Kalamos.ro – Arta de a fi exclusivist

stilou-muhammad-ali_1Sa recunoastem: cu totii avem o afinitate pentru lucrurile de calitate si nu in ultimul rand, pentru branduri. Motivul? Brandul identifica, diferentiaza si promite. Cu alte cuvinte, brandul a ramas un simbol unic care permite identificarea provenientei si diferentierea produselor unele de altele, acesta fiind totodata, o promisiune de calitate. Daca doresti sa oferi un cadou rafinat, elegant si unic, viziteaza magazinul online Kalamos.ro, cel care iti propune peste 500 de produse ale unor marci de renume mondial care scriu istorie de mai bine de un secol, cum ar fi: Montegrappa, Tibaldi, El Casco, Faber Castell, Pelikan, DonDonnaT sau Unik, ce pot fi achizitionate atat pentru uz personal, cat si cu scopul daruirii ca si cadouri de lux pentru cei care ocupa un loc important in viata ta.

Kalamos.ro – Din pasiune pentru valoare, frumos, stil si traditie

Kalamos.ro este magazinul online dedicat instrumentelor de scris de lux, produselor office, ceasurilor de mana, butonilor de lux, diverselor accesorii de birou si de organizare personala din piele naturala. Pe scurt: rafinament, bun gust, calitate desavarsita si produse exclusiviste. In fond, Kalamos.ro iti ofera o oportunitate unica, aceea de a descoperi lumea elegantei la superlativ. Altfel spus, Kalamos.ro este mai mult decat un magazin online, este povestea unei pasiuni.

Exista momente in care iti doresti sa-ti arati recunostinta si aprecierea fata de o persoana speciala din viata ta, motiv pentru care apelezi la gesturi menite sa transmita dincolo de cuvinte. Astfel, de cele mai multe ori, pentru a impresiona este necesar sa-ti indrepti atentia asupra unor cadouri cu adevarat deosebite si utile in acelasi timp, reprezentate prin detalii menite sa faca diferenta, create pentru a inspira. Din acesta categorie fac parte si stilourile de lux, simbol al perfectiunii, al elegantei si al calitatii de inalta clasa, toate sub forma unui singur produs. In epoca tehnologiei, scrisul cu stiloul tinde sa devina o relicva a trecutului, insa pentru multi, stilourile s-au transformat intr-o adevarata pasiune. Folosirea unui stilou unic, elegant, puternic si rafinat, ca instrument de scris, subliniaza un statut.

Kalamos.ro iti ofera accesul la colectii de inalta clasa: Luxury Pen Club si Gold Club

Daca te numeri printre cei care stiu sa aprecieze frumosul, elegantul si traditia, Kalamos.ro iti pune la dispozitie o gama impresionanta de stilouri de lux apartinand unor branduri recunoscute oriunde in lume, inglobate in colectia Luxury Pen Club, o colectie dedicata produselor in editii limitate. De exemplu, poti opta pentru un brand nascut din pasiunea de a crea frumosul, asa cum este Montegrappa,  renumitul producator de instrumente de scris infiintat in anul 1912, care creeaza si astazi, sau poti alege instrumentele de scris marca Pelikan, fabricate in mai mult de 300 de pasi distincti, ce se remarca prin materiale deosebite si un design singular. Asadar, Kalamos.ro iti ofera accesul la un portofoliu bogat de stilouri exceptionale, exotice, cu personalitate si un spirit imbatabil.

Produse in editie limitata se regasesc si in colectia Gold Club, o colectie de produse a caror corp este realizat integral, partial sau placat cu aur, un simbol al bogatiei si puterii. Colectia se adreseaza oamenilor de afaceri, celor care vin din mediul de afaceri, bussiness, managerilor de companii dar si celor care doresc sa se identifice cu produse unice si de valoare. In colectia Gold Club se regasesc: stilouri, pixuri, ceasuri de mana si butoni Montegrappa si accesorii de birou El Casco, toate fiind obiecte de valoare si frumusete fara egal, fie ca este vorba de ceasuri de birou, cutit pentru scrisori placat cu aur, lampa sau veioza de birou, lupa sau suport pentru carti de vizita. Prin aceste colectii, Kalamos.ro nu ofera doar produse cu traditie, apartinand unor branduri puternice, ci adevarate opere de arta menite sa raspunda cu brio chiar si celor mai exigente gusuri in materie de design si functionalitate.

El Casco-Filosofia perfectiunii

Brandurile de succes au tot timpul o istorie si o poveste aparte. Longevitatea, calitatea, respectul fata de clienti sunt doar cateva din ingredientele obligatorii pentru a crea un nume. In acest sens, o atentie deosebita trebuie acordata si brandului El Casco, cunoscut ca fiind producatorul celor mai distinse accesorii de birou la nivel mondial, fara egal in design si in calitatea finisarii, avand la baza tehnici traditionale de manufacturare. Finisajul perfect tip oglinda este obtinut prin slefuirea repetata a piesei de baza din otel, urmata de procesul final de prelucrare cu crom sau aur. Produsele din colectia El Casco se caracterizeaza prin cuvinte ca: unicat, impunator, emotie, sau romantism. Accesoriile de birou El Casco aduc oricarui ambient prestanta si mai mult decat atat, contribuie la cresterea valorii personale.

Produsele oferite de Kalamos.ro se remarca printr-o utilitate maxima in desfasurarea activitatii de birou si prin impactul memorabil din punct de vedere estetic. Un astfel de produs oferit cadou, fie ca este vorba de un accesoriu de birou, un ceas, ori un instrument de scris, iti ofera garantia ca efectul va fi peste nivelul asteptarilor. Pentru mai multe informatii, viziteaza magazinul online Kalamos.ro si descopera universul elegantei si al bunului gust.