IPC WASH Systems-Utilaj automat spalatorie auto. Manual vs.automat

utilaj automat spalatorie autoDetii o spalatorie auto insa esti nemultumit de serviciile pe care le oferi clientilor tai? Vrei sa cresti eficienta serviciilor prin intermediul unor echipamente inovatoare, practice si econome? Este timpul pentru o schimbare majora, menita sa-ti ofere beneficii si un plus de notorietate. Mai exact, achizitioneaza un utilaj automat spalatorie auto-echipament capabil sa spele, in medie, chiar si 20 de masini pe ora! Gata cu efortul, gata cu timpul pierdut si lipsa de personal! Cu un utilaj automat spalatorie auto cresti productivitatea radical si asiguri servicii de calitate!

Pentru utilaj automat spalatorie auto la pret accesibil, apeleaza la IPC WASH Systems, firma infiintata din dorinta de a oferi solutii adecvate celor care activeaza in domeniul prestarii de servicii de curatentie.

IPC WASH Systems comercializeaza utilaj automat spalatorie auto bazat pe cele mai noi tehnologii in domeniu, ideal oricarei spalatorii auto. Instalatia auto de spalare se configureaza dupa nevoile si exigentele fiecarui client in parte, in functie de locul in care urmeaza sa fie instalat echipamentul. Utilajul permite dozarea exacta de detergent si solutii de curatare, plus raportarea corecta a numarului de masini spalate.

Utilaj automat spalatorie auto, sau cum sa obtii profit?

Indiferent de sezon, spalatoriile auto se bucura de un numar constant de clienti. Motivul? Toti soferii isi doresc masini impecabile, ingrijite ca la carte. Acestia au la indemana fie spalatoriile auto de cartier, fie spalatoriile automate. Cei care isi doresc masini curate in doar cateva minute pot opta pentru serviciile spalatoriilor automate. Gratie echipamentelor inovatoare de care dispun, spalatoriile de acest gen ofera eficienta si rapiditate.

De ce utilaj automat spalatorie auto?

In comparatie cu spalatoriile clasice, spalatoriile automate nu utilizeaza furtunul, ci perii activate automat si manevrate prin intermediul unui sistem sofisticat. De aici rezulta nu doar rapiditate ci si economii pentru posesorii de spalatorii auto. Utilajele automate permit consumuri reduse de curet electric, apa si detergenti, permitand, totodata, consecventa in calitatea spalarii si tratament complet masinilor. Marele avantaj? Un utilaj automat spalatorie auto spala masinile pe banda rulanta, fara efort, fara cheltuieli suplimentare!

Cele mai multe utilaje automate includ sisteme ce asigura deplasarea autovehiculelor  in interiorul tunelului, trecand astfel prin toate operatiunile din programul de spalare selectat. In plus, nu este un secret faptul ca un utilaj automat spalatorie auto ajuta ca masina sa se pastreze mai mult timp curata ( comparativ cu o spalare manuala!).

Utilaj automat spalatorie auto, doar prin IPC WASH Systemsutilaj automat spalatorie auto

Daca vrei sa ai garantia unei investitii sigure si usor de amortizat, contacteaza-i pe cei de la IPC WASH Systems si profita de ofertele personalizate! Din oferta IPC WASH Systems poti opta pentru utilaj automat spalatorie auto, la un pret excelent!

Achizitionand un utilaj automat spalatorie auto poti creste numarul clientilor si totodata, poti imbunatati calitatea serviciilor oferite. Utilaj automat spalatorie auto inseamna productivitate, rapiditate si eficientizarea costurilor de intretinere. Mai mult, pentru actionarea si monitorizarea utilajului automat ai nevoie de un singur angajat si nu de o echipa intreaga.

De ce sa-ti lasi clientii sa astepte la cozi interminabile, cand le poti pune la dispozitie solutii eficiente si rapide?! Consulta asadar, oferta IPC WASH Systems si comanda utilaj automat spalatorie auto.

Pentru mai multe informatii si pentru a comanda utilaj automat spalatorie auto, acceseaza pagina www.ipcleaning.ro. Echipa noastra te intampina cu servicii de consiliere in alegerea echipamentelor.