M & C Italian Caffe – pentru o cafea mai buna

Doriti un apaaparat cafea horecarat de cafea pentru hotelul, restaurantul sau pub-ul dumneavoastra? Vreti sa il cumparati la un pret foarte bun si sa ofere clientilor dumneavoastra cea mai buna cafea pe care au baut-o vreodata? Doriti sa colaborati cu o companie a carei activitate principala se invarte in jurul cafelei? Am o veste buna pentru dumneavoastra: apelati la compania M & C Italian Caffe si veti beneficia de cele mai bune cafele, de origine italiana si de aparate de cafea cu pastile realizate din materiale rezistente si cu ajutorul unei tehnologii de ultima generatie.

De ce M & C Italian Caffe?

Compania oradeana M & C Italian Caffe s-a infiintat in anul 1998 si are ca principal obiect de activitate comercializarea cafelei marca Lucaffe din Italia intr-o mare diversitate de sortimente: cafea boabe si macinata, ceaiuri, aparate de cafea dar si accesorii precum cesti si farfurioare, pahare, servetele si dozatoare, tavi, scrumiere, postere, fotografii si multe altele. Oferindu-va servicii de calitate, compania oradeana a ajuns in topul firmelor de profil prin profesionalism si seriozitate.

Compania oradeana se ocupa si cu comercializarea aparatelor de cafea cu pastile pentru HoReCa. Dar ce inseamna HoReCa? Acest termen reprezinta o abreviere de la segmentul de hoteluri, restaurante si catering si cuprinde toate produsele si serviciile care se folosesc in acest domeniu: de la carne, fructe, cosmetice, pana la software si utilaje. Din cadrul acestui segment industrial fac parte si aceste aparate de facut cafea cu pastile comercializate de compania M & C Italian Caffe. Asta inseamna ca acestea sunt ideale atat pentru restaurante, cat si pentru hoteluri sau pub-uri, cafeaua facuta la un astfel de dispozitiv oferind foarte multe avantaje si beneficii utilizatorilor.

Care sunt avantajele de care se vor bucura utilizatorii unui aparat de cafea cu pastile pentru segmentul HoReCa:

  • In primul rand ne vom referi la gustul cafelei realizate cu o astfel de masina. Aroma acesteia nu se compara cu alt aparat de facut cafea, fiind surprinzator de buna;
  • In al doilea rand, rapiditatea cu care este realizata cafeaua la aparatul cu pastile reprezinta un alt atu demn de luat in seama al acestor masini;
  • Multiple posibilitati. Cele mai performante masini de facut cafea cu pastile ofera posibilitatea clientilor sa aleaga dintre mai multe sortimente de cafea precum: cafeaua cu lapte, latte machiatto si multe altele;
  • Datorita design-ului atractiv se va potrivi perfect in peisajul oricarui restaurant, hotel sau pub, iar datorita robustetii poate fi amplasat in orice loc fara sa incomodeze alte activitati.

Daca apelati la serviciile companiei M & C Italian Caffe va puteti procura un astfel de aparat pentru restaurantul, pubul sau hotelul dumneavoastra, iar clientii vor fi multumiti de faptul ca pot bea  o cafea foarte buna la dumneavoastra.

Nu mai stati pe ganduri si adaugati afacerii dumneavoastra un astfel de aparat de facut cafea cu pastile aparat cafea horecapentru HoReCa si veti beneficia de un pret promotional, de clienti multumiti si de seriozitatea si profesionalismul companiei M & C Italian Caffe.

Date de contact:

Denumirea firmei: M & C Italian Caffe;

Numar de telefon: 0259 443 982 sau 0742 346 048.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-zoombiz.ro .