Kreis Design ofera scaune auto copii!

c552b3a6a802a86e5fc84e7487e50600Pentru a respecta legislatia in vigoare si pentru siguranta copilului tau, trebuie sa achizitionezi scaune auto copii. Magazinul online Kreis Design iti ofera posibilitatea de a achizitiona astfel de produse simplu si rapid. Rasfoind paginile magazinului online, vei gasi cu siguranta ceea ce doresti si poti comanda telefonic sau prin intermediul formularului de pe site. Aceste scaune auto copii sunt comercializate la un raport optim calitate-pret, fiind necesare pentru un confort si o siguranta sporita in timpul condusului.

Poti vizualiza modelele oferite si poti afla caracteristicile fiecaruia in parte pe site-ul kreisdesign.ro. Pentru a descoperi intreaga gama de produse si pentru a alege modelul potrivit, care sa satisfaca exigentele tale, nu ezita sa apelezi la compania Kreis Design. Fiind extrem de confortabile, copilul se va simti comod si va sta linistit in scaunul lui special. Articolele oferite sunt atent alese de catre echipa firmei, de la producatori de renume, oferind confort si siguranta copilului tau. Cu Kreis Design poti fi sigur ca vei achizitiona un lucru de calitate. Cu forme ergonomice si centuri de siguranta, scaunele auto sunt ideale pentru cei mici.

De ce scaune auto copii?

In primul rand, ai nevoie de astfel de produse pentru siguranta copilului tau. In acest fel, acesta va putea fi ferit atat de accidente, cat si de miscari bruste sau accidentari pe bancheta din spate. Fie ca vei calatori pe distante scurte sau lungi, ai nevoie de un scaun auto pentru protectia copilului tau. Scaunele auto pot avea diferite marimi si culori, pot fi confectionate din materiale rezistente, atent alese pentru un plus de confort. Produsele de acest tip sunt menite sa protejeze copilul de un impact lateral si sunt confectionate in acord cu standardele de calitate europene. In functie de fiecare model in parte, scaunele auto pot avea o tetiera reglabila pe inaltime, cotiere captusite si pliabile si centura proprie cu un nou sistem de strangere.

In plus, scaunele pot avea o functie de blocare cu alarma sau o perna reductor pentru spate si sezut. Aceste scaune sunt recomandate oricarui parinte care doreste sa isi mentina copilul in siguranta ori de cate ori calatoreste cu masina. In functie de varsta copilului, poti opta pentru scaune de diferite dimensiuni, precum si pentru modele diferite. Scaunele auto au avantajul de a se muta cu usurinta dintr-un vehicul in altul, sau dintr-o pozitie in alta.

Comanda online scaune auto copii!

Kreis Design este magazinul online care iti ofera produse de calitate si avantajul de a comanda din confortul casei tale. Ai la dispozitie in magazinul online o varietate de modele si produse pentru a putea face cumparaturile mult mai usor. In functie de produsele alese, acestea pot beneficia de garantii diferite. Poti fi sigur de siguranta si durabilitatea acestora intrucat au fost testate inainte de a fi oferite spre vanzare, incadrandu-se in normele de calitate si securitate. Comanda acum scaune auto copii de la Kreis Design pentru siguranta copilului tau.

 

Datele de contact ale firmei Kreis Design

Adresa firmei: Bd. Brancoveanu Constantin, Nr.9, sector 4, Bucuresti

Telefon: 0745 108 857