Joc camera misterelor – locul in care timpul parca sta in loc

7f90e54aaa0dc218f4401b6d9a770d16Te fascineaza filmele pline de mister? Filmele in care indiciile apar treptat tocmai pentru a-ti capta atentia? Sau poate esti o persoana pasionata de citit si in colectia ta se afla o multime de carti politiste. Indiferernt de circumstante, nu ti-ar placea sa faci parte din actiune? Nu ai vrea ca pret de o ora sa cauti indicii pentru a rezolva misterul? Daca esti o persoana activa si esti in cautarea actiunii atunci exista un loc special pentru tine. Este voba de Mystery Rooms Escape din Bucuresti unde poti incerca un joc camera misterelor.

Nu exista o limita de varsta, pot participa copii, adolescenti si chiar persoane trecute de 25 de ani. Pentru fiecare exista o incapere speciala in care pot petrece clipe de neuitat. Cu toate astea exista anumite obligatii: copiii cu varste de pana la 14 ani vin insotiti de minim doi adulti, copiii de 14 pana la 18 ani trebuie sa prezinte in scris consimtamantul parintelui.

Unde este mai exact acest joc camera misterelor?

Mystery Rooms Escape a fost conceput ca o escapada din normalitate, lucru care iti va permite sa-ti pui mintea la contributie si sa-ti folosesti imaginatia. Este o alternativa pe care poti sa o alegi daca vrei sa incerci ceva nou. Poti participa impreuna cu prietenii si impreuna cu acestia poti petrece clipe magice, enigmatice. In ce consta mai exact acest joc camera misterelor? Tu si prietenii tai veti fi inchisi intr-o camera, apoi trebuie sa cautati cheia pentru a evada. Este un joc in care trebuie sa colaborati pentru a deslusi misterul. Tarifele sunt accesibile si conditiile asigurate sunt de cea mai buna calitate.

Daca nu stii ce sa faci intr-o zi monotona, atunci orienteaza-te spre joc camera misterelor

Este o zi ploioasa ce nu iti permite sa iesi pe afara cu gasca? Sa stati in casa ar fi prea plictisitor? Atunci trebuie sa gasiti o alternativa, si aceasta alternativa este Mystery Rooms Escape. Participa impreuna cu gasca la un joc inedit care iti va testa spiritul de observatie si intuitia. Va veti relaxa si va veti distra in acelasi timp.

Acest joc camera misterelor poate dura 60 minute, sau 90 minute, in functie de preferinte. Daca optezi pentru jocul de 60 minute vei primi doua indicii suplimentare in momentele de cumpana. Jocul care dureaza 90 minute iti va permite sa elucidezi toate misterele. Poti alege una din urmatoarele camere: Enygma, Journey, Legacy, Conspiracy, sau Playground. Fiecare camera are propria poveste, descoper-o si tu! Indiferent de jocul ales vei avea parte de o experienta inedita si provocari pe masura. Nu te vei plictisi, din potriva o sa-ti doresti sa revii.

Pentru a participa la un astfel de joc este nevoie sa iti faci rezervare. Rezervarile se fac foarte usor, telefonic apeland la numarul 0726.978.379, sau online accesand pagina Mystery Rooms Escape. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi camera, data si ora, numarul de persoane, datele de contact si tipul jocului. Incearca si tu joc camera misterelor si petrece timp pretios in compania prietenilor. Scapa de monotonie, incearca ceva nou!