Kafka Solution – alege doar ce este mai bun!

Nu stii de unde poti lua componente pentru locuri de joaca pentru copii? Cauti un specialist care sa iti ofere servicii de amenajari parcuri subacvatice, la cele mai bune preturi? Ai nevoie de cele mai bune echipamente de protectie, personalizate? Atunci arunca o privire peste oferta speciala pe care compania Kafka Solution din Baia Mare o are pentru tine!kafka

Compania Kafka Solution iti ofera cele mai bune locuri de joaca pentru copii, waterboard pe cablu, amenajari parcuri acvatice si pavimente pentru spatii publice, la preturi fara concurenta pe piata romaneasca.

Lider recunoscut in domeniu datorita experientei vaste, firma este in masura, prin intermediul specialistilor sai, sa iti ofere o multitudine de solutii inedite legate de amenajarea spatiilor publice destinate celor mici, in oferta fiind incluse si elementele de pavaj adecvate acestora.

In orice loc de joaca amenajat pentru copii, siguranta micutilor vine intotdeauna pe primul plan. Compania Kafka Solution le ofera tuturor celor interesati produse calitative, realizate din materiale rezistente si avand o durata mare de viata. Si pentru ca este o firma care isi respecta partenerii, societatea Kafka Solution va pune la dispozitie doar echipamente sigure si fiabile.

Pavimentele produse de compania Kafka Solution sunt foarte elastice, fiind confectionate din granule de cauciuc ce provin din reciclarea anvelopelor uzate. De asemenea, aceste pavaje din cauciuc au pe suprafata de contact gazon artificial, ele fiind ideale pentru numeroase situatii. Acestea se curata foarte usor prin spalare cu apa si va ofera multiple avantaje: sunt antiderapante, rezista foarte bine la conditii scazute de temperatura, sunt impermeabile, asigura o protectie antisoc mult mai ridicata in comparatie cu pavajele obisnuite din cauciuc, protejeaza impotriva alunecarilor accidentale si au o suprafata poroasa si prietenoasa.

Cu toate acestea, cea mai buna solutie oferita de Kafka Solution este pavajul plastic ecologic ECO Park, produs brevetat si certificat de TUV. Aceste tip de pavaj este ideal pentru numeroase cai de acces, fiind un pavaj in forma de retea, extrem de usor de montat, de demontat si de mutat, toate acestea fara a inlatura pamantul si iarba din panouri. Poate fi folosit in numeroase domenii, nu doar pentru locurile de joaca, precum parcarile de autovehicule, drumuri, margini de drumuri si alte cai de acces, cai ferate, parcuri, zone industriale si santiere si multe altele.

Firma Kafka Solution iti pune la dispozitie patru modele de pavaj plastic, fiecare avand caracteristici diferite. Rezistenta lor variaza de la 120 de tone pe metru patrat pana la 350 de tone pe metru patrat, iar masa lor creste direct proportional cu rezistenta.  k

Pavajul plastic ecologic este unul dintre cele mai bune produse, ajutand la protejarea mediului inconjurator, dar fiind si foarte rezistent si stabil, perfect pentru locurile de joaca ale celor mici! Kafka Solution le ofera tuturor celor interesati produse calitative, realizate din materiale rezistente si avand o durata mare de viata.

Alege siguranta si durabilitatea, alege pavajul plastic Kafka Solution! Nu vei regreta!

Contact:

Judeţ: Maramureș
Localitate: Baia Mare
Adresa: Str. I.L. Caragiale 12/4
Telefon: 0743 099 960

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, pentru a beneficia de cel mai bun pret.