Jucarii educative oferite de Jocuri Woody!

2f08335c2b0b44e142b102f88b6b0aa0Jocuri Woody este o companie specializata pe comertul cu jucarii din lemn pentru copii de toate varstele. Aceste jucarii stimuleaza creativitatea, abilitatile sociale si motrice ale celor mici, ajutandu-i totodata in a-si dezvolta anumite capacitati si a invata lucruri noi. Toate acestea si nu numai sunt posibile datorita jocurilor educative disponibile in cadrul acestui magazin online jucariionline.eu. Magazinul online Lester te ajuta sa gasesti cadoul perfect pentru cei mici. Gama de jocuri educative pentru copii din lemn iti ofera idei creative prin care poti stimula abilitatile copiilor, pentru o crestere armonioasa. Pentru ca ei sa se dezvolte prin joaca, firma Jocuri Woody iti pune la dispozitie numeroase jucarii, majoritatea confectionate din lemn, atractive pentru toate categoriile de varste.

Nivelul de dificultate al jocurilor difera de la caz la caz, asadar cauta-l pe cel mai potrivit varstei copilului tau, oferindu-i astfel cel mai frumos cadou. In cadrul acestei categorii de produse, poti opta pentru jocuri de indemanare, de logica, precum si jocuri concepute special pentru dezvoltarea anumitor abilitati ale celor mici. Prin intermediul acestora, copilul tau invata lucruri noi realizand una dintre activitatile sale preferate, si anume, joaca. Ofera-i aceasta posibilitate achizitionand unul dintre jocurile disponibile in cadrul magazinului online Lester, care iti stau la dispozitie la cel mai bun raport calitate-pret.

Jucariile motrice ajuta la dezvoltarea miscarilor fine ale mainilor si pregatesc copilul la invatarea scrisului. In timpul jocului, copiii fac cunostinta cu formele si culorile. In cadrul magazinului online vei gasi si numaratoare, care ajuta la invatarea relatiilor intre numere si in cunoasterea exercitiilor. Pe site-ul jucariionline.eu vei gasi diferite unelte pentru tesut si tricotare, cum ar fi rama de tesut fara schimbator, rama de tesut si set de tricotare. In plus, poti gasi jucarie 5 in 1, rascruce de drum, joc de imbracare cu siret, joc de construire cu forme si culori si set de mozaic.

Jocuri Woody este detinatorul magazinului online Lester, care are ca obiect de activitate comertul cu jucarii din lemn pentru copii de toate varstele. Toate produsele iti sunt oferite la un raport optim calitate-pret, fiind distribuite oriunde in tara, in cel mai scurt timp. Intr-o lume a tehnologiei care a invadat pana si domeniul de productie al jucariilor, firma Jocuri Woody iti propune reintoarcerea la bucuria si magia jucariilor de altadata, simple, clasice, realizate din lemn. Lester iti pune la dispozitie o gama variata de puzzle-uri cu piese confectionate din lemn, cu diverse grade de dificultate, jucarii de construit, instrumente muzicale, jucarii traditionale, cum ar fi coarda de sarit, mobilier de jucarie, articole pentru exterior, jucarii pentru copii de 1 an si multe altele.

Pentru detalii despre produse, dimensiuni, materiale, preturi, intra pe pagina de internet a magazinului online si vei gasi toate informatiile necesare! Jucariile din lemn sunt durabile, sunt mai rezistente si mai distractive decat echivalentele din plastic. Facute din materiale ecologice, uneori chiar din materiale reciclate, aceste jucarii stimuleaza imaginatia si creativitatea copiilor. In plus, aceste jucarii din lemn au un nivel mai scazut de toxicitate decat acelea confectionate din plastic, astfel ca sunt recomandate copilului tau. Comanda jucariile educative oferite de magazinul online jucariionline.eu pentru a face o bucurie copilului tau.

 Datele de contact ale firmei Jucarii Woody

Adresa firmei: Str. Szocs Jozsef, Nr.24, Targu Secuiesc, Covasna

Telefon: 0741 681 021

Email: info@lester.ro