Kledor Bucuresti – de toate, pentru pardoselile tale!

Vrei o mocheta crosetata sau tesuta, o mocheta velurata sau cu aspect buclat?

Iti doresti pentru locuinta sau biroul tau diferite tipuri de mochete, realizate din lana, din poliamoda, polipropilena sau alte amestecuri?

Ai nevoie de covoare vinilize sau de acoperitori din cauciuc, ori vrei mochete antistatizate sau ingnifugate?

Le gasesti pe toate in oferta companiei bucurestene Kledor, firma aflata pe piata de profil de mai bine de opt ani.kledor

Kledor comercializeaza, la preturi fara concurenta, numeroase produse destinate acoperirilor de pardoseli, acestea fiind fabricate de companii de renume din Europa, ca Nordpfeil, Maltzhan, Grundorf – Germania, Tapibel, Balta – Belgia, Milliken – Danemarca, Schmidt – Irlanda, Estillon – Olanda, Agnella – Polonia, Graboplast – Ungaria si REMP – Italia.

Printre partenerii de afaceri ai firmei bucureste se afla diferite companii de profil din business sau industria hoteliera, care achizitioneaza periodic de la Kledor dverse mochete, covoare vinilice sau acoperitoare de cauciuc, precum Academia Romana Aula, Casa Oamenilor de Stiinta, BCR Slobozia, Luxcon Carpati, Mobexpert, Palatul Victoria, Regia Nationala a Padurilor ori Marriott Grand Hotel.

De asemenea, Kledor Bucuresti comercializeaza si numeroase modele de bariere de praf, destinate in special zonelor aferente intrarilor in cladiri, ce au rolul de a prelua praful si murdaria de pe incaltaminte. Barierele de praf sunt de regula mochete pe suport PVC, traverse sau covorase, module din PVC simple sau cu insertie de mocheta, Kledor comercializandu-le la preturi fara concurenta.

In oferta firmei mai gasesti si covoare vinilice speciale dedicate spatiilor publice diverse, cum ar fi scolile, diversele birouri, magazine si spitale, produsele fiind tratate antibacterian si antifungic.

Un loc aparte in oferta companiei bucurestene Kledor este ocupat de mocheta, firma comercializand numeroase tipuri si modele din gama:

  • Mochete in role sau mochete in dale
  • Mochete din poliamoda sau din polipropilena, mochete din lana sau din amestecurikledor 1
  • Mochete crosetate sau tesute
  • Mochete ingnifugate si mochete antistatizate
  • Mochete cu aspect buclat, sau velurat sau tuns, in diferite combinatii
  • Netesura, pentru trafic mediu si intens, inclusiv pentru spatii expozitionale
  • Mochete personalizate, cu desene si culori speciale

Toate mochetele aflate in oferta Kledor sunt rezistente, fiind realizate din materiale de calitate superioara. In functie de gusturi si preferinte, mochetele iti pot adauga un plus de personalitate si stil interioarelor tale, produsele fiind special concepute pentru a se incadra in orice ansamblu arhitecturale.

Simple ori cu modele florale, cu linii geometrice ori in jocuri de culori, mochetele aflate in oferta firmei bucurestene Kledor sunt cea mai buna alegere pe care o poti face, daca iti doresti ceva special.

Usor de intretinut si folosit, mochete se monteaza destul de usor, calitatea acestora fiind garantata de un specialist in domeniu, compania Kledor din Bucuresti!

Kledor – de toate, pentru pardoselile tale!

Contact:

Str. Mladinovici Dragos nr. 2, Sector 4, Bucureşti, Bucureşti

Telefon de contact:

031 422 96 05 | 0746 242 912

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!