Jarex Filtertechnik – Specialistul in filtrare

Cautati o solutie eficienta pefiltru separatorntru mentinerea curata a masinilor si utilajelor industriale? V-ati saturat sa tot schimbati filtrele la perioade foarte mici de timp? Acest lucru se poate datora utilizarii unor sisteme de filtrare de slaba calitate, facute “pe genunchi”. Ceea ce este mai “dureros” este faptul ca schimbarea deasa a filtrelor de pe masinile sau utilaje industriale folosite de dumneavoastra in procesul de productie poate duce la scaderea duratei de viata a acestora. Aceste lucruri de nedorit se pot incheia in acest moment, daca apelati la serviciile si produsele de filtrare ale companiei Jarex Filtertechnik, din Sibiu.

De ce sa apelati la serviciile firmei sibiene si nu la alte servicii si produse de filtrare ale altor firme?

  • O mica activitate de comert cu filtre de calitate aduse din Europa de Vest si din SUA a devenit, in prezent, un serviciu tehnic  si de inginerie, de inalta performanta, care ofera clientilor consultanta si asistenta in problemele tehnice de protejare a mediului si de reducere a costurilor de intretinere;
  • Calitatea superioara a serviciilor oferite este una dintre filozofiile pe care se bazeaza firma sibiana in parteneriatele dezvoltate cu clientii sai;
  • Pe langa activitatea principala de comercializare a celor mai bune filtre de pe piata romaneasca, compania sibiana Jarex Filtertechnik va va oferi si consultanta pentru gasirea solutiei optime pentru protejarea oamenilor si a echipamentelor folosite in procesele industriale;
  • Avand sisteme de depozitare si de logistica foarte bine puse la punct, compania sibiana reuseste sa livreze produsele clientilor in cel mai scurt timp cu putinta de la realizarea comenzii.

Prin ce se remarca filtrele separatoare comercializate de compania Jarex Filtertechnik fata de alte filtre disponibile pe piata romaneasca?

In procesele industriale, aceste filtre comercializate de compania sibiana sunt considerate a fi de prima clasa datorita avantajelor enorme de care utilajul, echipamentul si utilizatorul se bucura atunci cand acestea sunt instalate. Acestea se impart in mai multe categorii, in functie de mediile de separare: filtre separatoare de apa, de aer sau de aer – ulei. Partea care filtreaza fluidele este realizata din materiale de foarte buna calitate si variaza in functie de destinatia pentru care sunt create. Cele mai cerute filtre sunt cele cu flansa metalica, cu pasla la exterior sau cele insurubabile.

Filtrele separatoare prezinta urmatoarele avantaje: colectarea la capacitate maxima a murdariei, separarea celor doua medii de fluide intr-o maniera nemaintalnita pe piata romaneasca si intretinere foarte ieftina.

Calitatea este cuvantul reprezentativ pentru produsele firmei Jarek Filterchnik, aceasta devenind in scurt timp un important pion pe aceasta piata a filtrarii. Pe langa comercializarea filtrelor, profesionistii firmei sibiene doresc si sa ajute clientul prin sfaturi utile referitoare la protectia angajatilor si la protectia echipamentelor cu care acestia lucreaza.

Avand parteneriate cu importante firme de pe piata mondiala a solutiilor de filtrare din domeniul industrial (Argo, Donaldson – inventatorul filtrelor de aer, Hydac, Mahle, Teka etc), compania Jarex Filtertechnik reuseste sa ridice standardele pietei romanesti de profil, prin produse de foarte buna calitate, accesibile oricarui cumparator si prin livrarile punctuale pe care firma sibiana le face catre cumparatori.

Date de contact:

Denumirea firmei: Jarex Filtertechnik;filtru separator

Numar de telefon: 0269 253 253;

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-zoombiz.ro .