

 Aspirator Wet Yes: Create de SOTECO – IPC (Italia) aceste aspiratoare sunt din ce in ce mai populare in curatenia din gospodarii. Echipare standard: furtun 2 m, o perie combinata, maner curbat si 2 bucati de prelungitoare PVC, perie praf rotundă, cap plat de aspiratie.

– Echipamentul de spalat cu jet de apa rece Modular HML 150 OT: produs din noua generatie de aparate de spalat cu jet de apa rece, marca Portotecnica – IPC, (Italia) acesta reprezinta alegerea perfecta pentru aceia dintre dumneavoastra care au de spalat si curatat un numar redus de masini (maxim 8-10 masini/zi).

– Echipamentul de spalat cu jet de apa rece Weekender: din gama noua de masini de spalat cu jet de apa rece, marca IPC Portotecnica – (Italia), este dedicat in special pentru utilizatorii casnici.  Fiabile, economice si usor de manevrat, aceste aparate sunt foarte des intalnite in gospodariile persoanelor private.

– Echipamentul de spalat cu jet de apa calda/rece Hot Line 141: din noua generatie de echipamente de spalat cu jet de apa calda/rece, marca Portotecnica, reprezinta alegerea perfecta pentru cei care au de spalat si curatat un numar redus de masini (max. 8-10 masini/zi), utilaje, spatii comerciale, incinte de productie.

– Echipamentul de spalat cu jet de apa rece One AF DS 1900M: de asemenea, este din noua generatie de echipamente de spalat cu jet de apă rece, marca Portotecnica – IPC, reprezentand alegerea perfecta pentru cei care au de spalat si curatat un numar redus de masini utilaje, spatii comerciale, incinte de productie.

In ceea ce priveste gama completa de produse de curatenie comercializate de firma KSK Clean, aceasta include echipamente de spalare cu jet de apa, echipamente de maturare, echipamente de aspirare profesionale, carucioare si mopuri, echipamente automate pentru spalarea autoturismelor, instalatii de tratare a apelor reziduale provenite in urma spalarii autovehiculelor, detergenti, accesorii si multe altele.

Date de contact:

Str. Trifesti, nr 9, parter,  sector 1, Bucuresti

tel: 021 232 32 87 / 0745 124 670

fax: 021 232 87 20

office@ipcleaning.ro

consultanta@ipcleaning.ro

www.ipcleaning.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit-o  pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.