Jarex Filtertechnik si filtrele de aer performante

Jarex Filtertechnik si filtrele de aer performanteEsti in cautarea unor filtre de aer performante pentru parcul de autovehicule pe care il ai si nu stii la cine sa apelezi? Firma Jarex Filtertechnik din Sibiu iti sta la dispozitie cu cele mai performate filtre de aer si anume, filtrele Donaldson. Calitatea deosebita a acestor filtre este bine cunoscuta de profesionistii din acest domeniu si le recomanda a fi cea mai potrivita alegere pentru tine.

De ce sunt necesare aceste filtre de aer?

Filtrele de aer pentru autovehiculele ce au motor cu ardere interna sunt necesare pentru protectia motorului si pentru a asigura o buna functionare a acestuia. Filtrul de aer este o componenta importanta a unui autovehicul pentru ca prin intermediul sau motorul poate “respira”. Orice masina are filtru de aer, inca de la cele mai vechi modele, iar filtrul de aer are mereu acelasi scop: curatarea aerului de impuritati inainte sa ajunga in galeria de admisie si in motor.

Ce face un filtru de aer?

Filtrele de aer pentru autovehicule sunt realizate dintr-un material ce se aseamana cu cartonul, fibros sau chiar textil sau din burete. Indiferent de materialul din care este realizat, scopul unui filtru este acela de a nu permite particulelor mai mari de cativa microni sa intre odata cu aerul in motor. De regula filtrele de aer sunt realizate din clasicul material care seamana cu un carton, dar care este poros pentru a lasa aerul sa patrunda prin el. Acest material este montat in rama sau suport in zig-zag pentru a realiza o suprafata cat mai mare de absorbtie.

Filtrele de aer sunt pozitionate ca fiind primul element al unui traseu de admisie, inaintea debitmetrului, a clapetei de acceleratie si a galeriei de admisie. Filtrul de aer este montat in propria carcasa de plastic, ce are o gura pozitionata special, astfel incat sa traga cat mai mult aer din exterior. Filtrele de aer sunt de obicei dreptunghiulare, cu o rama cauciucata pentru etanseitate, fiind montate in plan orizontal, dar mai exista si alte forme de filtre.

Ce patesti atunci cand filtrul de aer este murdar?

Cand filtrul de aer este murdar peste masura, motorul incepe sa functioneze mai ciudat. Nu mai sta la relanti, oscileaza turatia, nu mai are putere cum trebuie si consuma excesiv de mult carburant. Un filtru de aer plin de murdarie va avea majoritatea porilor infundati, iar aerul nu mai are pe unde sa treaca. Motorul simte ca nu primeste destul aer si va suplini lipsa acestuia cu mai multa benzina. De aici, rezulta o functionare defectuoasa a motorului cu un mers care nu mai e deloc rotund si un consum crescut. Asadar, un filtru de aer murdar poate duce la mai multe probleme decat si-ar dori oricine.

Apeland la produsele comercializate de catre firma Jarex Filtertechnik din Sibiu si anume, filtrele de aer Donaldson, problemele tale legate de filtrele de aer ale autovehiculelor vor fi Jarex Filtertechnik si filtrele de aer performante1rezolvate. Calitatea deosebita a acestor filtre deriva din faptul ca Donaldson este inventatorul filtrelor uscate de aer si are o experienta in domeniu de peste 85 de ani, fiind liderul pietei mondiale in inovatii si calitate.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege filtre aer Jarex Filtertechnik. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Jarex Filtertechnik? Suna la numarul 0269-253.253 sau trimite un e-mail pe adresa info@jarex-filtertechnik.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.