Kiddies – cel mai amuzant si educativ after-school din Bucuresti

31499_122941437717816_3854204_nDoriti ca micutul sau micuta dvs. sa ajunga intr-un loc extrem de placut dupa orele de scoala? Sa se relaxeze, sa se distreze, sa isi faca temele, sa invete multe lucruri educative? Nimic mai simplu. After school Kiddies din Bucuresti va pune la dispozitie toate aceste lucruri, plus multe altele. Una dintre cele mai bine echipate unitati after school din Bucuresti, unde, atat parintii cat si copiii se pot simti extrem de bine este Kiddies.

Educatie si distractie numai la after school Kiddies din Bucuresti

Cu o echipa formata din oameni de incredere, care iubesc copiii, cu jocuri de ultima generatie si foarte distractive, cu activitati deopotriva educative si amuzante, totul intr-un spatiu curat si foarte frumos amenajat pentru copii, numai la after-school Kiddies din Bucuresti, copilul tau  se va simti ingrijit, protejat si se va distra de minune. Astfel, after school Kiddies dispune atat de locuri de joaca, de sala de mese, de cursuri ce se organizeaza la anumite intervale de timp sau la cerere, totul pentru ca cei mici sa se simta bine, sa isi dezvolte imaginatia, creativitatea, abilitatile practice si nu numai. Dupa o zi obositoare la scoala, cei mici merita cateva ore de relaxare in compania altor copii de seama lor, cu care se pot distra si pot avea activitati extrem de placute, numai la after school Kiddies din Bucuresti. Aici, copiii vor afla mai multe despre lumea care ii inconjoara, lumea in care traiesc, atat lucruri practice, invatate prin joc, cat si lucruri mai teoretice. Copiii isi vor face temele, se vor distra, vor manca, lucruri esentiale pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a acestora. Modul de invatare va fi unul cat mai atractiv, pe placul copiilor, prin joc si joaca, cu ajutorul jucariilor. Veti putea da cele mai distractive petreceri de ziua de nastere a copilului dvs. numai la after-school Kiddies din Bucuresti, unde puteti invita printese, magicieni, clovni, fotografi, etc.

After school Kiddies va asteapta intr-o atmosfera antrenanta si placuta

Programul de after school al copiilor este de la ora 11:30 la ora 17:00, iar apoi, copiii pot ramane si la cursurile de dupa amiaza. In tot acest timp, micutii au un program bine stabilit, ceea ce ii va ajuta in viata sa isi organizeze mult mai bine timpul, asadar, au ore exacte de masa, anumite ore pentru teme pe care copiii le fac sub supravegherea unui personal calificat si cu foarte multa rabdare. Apoi, dupa gustare, se fac cursuri de limba engleza urmand activitatile de relaxare, optionale, ori recreative. Numai la after school Kiddies Bucuresti veti beneficia si de cursuri de hip-hop si street dance, de balet contemporan, de karate Aikido, de arte plastice, dans, muzica, actorie sau creatie, o data pe saptamana, pentru stimularea fizica si intelectuala a copilului dvs. Dupa terminarea programului, urmeaza ca cei mici sa fie preluati de catre parinti si dusi acasa. Nu ezitati sa va aduceti copilul intr-un mediu placut si foarte bun pentru dezvoltarea abilitatilor sale, numai la after-school Kiddies Bucuresti, in sector 3.