Jocurile de societate de la Lex Grup – Modul ideal de a petrece timpul liber!

jocuri de societateJocurile de societate au existat inca din cele mai vechi timpuri, iar rolul lor era foarte important. Prin interactiunea jucatorilor implicati, ele intretineau relatiile sociale, antrenau mintea si abilitatile fizice. Intre timp, vremurile s-au schimbat, iar jocurile de societate au pierdut putin teren in fata jocurilor pe diferite console, jocurilor pe calculator sau jocurilor pe Smartphone. Din fericire, exista multi oameni care, desi au acceptat si inovatiile din acest domeniu, considera ca nimic nu se compara cu sentimentele pe care le trezeste un joc de societate clasic. Timpul petrecut alaturi de familie, prieteni, colegi, distractia si zambetele sunt caracteristicile principale ale jocurilor de societate. Insa dincolo de aceasta latura a divertismentului, jocurile de societate au un rol foarte important in dezvoltarea intelectuala. S-a demonstrat cum, din punct de vedere neurologic, activitatea pe care o presupun jocurile de societate stimuleaza creierul si faciliteaza gandirea logica. 

In cazul in care doriti sa va petreceti timpul liber intr-un mod placut alaturi de prieteni si de cei dragi, jocurile de societate pe care firma Lex Grup vi le pune la dispozitie prin intermediul magazinului online lexshop.ro, pot fi o sursa de destindere si de distractie.

Aceia dintre dumneavoastra care v-ati jucat cel putin o data in tinerete aceste jocuri, stiti ca un joc pe computer sau pe telefon nu cuprinde toate emotiile si trairile pe care jocurile de societate le genereaza. Nu intalniti la niciun joc in fata monitorului bucuria aceea cand reusesti sa castigi un joc dificil, deznadejdea atunci cand crezi ca nu mai poti face nimic pentru a intoarce rezultatul, pasiunea cu care urmaresti fiecare mutare sau invartire de zar sau tristetea cand iti dai seama ca este deja tarziu si nu te mai poti juca, si multe altele. In ceea ce priveste tristetea, aceasta este una pozitiva, constructiva, intrucat abia astepti ziua revansei, ziua in care zambetul de pe fata “calaului” tau se va transfera pe fata ta.

Jocurile de societate sunt de foarte multe tipuri si cu foarte multe tematici. Ca si o carte buna, jocurile te implica in tematica lor, iar toate actiunile tale vor avea consecinte asupra lumii jocului. Contrar perceptiei generale, jocurile de societate nu se adreseaza doar copiilor. Exista o categorie speciala de jocuri, concepute pentru copiii de toate varstele. Dar, majoritatea jocurilor sunt create pentru a bucura persoane de orice varsta. Lex Grup vine in intampinarea dumneavoastra cu o gama foarte larga si variata de astfel de produse, pentru toate varstele. Odata cu jocurile veti primi si regulamentul/ instructiunile necesare pentru a incepe distractia. Acestea sunt special concepute atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

In putinele perioade in care aveti timp liber si aveti chef sa faceti ceva special, abandonati nocivul privit la televizor si luati langa voi jocurile de societate. Privitul excesiv la televizor poate fi periculos. Micul ecran, desi pare inofensiv, este la fel de daunator precum fumatul sau obezitatea si va poate distruge sanatatea din cauza inactivitatii. In schimb, prin jocurile de societate de la Lex Grup, precum Oul sau gaina?, jocurile de cultura generala, joc de sah sau de table, veti fi mult mai activi, intrucat aceste jocuri va vor ajuta sa va dezvoltati anumite aptitudini, precum: creativitatea, imaginatia, inteligenta, gandirea logica.

Jocurile nu sunt singura ramura de activitate a firmei din Iasi infiintata in anul 2007. La magazinul online lexshop.ro mai puteti gasi jocuri cu carti, puzzle-uri, benzi desenate, lego, rechizite, articole de birotica si papetarie, miniaturi din plastic, jucarii si multe altele. Toate aceste produse le puteti achizitiona la un raport excelent calitate-pret.

Date de contact:

Sediu: Str. Tabacului nr.17 bl.D14 et.1 ap.4, Iasi

Telefon:

Departament relatii cu clientii:

0755.088.333

0232.477.333

Departament solutionari reclamatii:

0744.433.149

Articol oferit de zoom-biz.ro.