Izolatii acoperisuri cu spuma poliuretanica – eficacitate dovedita!

bfd0fdc08fb916c3bc19603f267b1e57

Nu incerca sa scapi de igrasie, condens si mucegai folosind substante speciale de curatare, pentru ca vei inlatura doar efectele, dar nu vei actiona asupra cauzei problemei! Ce a dus la aparitia acestora? Cu siguranta, infiltratiile de apa in locuinta! Verifica starea acoperisului tau si, in caz ca acesta nu este corespunzator izolat, apeleaza la specialisti in domeniu! Termopol iti ofera o varianta a carei eficacitate este dovedita 100%. Izolatii acoperisuri cu spuma poliuretanica!

Izolatii acoperisuri cu spuma poliuretanica – multiple avantaje

Poliuretanul este un material folosit in constructii pe scara din ce in ce mai larga, datorita proprietatilor sale foarte variate: bun izolator termic si fonic, regulator de umiditate, material impermeabil care impiedica pana si trecerea aerului. In plus, Potrivit Agentiei Internationale pentru Cercetare a Cancerului este un produs total inofensiv, neclasificabil din punct de vedere al caracterului cancerigen pentru om. Siguranta acestuia este garantata si de multitudinea de utilizari in diverse domenii, numeroase elemente de poliuretan intrand in contact direct cu corpul uman: talpi pentru incaltaminte, saltele, jucarii, proteze, material chirurgical.

Izolatiile cu spuma poliuretanica presupun pulverizarea acesteia, in stare lichida, direct pe suprafata ce se doreste a fi izolata, urmand apoi sa se expandeze, formand un strat izolant. Metoda se poate folosi atat in interior, cat mai ales in exterior, pentru acoperisuri, terase, pereti, fara a se tine cont de inclinarea acestora. Aplicandu-se direct cu pistolul pe suprafata de lucru, spuma poliuretanica nu necesita costuri sau conditii speciale de transport, depozitare, dar nici timp indelungat de aplicare.

Indiferent ca este vorba despre constructii civile sau industriale, optiunea pentru izolatii acoperisuri cu spuma poliuretanica deriva din beneficiile materialului de baza si avantajele aduse cladirii/spatiului in ansamblul sau:

  • spuma poliuretanica pulverizata inchide toti porii, indiferent de materialul de baza (caramida, beton, lemn), permitand “respiratia” stratului suport
  • suprafata poate fi ulterior tencuita sau placata cu rigips
  • izolare fara imbinari, bariere si punti de frig, ceea ce duce la realizarea unor economii la energie de peste 40%
  • grosime redusa a izolatiei, fara a solicita suplimentar structura cladirii
  • rezistenta la temperaturi cuprinse intre -50 grade Celsius si +100 grade Celsius

          Solutii de izolatii cu spuma poliretanica, in functie de tipul acoperisului

In functie de tipul acoperisului, specialistii Termopol iti vor furniza cea mai buna solutie in materie de izolatii.

Izolatii acoperisuri plate, circulabile, atat pentru cladiri noi, cat si pentru cele reabilitate – finisaj circulabil, un strat de compresie si unul de poliuretan

Izolatii acoperisuri plate, necirculabile – finisaj necirculabil, izolare si impermeabilizare

Izolatii acoperisuri inclinate – finisaj exterior, sistem de fixare, poliuretan pulverizat, suport rezistent

Acoperis usor izolat prin interior sau la exterior – foaie de metal, placa de fibrociment sau tigla si strat de poliuretan pulverizat

Daca doresti sa mergi pe varianta izolatii acoperisuri cu spuma poliuretanica, nu mai sta pe ganduri si ia legatura cu reprezentantii companiei! Acestia iti vor furniza toate informatiile necesare pentru a fi sigur ca ai facut cea mai buna alegere. In plus, iti vor prezenta gama completa de lucrari ce pot fi realizate pe baza de poliuretan: fatade ventilate si/sau impermeabilizate, izolatii fonice, izolatii ignifuge, izolatii termice.