Ita Production – tapiterie de calitate!

Scaune-tapitate-Sighetu-Marmatiei-hUuaqVrei sa achizitionezi scaune tapitate pentru casa ta? Vrei scaune tapitate de buna calitate? Ita Production se ocupa de fabricarea de scaune tapitate de diverse tipuri si culori, cu o structura realizata din materiale lemnoase. Materialele utilizate pentru realizarea scaunelor sunt de cea mai buna calitate, iar pielea este de inalt nivel calitativ. Pielea utilizata pentru tapitarea scaunelor poate fi ecologica sau naturala. Modelele executate prezinta un design elegant si modern si foarte usor de manevrat si de montat. Ita Production realizeaza scaune tapitate de calitate superioara, iar marturie al acestui lucru stau colaborarile firmei cu diferite lanturi de magazine din intreaga lume, distribuind chiar si peste ocean in SUA si Canada.

Firma Ita Production produce scaune tapitate, coltare de bucatarie, fotolii si tabureti de cea mai buna calitate si la preturi avantajoase. Compania asigura transport gratuit indiferent de zona sau judetul de destinatie. Scaunele tapitate sunt de diverse tipuri si culori, care se incadreaza in diferite tipuri de mobilier, de la mobilier in stil clasic, la mobilier in stil simplu si elegant, pana la mobilier in stil modern si viu colorat. Scaunele pot fi realizate si pentru restaurante sau baruri, in functie de preferinte clientului si de decorul general. Se pot realiza combinatii de culori pentru tapiterie si pentru picioare, astfel ca acestea se pot incadra cu usurinta in orice tip de mobilier. Scaunele tapitate pot fi pentru uz casnic, dar si pentru uz intens in spatii publice.

Tapiteriile pot fi din piele ecologica, tesatura sau piele naturala, in functie de cerintele clientului. Scheletele sunt executate din lemn masiv de fag sau din stejar, cu picioare in nuanta natur, wenge, cires, nuc sau kolonial. Scaunele sunt foarte confortabile si pot fi cu spatar sau fara. Cu o gama variata de culori si modele, poti alege acele scaune care se potrivesc cel mai bine casei tale. Toate materialele pentru tapiterie sunt atent alese pentru a satisface gustul fiecarei persoane. Tapiteriile implica lucrari de cusaturi, imbinari si fixari, ate de cusut speciale si rezistente, care sa nu taie materialul folosit. Lucrarile de tapitarie trebuie realizate de o firma specializata, cu experienta, care sa aiba la indemana toate materialele si ustensilele necesare lucrarii. Firma este atenta la detalii si realizeaza finisaje de cea mai buna calitate.

Ita Production, cu sediul in Sighetu Marmatiei, are ca obiect de activitate fabricarea de euro paleti din lemn. Compania are o echipa de experti calificati care ajuta la producerea de mobilier de calitate pentru beneficiari importanti de pe piata externa. Ita Production executa scaune tapitate, fotolii, coltare tapitate si mese in diferite culori si modele pentru piata externa si pentru cea interna. Firma este un furnizor important pentru IKEA si, avand licenta de fabricatie si cod de producator pentru UE, distribuie produsele in toata lumea.

Aproximativ 15000 de scaune tapitate sunt produse lunar pentru vanzare. Pentru mai multe informatii despre produse si preturi, precum si pentru imagini, acceseaza site-ul companiei si solicita consultanta echipei de specialisti a firmei Ita Production. Ia-ti scaune tapitate Ita Production pentru amenajarea casei tale in mod armonios!

Date de contact Ita Production

Adresa firmei: Str. Doboies, Nr.11/A, Sighetu Marmatiei, Maramures

Telefon: 0744 512 057

Email: sustic@ita-production.ro