Jarex Filtertechnik – Specialistul in filtrare

Cautati o solutie optima de filtrare pentru a scapatratare condens de condensul in exces? Vreti ca dispozitivul condensator al sistemului de aer conditionat sau al altui sistem de refrigerare sa aiba o lunga durata de viata si sa functioneze permanent in parametrii optimi? Cautati un specialist in domeniul filtrarii? In aceste conditii, Jarex Filtertechnik va ofera solutia ideala pentru dumneavoastra.

Cu ce se ocupa firma Jarex Filtertechnik?

Avand sediul in Sibiu, compania Jarex Filtertechnik are ca principal domeniu de activitate comercializarea de filtre de calitate pentru diferite intrebuintari, masinarii si mecanisme. Inca de la infiintare, in anul 2000, compania sibiana a reusit sa furnizeze clientilor sai solutii de filtrare de calitate, iar mai recent a reusit sa intreprinda si un serviciu tehnic si de inginerie, asta insemnand ca specialistii firmei proiecteaza, testeaza, produc si comercializeaza toate sistemele de filtrare din oferta de produse.

Jarex Filtertechnik reuseste sa furnizeze tuturor clientilor solutii optime de filtrare, solutii ce aduc numeroase beneficii utilizatorilor. Dintre aceste beneficii amintim reducerea costurilor (intretinere, reparatii, inlocuire piese etc.) si in egala masura protectia mediului inconjurator.

Pe langa aceste sisteme de filtrare, firma sibiana vine in ajutorul clientilor oferindu-le un serviciu de consultanta pentru a reusi, impreuna cu dumnealor, sa gaseasca solutia optima de filtrare pentru fiecare instalatie in parte.

Instalatii separare pentru tratarea condensului

Rolul condensatorului intr-o instalatie este acela de a produce aer comprimat. Ori de cate ori se produce aer comprimat, inevitabil se va produce si condens, iar problema tratarii condensului devine una foarte apasatoare. De ce? Aparitia condensului in instalatie poate afecta buna functionare a sistemului si poate reduce simtitor durata de viata a condensatorului. Tocmai pentru a evita astfel de riscuri, compania Jarex Filtertechnik vine in intampinarea clientilor cu sisteme de separare pentru tratarea condensului.

Pe langa apa si murdarie, condensul poate contine si acizi, mai mult sau mai putin ulei si alte substante daunatoare. Aceasta “emulsie” murdara nu ar trebui sub nicio forma sa patrunda in sistemul de canalizare.

Cum functioneaza o instalatie de separare pentru tratarea condensului?

  • In prima faza, aceasta instalatie comercializata de compania Jarex Filtertechnik se va ocupa de strangerea condensului prin trecerea lui succesiva prin urmatoarele: instalatia de separare ulei – apa, filtrul grosier, uscatoril, filtrul fin si recipentul de presiune.
  • Se pune problema in continuare cum se va filtra intreaga cantitate de condens. Reprezentand cel mai mare volum continut de condens, apa este prima care va fi filtrata, de ulei si alte substante nedorite. Astfel, se vor diminua reziduurile pana la cantitati relativ mici, neprimejdioase;

Compania sibiana Jarex Filtertechnik comercializeaza urmatoarele produse pentru tratarea condensului: Ultraaqua classic, Ultraaqua ceramen autoclean, Ultrasep superplus, ultrafilter.tratare condens

Toate aceste sisteme de tratare a condensului din instalatii, dar si multe alte solutii de filtrare le veti gasi in catalogul de produse al companiei sibiene, oferind un raport calitate – pret optim.

Date de contact:

Denumirea firmei: Jarex Filtertechnik;

Numar de telefon: 0269 253 253.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi multe alte articole interesante accesand link-ul urmator: www.articole-zoombiz.ro .