Joc camera misterelor la Mystery Rooms Escape – afla cat de pregatit esti sa dezlegi toate enigmele!

7f90e54aaa0dc218f4401b6d9a770d16Gasca ta de prieteni ti-a propus o dupa-amiaza plina de actiune la Mystery Rooms Escape? Nu ai fost curios pana acum sa dezlegi un joc camera misterelor si abia astepti sa vezi ce te asteapta? Cu siguranta, vei avea ocazia sa impartasesti o experienta pe care nu de multe ori iti este dat sa o traiesti.

Un joc camera misterelor la Mystery Rooms Escape se adreseaza si celor mari si celor mici care sa nu aiba mai putin de 14 ani. Este o ocazie numai buna sa iti poti testa spiritul de echipa, iar faptul ca ai langa tine prietenii, vei vedea ca acest joc iti ofera oportunitatea de a va cunoaste mai bine. Invita-ti grupul de prieteni la o iesire in oras putin mai diferita decat de obicei si vei vedea ca ai facut cea mai buna alegere!

Joc camera misterelor – o altfel de distractie in timpul liber

Daca inca te mai numeri printre cei care iubesc jocurile, un joc camera misterelor s-ar putea sa iti dea peste cap tot ce stiai tu despre jocuri, ghicitori si lucrul in echipa. Mystery Rooms Escape iti propune numeroase jocuri care au loc intr-un cadru captivant, plin de mistere pe care tu va trebui sa le dezlegi inainte ca timpul sa iti expire si tu sa nu mai apuci sa evadezi din acea lume.

Asa cum ii spune si numele, un joc in camera misterelor prespune o multime de enigme, mistere si dileme pe care va trebui sa le dezlegi impreuna cu prietenii tai intr-un timp de 60 sau 90 de minute, in functie de jocul pentru care ai optat: cele patru camere in care iti poti testa dexteritatea sunt Childhood, Legacy, Enygma si Journey.

Pe de cealalta parte, este foarte important ca tu sa respecti conditiile acestui joc din camera misterelor: au acces adultii si copii. Cei mai mici de 14 ani trebuie sa fie insotiti de doi adulti, iar cei cu varste intre 14 si 18 ani trebuie sa dispuna de un consimtamant scris din partea unui adult pentru a putea participa sau sa fie insotiti de un adult. In alte situatii, organizatorii pot alege sa intrerupa jocul si nu ramburseze contravaloarea biletului.

Tot ce trebuie sa faci odata ce ai acces la un joc in camera misterelor este sa incepi sa dezlegi misterele astfel incat sa poti avea cheia pentru a iesi din camera inainte ca timpul sa expire. Acest joc te pune in fata unor situatii limita, iar tot ce iti ramane de facut este sa iti pui la bataie inteligenta, logica, intuitia si capacitatea de a lucra impreuna. Asadar, care este parerea ta: esti pregatit sa incerci?

Mystery Rooms Escape propune joc camera misterelor – ia-ti cu tine prietenii pentru o experienta de vis!

Ori de cate ori simti nevoia unei iesiri cu prietenii, invita-i la un joc in camera misterelor la Mystery Rooms Escape! Vei vedea ca la final, toti vor fi mai mult decat incantati chiar daca la inceput, se aratau mai mult reticenti.

Tine cont de faptul ca trebuie sa iti faci o rezervare din timp pentru a te bucura de aceasta experienta plina de adrenalina si suspans! O poti face telefonic sau online, iar confirmarea se va face tot prin email unde vei primi si mai multe detalii in legatura cu jocul care te asteapta. Nu mai sta prea mult pe ganduri si petrece o dupa-amiaza invaluita in mister la Mystery Rooms Escape!

Joc camera misterelor la Mystery Rooms Escape – aventura este gata sa inceapa!