Kalamos.ro, pixuri de lux-Apreciaza valoarea!

roller-teatro-la-fenice-di-venezia_1Esti pasionat de scris si vrei sa-ti incununezi munca prin intermediul unui instrument de aceeasi valoare? Acorzi o atentie deosebita detaliilor si finisajelor impecabile?  In acest caz nu trebuie sa-ti lipseasca un pix de lux, elementul care va da insemnatate activitatii tale de birou.

Daca esti in cautarea unui furnizor de instrumente de scris de lux, inclusiv pixuri de lux, raspunsul il gasesti la Kalamos.ro,  magazinul online dedicat comercializarii unei categorii complete de produse office corporate, ceasuri de mana, butoni de lux, diverse accesorii de birou si de organizare personala din piele naturala.

Kalamos.ro reprezinta tichetul tau de trecere intr-o lume exclusivista, dedicata in totalitate frumosului, elegantei si nu in ultimul rand, originalului.

Fie ca doresti sa comanzi pixuri de lux pentru a face un cadou inspirat unei persoane dragi, fie pentru uzul persoanal si imbogatirea colectiei cu elemente de o valoare estetica desoebita, Kalamos.ro iti sta la dispozitie!

Deoarece ne declaram si noi fascinati de instrumentele de scris de lux, am dedicat o intreaga colectie pixurilor de lux, o colectie care aduna cele mai imporante nume in domeniu, incepand cu Montegrappa, Faber Castell, si pana la Pelikan.

Care este legatura intre traditie, pasiune, precizie si pietre pretioase? Pixuri de lux!

Pixuri de lux-Detalii care conteaza!

In timp ce unii isi gasesc vocatia in colectionarea celor mai rafinate soiuri de vinuri, altii isi gasesc pasiunea in colectionarea instrumentelor de scris de lux. Motivul? Cuvintele asternute pe o coala de hartie prind o alta valoare atunci cand sunt scrise cu ajutorul unui condei stilat si nascut din dorinta de perfectiune.

Pixurile de lux sunt o dovada incontestabila a calitatii, a finisajelor fara cusur si a valorii estetice. Nu intamplator, pixurile,si in general, instrumentele de scris, sunt considerate accesorii menite sa¨ vorbeasca¨ de la sine despre cel care le poarta, ridicandu-l pe acesta pe o scara inalta a valorilor.

Un pix de lux se diferentiaza de restul prin forma, material, detalii si marca persoanala. Un pix de lux se remarca gratie liniilor clar definite, fiind special proiectat pentru oameni unici prin stil.

Atasat de sacou, purtat in husa, sau asezat cu grija pe birou, un pix de lux te va plasa cu un pas inaintea interlocutorului si iti va oferi prestanta de care ai nevoie in intalnirile de afaceri.

Kalamos.ro-Pixuri de lux Montegrappa, Faber Castell si Pelikan

Nu trebuie sa fii un impatimit al frumosului ca sa fi auzit cel putin odata de branduri ca Montegrappa, Faber Castell sau Pelikan. Acestea sunt nume ce au facut instorie in domeniul instrumentelor de scris, notorietatea lor dainuind si astazi.

Kalamos.ro iti ofera posibilitatea achizitionarii unor pixuri de lux ce apartin celor mai importante nume de profil din lume. Colectia de pixuri de lux este formata exclusiv din  modele realizate din materiale si pietre pretioase ca aurul,  argintul, platina, perlele sau rasina.

Pixurile de lux prezente in oferta noastra au o dubla valoare: brandul si materialele pretioase. Astfel, poti alege dintr-o gama diversificata de modele de pixuri de lux cu bila, cu mecanism prin rasucire, cu psiton diferentiat, dar si multe alte modele deosebite si valoroase.

Fie ca doresti sa ofefri un cadou elegant si unic, fie ca vrei sa te bucuri personal de un instrument de scris cu totul si cu totul aparte, Kalamos.ro este sursa ta de inspiratie!

Pentru a comanda pixuri de lux, este suficient sa accesezi pagina www.kalamos.ro! De restul ne ocupam noi!